Home Horoscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cele mai cicalitoare femei, in functie de zodie

HOROSCOP: Cele mai cicalitoare femei, in functie de zodie

autor Elena Yvette
220 vizualizari

Temelia unei societati este femeia, deoarece ea intemeiaza o familie, familia se mareste, iar rodul iubirii intra in alcatuirea societatii. Ea joaca rol de mama, sora, fiica si sotie; isi joaca aceste roluri cu o raspundere foarte mare si le duce pana la capat cu succes, cu foarte putine greseli.

Cele mai cicalitoare femei, in functie de zodie

Una dintre aceste greseli este modul acestora de a face fata unor probleme in cuplu si metoda de a combate o discutie in contradictoriu; mai pe scurt, unele femei sunt extrem de cicalitoare.

Pentru a sti cum sa ne ferim de acestea, trebuie sa vedem in cele ce urmeaza ce au prezis astrele, cam care ar fi cele mai cicalitoare femei, in functie de zodie, cum reactioneaza acestea, ce este bine sa faci sau sa zici si ce nu in preajma lor.

Specialistii au afirmat ca cele mai cicalitoare femei sunt nativele din zodiile Berbec, Fecioara, Scorpion si Pesti.

Am pus in primul rand Berbec, deoarece sunt persoanele care nu accepta ca altcineva sa fie in fata lor, sa fie mai bun, mai capabil. Sunt femei cicalitoare si vei observa acest lucru, daca de la primele intalniri, vor incerca sa corecteze cate ceva la dumneavoastra sau sa inceapa pe neasteptate sa va dea diferite sfaturi legate de orice domeniu, chiar daca ele nu au nicio cunostinta despre ce vorbesc.

Fecioarele

Fecioarele sunt cele mai cicalitoare zodii si punct. Sunt nemultumite tot timpul si vesnic pretentioase in legatura cu orice le inconjoara, aducandu-si mai mereu, cunoscutii la limita rabdarii. Daca au ascendentul in Balanta, e cum nu se poate mai rau si in mod clar nu veti reusi sa le faceti fata si va vor face viata un calvar. Taurii si Capricornii nu sunt firi foarte cicalitoare, deoarece, pentru ele conteaza mult prea mult starea financiara si implinirea obiectivelor, decat acest domeniu.

In cazul semnelor de Aer, Gemenii si Varsatorii sunt firile cele mai parsive. Nu apeleaza la cicaleli, ci asteapta pana se cumuleaza cantitatea de “venin”, pana la refuz, pentru ca mai apoi sa le “serveasca” celor din jur prin subintelesuri si ironii. Daca nici acest lucru nu da roade si nu se vor simti implinite si intelese, nu vor continua, vor tine totul pentru ele, vor lua vina asupra lor si vor deveni deprimate si suparate pe orice le inconjoara.

Marte, Mercur si Soare

Aceastea trei sunt vinovate de acest fenomen, de cicaleala si critica, din cadrul personalitatii noastre. Daca zodia se afla intr-o combinatie de Marte (in Fecioara), cu Mercur si/ sau Soare, in mod clar si cert vei simti nevoia mereu sa corectezi, sa cicalesti si sa nu taci o secunda, chiar daca nu te bazezi pe nimic real…

Dintre semnele de apa, Scorpionii si Pestii, da, pot castiga cu usurinta un loc in topul nostru, insa nemultumirile si supararile lor si le vor exprima intr-un mod mai diferit. Chiar daca Pestii sunt ei visatori si de multe ori par naivi si prostuti, in momentul in care le ajunge cutitul la rana, nu iarta nimic, nu mai tin cont de niciun sentiment, isi exprima ideile in mod direct sau daca acest lucru nu da roade si nu le ofera satisfactia dorita, recurg la diferite acte de razbunare.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!