Home Horoscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de zodie şi cum te influenţează

HOROSCOP: Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de zodie şi cum te influenţează

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3k views 4 minute timp de citit

Culorile au o influenţă foarte mare asupra noastră chiar dacă nu ne dăm seama. Împreună vom descoperi ce culoare ni se potriveşte în funcţie de zodie şi cum ne ajută asocierea cu ea.

Berbec
Având un temperament coleric, uneori agresiv, dar şi calităţi de lider şi capacitatea de a realiza cele mai bune alianţe, Berbecul îşi are maximul de eficienţă în culorile galben, roşu şi portocaliu. Evident, culorile simbolizează forţa de care Berbecul dă dovadă de cele mai multe ori, dar şi mandria şi egocentrismul.

Taur
Fiind melancolic, se pare că astrele conferă mai mult noroc Taurului care poartă albastru, roz închis şi verde. Culorile vin foarte bine în raport cu personalitatea Taurului, acesta fiind conştiincios, tradiţionalist, sentimental, dar şi încăpăţânat.

Gemeni
Gemenii, înţelegători, echilibraţi şi sensibili, au drept culori norocoase glabenul-pal, argintiul şi albastrul aprins. Fiind predispuşi la probleme de sănătate, argintiul le conferă scutul de care au nevoie în lupta pe care o duc pentru a rămâne cât mai sănătoşi.

Rac
Racii sunt, de regulă, flegmatici şi foarte emotivi, iar asta îi face să se enerveze foarte des şi să se supere. Practic, am putea spune că se consumă din orice. Cu toate astea, albul, albastrul şi verdele sunt culori care îi îndeamnă la relaxare şi care îi completează din acest punct de vedere, facandu-i să fie mai rezistenţi şi mai puternici.

Leu
Având un temperament coleric, cu multă forţă şi dorinţă de dominare şi expansiune, Leul îşi găseşte norocul în auriu, galben şi portocaliu. Fiind guvernat de Soare, culorile auriu şi galben au mari influenţe asupra Leului, mai ales din punct de vedere energetic, în felul acesta aura lui devine mult mai puternică şi mai rezistentă la atacurile energetice din partea celorlalţi.

Fecioară
Cu firea sa melancolică şi cu multele sale incompatibilităţi şi capricii, Fecioara îşi trage seva norocoasă din argintiu şi albastru deschis. Culorile vin în ton cu personalitatea sa, una foarte calmă şi rezervată. La polul opus, culori foarte aprinse nu fac decât să o tulbure pe Fecioară din calmul cu care este înzestrată.

Balanţă
Fiind adaptabilă, mobilă, echilibrată şi sensibilă, Balanţa are cea mai mare putere în culoarea albastru, care îi defineşte felul de-a fi. Rozul închis şi verdele sunt alte culori care îi aduc un plus de vitalitate, longevitate şi revitalizare.

Scorpion
Flegmatici şi emotivi, veşnic îndrăgostiţi şi plini de afecţiune şi ataşament, Scorpionii sunt caracterizaţi de culori precum galben, roşu şi portocaliu. Acestea vin în completarea faptului că uneori sunt prea introvertiţi. De aceea, ele nu fac decât sa îi împingă de la spate pe Scorpioni pentru a-şi etala calitătile şi sexualitatea.

Săgetător
Fiind un semn de foc, protejat de planeta Jupiter, culorile care îl ajută cel mai mult pe Săgetător sunt roşu, violet şi albastru. Vin în concordanţă perfectă cu temperamentul său vulcanic, cu forţa lui uriaşă, spiritul său dominator şi independent. Aceste culori nu fac decât să îi întindă la maximum potenţialul său.

Capricorn
Pentru că sunt de cele mai multe ori melancolici şi chiar introvertiţi, Capricornii îşi aleg culorile cu multă meticulozitate. Iar negrul, cafeniul şi albastrul închis sunt cele care îi ajută la capitolul sobrietate, seriozitate şi meticulozitate.

Vărsător
De regulă extrovertiţi, plini de idei şi curiozităţi, înclinaţi către partea practică a lucrurilor, idealişti şi sensibili, Vărsătorii sunt caracterizaţi de albastru, negru, portocaliu, roz închis şi verde deschis. Sunt culori care îi ajută să iasă şi mai tare în evidenţă!

Peşti
Deoarece sunt flegmatici, sentimentali şi emotivi, culorile care îi ajută pe Peşti sunt albastrul şi violetul. Fiind un semn de apă, albastrul vine ca o mănuşă pentru Peşti, simbolizând marea şi puritatea ei…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies