HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce te stresează în funcţie de zodie: Frica de eşec este pentru Tauri cea mai mare sursă de stres

HOROSCOP: Ce te stresează în funcţie de zodie: Frica de eşec este pentru Tauri cea mai mare sursă de stres

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
ce-te-streseaza-in-functie-de-zodie

Inevitabil, stresul este o prezenţă aproape constantă în viaţa noastră, iar cauzele acestuia sunt dintre cele mai diverse, de la o persoană la alta, putând fi influenţate şi de semnul zodiacal în care ne-am născut. Iată care sunt principalele motive de stres ale fiecărei zodii în parte:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai tendinţa să te suprasoliciţi în orice situaţie, să pui prea multă presiune chiar şi atunci când nu este necesar. Găseşti cu greu câteva clipe libere sau un moment de relaxare în programul tău supraîncărcat, iar stresul nu întârzie să apară în acest context. Încerci mereu să faci cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt, iar acesta este un obicei la care trebuie să renunţi, dacă vrei să reduci stresul din viaţa ta şi să începi să te bucuri de lucrurile minunate care se petrec zi de zi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Frica de eşec este pentru tine cea mai mare sursă de stres posibilă. Visezi la reuşite constante, pe toate planurile, de aceea nu îţi poţi imagina cum ar fi să nu reuşeşti tot ceea ce ţi-ai propus. Acesta nu este neapărat un lucru rău, însă ar fi bine să iei evenimentele pe rând, aşa cum se petrec şi să nu te suprasoliciţi tot timpul, ci să încerci să fii cât mai productiv în timpul limitat de care dispui. Ţine cont de faptul că perfecţiunea nu există, aşa că din când în când ar fi bine să iei o mică pauză pentru a te bucura de viaţă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deşi urăşti să iei decizii radicale şi vezi mereu cea mai bună parte a lucrurilor, din cauza firii tale impulsive, eşti pus adesea în situaţii nedorite, ceea ce duce la un nivel mărit de stres. Faptul că ajungi să iei hotărâri decisive şi că te implici în lucruri care nu te privesc direct reprezintă niște factori ce cresc anxietatea și tensiunile din viaţa ta, aşa că ar fi ideal ca, uneori, să te ţii departe de problemele celorlalţi, să renunţi la ideea de a le rezolva pe toate şi să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie definitivă.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Eşti genul de persoană care tânjeşte după confort şi stabilitate, iar atunci când se întâmplă lucruri neaşteptate, stresul tău creşte peste limită. Fiind dependent de persoanele dragi, de dragostea şi sprijinul acestora, dar şi de rutina ta zilnică, de toate lucrurile mărunte de care te ocupi zi de zi, devii extrem de anxios când se petrec lucruri neașteptate şi nu-ţi poţi duce treburile la bun sfârşit. Este ideal să încerci să te relaxezi ceva mai mult, să faci lucruri noi şi să vezi partea buna a evenimentelor neaşteptate, pentru că oportunităţile pot apărea acolo unde te aştepţi mai puţin.

Leu (24 iulie – 23 august)

Problema ta cea mai importantă, care îţi provoacă un stres continuu, este obsesia pentru control. Fiind un lider înnăscut, simţi nevoia tot timpul să ai control asupra tuturor aspectelor din viaţa ta, să fii singurul care ia deciziile şi rezolvă problemele. Dacă altcineva încearcă să facă asta în locul tău, vei exploda imediat, pentru că vei avea senzaţia că ai pierdut puterea. Este bine, uneori, să renunţi la aceste prejudecăţi, să laşi şi pe alţii să se ocupe de diverse probleme şi vei descoperi că lucrurile pot fi rezolvate la fel de bine şi de alte persoane şi că uneori, lucrul în echipă este benefic chiar şi pentru tine.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Ai o reală obsesie în dorinţa ta ca toate lucrurile să fie făcute aşa cum îţi plac ţie, până în cele mai mici detalii. Vrei mereu să fii tu însuţi cel care rezolvă toate problemele, iar atunci când intervine altă persoană, adopţi o atitudine defensivă şi devii inabordabil. Trebuie să realizeazi că această dorinţă de perfecţiune nu îţi face bine şi provoacă situaţii tensionate cu cei din jur, de aceea ar fi ideal să laşi de la tine în unele situaţii şi să accepţi ajutorul celor din jur.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)

