HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce tip de prieteni preferi în funcție de zodie

HOROSCOP: Ce tip de prieteni preferi în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.6K views 3 minute timp de citit

Cu siguranță suntem percepute diferit în funcție de tipul de caracter pe care-l avem, însă oare atunci când vine vorba de cum percepem noi oamenii din jur și cum îi apreciem pe aceștia, pe care-i alegem să facă parte din cercul nostru de prieteni?

Află care sunt categoriile de oameni pe care-i preferi ca prieteni în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Se pare că femeia Berbec nu preferă să includă pe oricine în cercul ei de prieteni. Este foarte atentă atunci când socializează și preferă oamenii care au aceleași interese ca și ea, altfel nici măcar nu găsește subiecte de discuție.

Taur

Femeia Taur pune mare preț pe încredere și caută să o găsească la toate persoanele care fac parte din viața ei. Dacă vei încerca să o duci cu „zăhărelul”, cu siguranță nu te poți considera ca fiind prietenă cu ea.

Gemeni

Se pare că nu este foarte dificil să te „strecori” în cercul de prieteni al acestor native. Sunt persoane foarte relaxate și rare sunt situațiile când vor isca un scandal sau un conflict, rare spre deloc, chiar.

Rac

Femeia Rac pare a avea standarde destul de ridicate atunci când vine vorba de selecționarea persoanelor cărora să le ofere acest statut, de prieten. Deși ele sunt ușor de observat atunci când fac parte dintr-o mulțime numeroasă, acestea nu se uită după oricine.

Leu

Pentru nativele acestei zodii este foarte importantă susținerea. Dacă această nativă va avea nevoie de un umăr pe care să plângă, trebuie să fii acolo pentru ea și să nu o lași la greu în momentele dificile.

Fecioară

Preferă persoanele care au aceleași valori ca ale ei și care nu sunt niște „pierde-vară”. Chiar dacă părerile tale nu se bat cap în cap cu ale ei, nu le va respinge, însă cu siguranță te va șterge de pe lista de candidați.

Balanță

Motoul femeii Balanță în ceea ce privește prietenii pe care-i are este: „puțini, dar buni”. Dacă vei fi genul de persoană care este și ea, cu siguranță te poți considera ca fiind prietenul ei. Ea este persoana apreciată de toți, dar este puțin selectivă atunci când vine vorba de cercul ei de prieteni.

Scorpion

Având probleme în ceea ce privește încrederea, dacă nu i-o vei oferi, nici nu merită să mai insiști în a te apropia de ea. Pune mare preț pe încredere și sinceritate, iar dacă nu are parte de acestea, preferă să se lipsească de anumite persoane care nu i le oferă.

Săgetător

Cercul de prieteni al femeii Săgetător este unul foarte vast și care cuprinde persoane cu caractere diferite. Din punctul ei de vedere, se aplică principiul cantității și nu neapărat al calității, însă dacă nu ești om cu ea, fii sigur că nici ea nu va fi om cu tine.

Capricorn

Dacă vrei vrea să te consideri ca fiind prietenul femeii Capricorn, va trebui să te supui într-o oarecare măsură acesteia. Nu-i plac persoanele care sunt autoritare, însă ei îi place să influențeze persoanele din jurul ei.

Vărsător

Dacă ai tupeu, ești câștigător! Femeia Vărsător preferă mereu oamenii care sunt deschiși și care spun lucrurilor pe nume. Dacă ești genul de persoană care se ascunde sub o mască atunci când iese în societate, ar fi bine să renunți la ea dacă vrei să faci parte din cercul ei de prieteni…

Pești

Ca să te numeri printre prietenii nativei acestei zodii, va trebui să treci de multe teste de încredere și de analize de tipul „din cap până în picioare”. Este foarte atentă în ceea ce privește oamenii pe care-i lasă să intre în viața ei, dar odată ajuns în ea, îți va fi aproape imposibil să mai ieși.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed