HOROSCOP: Ce flori preferă femeile în funcție de zodie


1534

Ca să mulțumești o femeie, cu siguranță trebuie să cunoști tot ce ține de gusturile și preferințele acesteia. Că ne referim la o cutie cu bomboane de ciocolată sau un parfum, trebuie să avem un mic indiciu referitor la ce anume ar fi mai mult pe placul ei.

Ce flori preferă femeile în funcție de zodie

Dacă vrei să o surprinzi plăcut cu ajutorul unui buchet sau unei singure flori, iată ce alegeri poți face:

Berbec

Buchetele de o eleganță ieșită din comun, foarte mari și bogate, cu siguranță sunt pe gustul femeii Berbec. Încearcă să personalizezi buchetul cu mai multe flori, însă care să fie toate pe gustul ei. Preferă florile care au culoarea pasiunii, cum sunt: trandafirii roșii, lalelele sau chiar garoafele.

Taur

Florile mici, dar care sunt bogat parfumate, vor fi mereu pe placul nativelor acestei zodii. Chiar dacă nu impresionezi prin mărimea buchetului oferit, dacă este unul mic și de bun-gust, vei reuși să o surprinzi. Iubește florile cum sunt: liliacul, lăcrămioarele sau trandafirii aromați.

Gemeni

Plină de mister și senzualitate, femeia Gemeni preferă florile care se potrivesc cu starea ei de spirit. Chiar dacă nu vei reuși să alegi una dintre preferințele sale, atât timp cât oferi din dragoste, ea va fi mulțumită. Îi plac florile cum sunt: levănțica, narcisele, orhideele sau crizantemele.

Rac

Albul este cu siguranță preferatul său în materie de flori, iar dacă persoana care i le oferă este sinceră cu ea, este asigurată o combinație ideală! Florile preferate de femeia Rac sunt: lotusul, liliacul și crinii.

Leu

Nuanțele de galben, portocaliu și chiar roșu vor fi mereu pe placul nativelor acestei zodii. Îi poți oferi un buchet care să „adune” mai multe flori de aceste culori și îți va fi foarte recunoscătoare. Florile preferate sunt: trandafirii, orhideele sau crizantemele.

Citește și:  Zodiile care te trădează cu prima ocazie

Fecioară

Dacă vei combina margaretele cu orice alt tip de flori, dar care să fie în nuanțe albastre sau albe, ai cucerit-o cu siguranță. Fiind o persoană care preferă lucrurile practice, o floare la ghiveci ar fi și ea de apreciat. Iubește trandafirii și orice floare care este viu colorată.

Balanță

Buchețele mici, cochete și care sunt făcute cu bun-gust vor reuși să satisfacă gusturile femeii Balanță în materie de flori. Dacă vei reuși să faci combinația perfectă, acest lucru nu va rămâne neapreciat. Preferă flori cum sunt: orhideele, margaretele sau hortensiile.

Scorpion

Fire pasională și puțin misterioasă, preferă florile care sunt viu colorate și ies în evidență foarte ușor. Printre preferințele acestei zodii se află trandafirii, anemonele sau chiar mușcatele.

Săgetător

Va aprecia mereu un cadou care vine însoțit și de un buchet mare de flori. Nuanțele deschise la culoare cu un „strop” de roșu vor reuși să le mulțumească pe nativele acestei zodii. Florile preferate sunt: lalelele, trandafirii și calele.

Capricorn

Fire intuitivă, ușor misterioasă și pragmatică, femeia Capricorn este destul de pretențioasă. Florile pe care aceasta ar vrea să le regăsească într-un buchet frumos sunt: orhideele, crinii orientali sau magnoliile.

Vărsător

Mereu vesele și binedispuse, nativele acestei zodii iubesc tot ceea ce este nou și mai rar întâlnit. Datorită acestui fapt, preferă florile exotice cum sunt: orhideea, gladiolele sau pasărea paradisului…

Pești

Fire sensibilă și delicată, femeia Pești dorește mereu să-i demonstrezi cât de mult o iubești, iar un buchet de flori oferit din când în când, nu doar cu ocazii speciale, va fi mereu apreciat. Printre florile preferate de nativele acestei zodii sunt: violetele, liliacul sau irisul.

Citește și:  Zodiile care te trădează cu prima ocazie

loading...