Pentru că ai un sentiment înnăscut pentru echilibru, pentru egalitate în orice situaţie, devii extrem de anxios atunci când se întâmplă unele nedreptăţi, când au loc situaţii tensionate care duc la inegalităţi de orice fel. Fiind un apărător al dreptăţii, nu suporţi haosul şi relaţiile conflictuale de niciun fel, aşa că încerci mereu să aplanezi orice conflict apare în viaţa ta şi analizezi cu atenţie orice detaliu pentru a fi sigur că iei cea mai corectă decizie.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Pentru că pari o persoană destul de autoritară şi încăpăţânată, punctul tău forte este tocmai sensibilitatea pe care însă te străduieşti atât de mult să nu o scoţi la iveală în nicio situaţie. Acesta este şi motivul tău cel mai mare de stres, pentru că unele persoane dragi, foarte apropiate de tine, ar putea să realizeze că duritatea ta este doar de faţadă şi să-ţi descopere adevărata „faţă”, ceea ce ar fi o reală tragedie şi lucrul care îţi provoacă cea mai mare anxietate. Învaţă să te linişteşti, să iei lucrurile exact aşa cum sunt şi să realizezi că poate nu ar fi atât de rău să-ţi laşi liberă, cel puţin uneori, şi această latură a personalităţii tale.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru că eşti o persoană cu un pronunţat spirit de aventură şi o nevoie constantă de schimbare, gândul la monotonie, la intrarea într-o rutină în orice aspect al vieţii, cu lucruri pe care să le faci zi de zi, îţi provoacă stres şi anxietate. Fiind mereu în căutare de nou, dornic să descoperi în fiecare zi lucruri diferite, ai momente în care te gândeşti că este posibil să rămâi blocat într-o anumită situaţie, să nu mai poţi merge mai departe, iar asta duce la mărirea nivelului de stres peste limitele normal. Ar fi chiar indicat uneori să iei o mică pauză, să laşi lucrurile să vină de la sine, pentru a avea mai apoi energia necesară pentru a te bucura din plin de noutăţile vieţii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fiind o persoană pragmatică, mereu cu picioarele pe pământ, eşti într-un stres continuu, cauzat de obligația de a face mereu ceea ce trebuie, de a fi responsabilă, de a fi corectă tot timpul. Chiar dacă eşti într-o zodie de pământ, uneori ar fi indicat să te ridici de la sol, să faci loc în viaţa ta aventurii, noului, imprevizibilului. Cel mai bine ar fi să ai curajul de a încerca lucruri noi, de a te bucura de lucruri mici, zi de zi, de a renunţa pentru o perioadă la îndatoriri şi obligaţii şi de a te comporta liber, fără prejudecăţi, aşa cum ţi-ai dorit de mult timp. Deşi nu îţi vei schimba radical stilul de viaţă, cel puţin vei avea momente de libertate şi nu te vei mai simţi atât de constrânsă să fii mereu persoana cea mai responsabilă şi corectă.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Din cauza unor probleme în relaţiile cu persoanele din viaţa ta, ai devenit cam retras şi mai puţin sociabil decât erai de obicei, iar acest lucru nu este tocmai benefic pentru tine. Însă, atunci când eşti pus în faţa unei relaţii noi, în faţa unui început nou alături de altă persoană, devii extrem de stresat şi inabordabil, pentru că nu vrei să mai rişti să fii rănit din nou. Aceasta nu este modalitatea ideală pentru a te feri de dezamăgiri, iar singurătatea nu îţi poate aduce nimic bun, deci este de preferat să reîncepi să ai încredere în cei din jur…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Cel mai mare stres al tău este cauzat de aşteptările prea mari pe care cei din jur le au la adresa ta. Nu îţi plac lucrurile rigide, regulile impuse, ceea ce trebuie făcut „ca la carte”, ultimatumurile, de aceea latura ta creativă are de suferit în situaţii de acest fel. În astfel de momente ai prefera să evadezi în cel mai izolat loc din lume, să fugi de orice fel de responsabilitate care te stresează enorm şi să trăieşti liber şi fără constrângeri. Ar fi indicat să îţi exprimi cu fermitate punctul de vedere în orice situaţie de acest fel, pentru a evita aşteptările nerealiste şi momentele tensionate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed