HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop: cele mai geloase zodii

Horoscop: cele mai geloase zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
cele mai geloase zodii

Cu siguranta te intrebai care sunt cele mai geloase zodii din horoscop si, de aceea, ti-am pregatit o lista cu nativii care se incadreaza in acest top. Fie ca vrei sa stii de cine este indicat sa te feresti sau, din contra, vrei sa descoperi cu cine este indicat sa fii mai precauta, vei afla acest lucru citind randurile urmatoare.

Scorpionii

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal sau ai prieteni din zodia Scorpion, ai remarcat, desigur, cat de repede se pot aprinde cand vine vorba de persoana iubita. Intr-adevar, Scorpionul este o zodie ceva mai dificila, care nu face exceptie nici in dragoste. Nativii acestei zodii pot fi foarte suspiciosi si pot cere chiar adevarate demonstratii cand se simt nesiguri. De aceea, este bine sa incerci sa eviti sa le oferi motive care sa ii faca sa izbucneasca.

Pestii

O zodie aparent calma, nu insa si daca luam in calcul sfera relatiilor. Cu toate ca nu sunt cei mai fideli parteneri, au pretentii mari de la persoana iubita si se asteapta la declaratii de dragoste. In cazul in care nu reusesti sa le atingi asteptarile, este posibil sa te lovesti de gelozia acestor nativi.

Berbecii

Cum era de asteptat, cei nascuti in aceasta zodie sunt dependenti de atentia pe care le-o ofera partenerul si, de asemenea, nu trec cu vederea niciun fel de minciuna. Ai grija, asadar, ce spui, fiindca nativul din aceasta zodie este capabil sa mute muntii din loc, in cazul in care are anumite dubii.

Leii

Nu mai este un secret pentru nimeni ca orgoliosul Leu este dispus sa faca orice pentru a se lauda cu atuurile sale. Insa, daca printre acestea te numeri si tu, lucrurile se pot complica. Chiar daca nativii din aceasta zodie sunt persoane independente, in lipsa unor dovezi concrete ale afectiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspiciosi si se pot indeparta. De aceea, trebuie sa fii sincera cu nativul din zodia Leu, dar sa nu te deranjeze sa il si lauzi uneori, pentru a-i hrani orgoliul si a-l face sa se simta mandru.

Taurii

Cu toate ca Taurii sunt persoane extrem de sensibile, dispuse sa traiasca o viata linistita, fara complicatii, alaturi de persoana iubita, se pare ca, la cea mai mica banuiala, nativul acestei zodii se transforma intr-un adevarat detectiv, dispus sa elucideze misterul care, de multe ori, nu exista…

Sagetatorii

Inzestrati cu un pozitivism debordant, cei nascuti sub acest semn zodiacal detesta infidelitatea si sunt gata sa puna capat unei relatii, fie ea si de lunga durata, in cazul in care sunt inselati. Chiar daca nu recunosc acest fapt, gelozia lor este, adesea, chiar mai periculoasa decat a unui Leu, deoarece Sagetatorul poate ascunde aceste stari mult timp, iar cand va izbucni, ruptura va fi definitiva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed