HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cât ești de obsedată de modă în funcție de zodie

HOROSCOP: Cât ești de obsedată de modă în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Cât-ești-de-obsedată-de-modă-în-funcție-de-zodie in compatibilitate zodii

Obsesii, preferințe sau atracții, există de toate și pentru toate. Iată însă felul în care sunt sau nu obsedate femeile de modă în funcție de zodia lor.

Berbec

Pari a avea un simț mai dezvoltat al atracției pentru haine și adori să faci tot felul de combinații în funcție de culorile și nuanțele acestora. Chiar dacă ai la îndemână doar haine albe și negre, vei face cele mai elegante ținute din acestea și vei reuși să atragi privirile tuturor.

Taur

Hainele au fost mereu principalul interes al tău și ai ales întotdeauna cu sfințenie ținutele tale, indiferent de evenimentul la care ai ales să le porți. Ești mereu la curent cu ultimele tendințe, iar moda este un hobby pentru tine.

Gemeni

Ai o garderobă impresionantă, care ar putea să-l uimească chiar și pe un creator de modă. Faci mereu cele mai bune alegeri atunci când mergi într-un magazin de articole vestimentare, iar felul în care combini hainele cu diverse accesorii este un lucru demn de admirat și chiar de invidiat!

Rac

Hainele nu sunt o prioritate pentru tine și nu pari a fi genul de persoană care să petreacă ore în șir în magazine. Emisiunile fashion nu prezintă un interes pentru tine și cu siguranță nu ai înlocui un film cu acestea.

Leu

Tu cu siguranță trăiești pentru modă și tot ceea ce înseamnă stiluri și tendințe! Dacă nu ești la curent cu ultimele noutăți în materie de modă, ești ca bolnavă. Nu poți concepe viața ta fără un articol dintr-o colecție nouă apărută și depui mari sacrificii pentru a-l avea cât mai curând.

Fecioară

Chiar dacă nu ești mereu în pas cu moda, cu siguranță cunoști ce a mai apărut nou și ce este mai potrivit să porți la un anumit tip de eveniment. Te pricepi să dai sfaturi în această privință, dar nu fără a ți se fi cerut acest lucru.

Balanță

Tu nu pari a fi genul de persoană care se omoară cu „fashion-ismele”. Decât să cheltui bani pe haine scumpe, preferi să-i investești în ceva mai productiv și care să îți aducă beneficii pe termen lung.

Scorpion

Vestimentația este destul de importantă pentru tine, însă nu dedici mult timp pentru a intra în posesia mai multor haine sau pentru a avea ultimele modele de rochițe care au apărut. Preferi accesoriile simple și care pot fi combinate cu orice tip de ținută.

Săgetător

Pari a merge mai mult pe un stil vestimentar sport și care să fie unul cât mai lejer și comod. Ținutele „wow” nu sunt neapărat pe gustul tău, preferi ceva care să emane originalitate și simplitate.

Capricorn

Iubești luxul și accesoriile cât mai „sclipitoare” și care să fie observate de la distanță. Tu vezi stilul vestimentar al persoanelor ca pe un fel de carte de vizită a acestora și asociezi moda cu tot ceea ce înseamnă calitate și bun-gust.

Vărsător

Se pare că tot tipul tău liber este „omorât” prin magazine. Consideri moda ca fiind ceva caracteristic oricărei femei și îți vine greu să crezi că cineva ar putea trăi cu doar câteva haine în dulap…

Pești

Moda nu este o obsesie pentru tine și nu te omori după un dulap care să fie arhiplin de articole vestimentare. Preferi acele haine care sunt mai mult elegante și care îți scot în evidență trăsăturile fine de domnișoară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed