HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cele mai norocoase zodii în octombrie 2015

HOROSCOP: Cele mai norocoase zodii în octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Cele-mai-norocoase-zodii-în-octombrie-2015 in compatibilitate zodii

Mulţi ar spune că norocul este supraestimat, că toate le poţi obţine în lumea asta doar prin muncă, multă muncă, însă, tindem să credem că este ceva mult mai mare în Univers care ne ajută şi ne da impulsul fix în momentul în care avem nevoie.

Cele mai norocoase zodii în octombrie 2015

Acestea fiind spuse, va invit să vedem împreună care sunt cele mai norocoase zodii, în octombrie anul acesta şi cum trebuie să acţioneze acestea pentru a se bucura pe deplin de reuşite.

Berbec
În prima parte a acestei luni, veţi începe să semnaţi noi colaborări ce se dovedesc a fi de-a dreptul profitabile. Sunteţi norocos din toate punctele de vedere, însă, fiţi cu ochii în patru, deoarece totul se va schimba cât ai clipi din ochi.

Taur
Va restabiliţi priorităţile în viaţă şi sunteţi mult prea ocupat pentru a face schimbări din punct de vedere relaţional- sentimental. Nu prea va stă capul la altceva aşa că de cele mai multe ori veţi da cu piciorul norocului.

Gemeni
Sunteţi un om prin definiţie norocos, însă în această luna ar fi bine dacă aţi acorda mai multă atenţie lucrurilor care vi se întâmplă. Nu va grăbiţi cu deciziile şi, mai important decât atât, evitaţi pe cât posibil speculaţiile financiare.

Rac
Aveţi parte de progrese, însă cele mai multe vin din sfera profesională. Sunteţi promovat sau pur şi simplu vi se propune un alt contract. Norocul va bate la uşă, aşa că gândiţi-vă bine înainte de a lua vreo decizie.

Leu
Întregul an a fost un succes pentru dumneavoastră, aşa că norocul nu vă va părăsi nici luna aceasta. Totuşi, încercaţi să lăsaţi la o parte excesele de orice fel, deoarece puteţi ajunge într-un punct fără scăpare.

Fecioară
Sunteţi o fire extrem de energică, activă şi mai ales muncitoare, aşa că nu credeţi întocmai în noroc. Credeţi în muncă asiduă şi în rezultate binemeritate, de care vă veţi bucura toată luna.

Balanţă
Începeţi să va faceţi remarcat, o dată cu a două parte a acestei luni şi trebuie să munciţi din ce în ce mai mult pentru rezultate. Aveţi parte de noroc, dar doar de un strop.

Scorpion
Aveţi o luna extraordinară în care vă bucuraţi din plin de noroc. Toate vi se aşează pe tavă din punct de vedere sentimental şi financiar. Sunteţi promovat peste noapte şi partenerul de viaţă este în extaz.

Săgetător
Este o lună destul de importantă din punct de vedere al carierei. Este momentul să arătaţi ce ştiţi, de ce sunteţi în stare pentru a avea parte de progrese. Norocul este cel care va stă alături pe tot parcursul acestui proces.

Capricorn
Sunteţi una dintre cele mai norocoase zodii, însă ce păcat că totul va ţine doar câteva zile. Trebuie să profitaţi la maximum de toate oportunităţile şi să nu va culcaţi pe o ureche deoarece, în cazul dumneavoastră, ce e bun, e bun făcut.

Vărsător
Anul 2015 a venit cu multe colaborări şi cu multe proiecte. În octombrie însă, vor începe să se vadă primele roade. Vă veţi achiziţiona un bun pe care vi l-aţi dorit de ceva timp şi aveţi şi noroc în dragoste.

Peşti
Toate bune pentru dumneavoastră, însă nu se întâmplă nimic extraordinar – sunteţi pe o linie de plutire şi cam atât. Bine că nu credeţi în noroc, astre, planete şi toate cele. Acesta poate fi şi motivul pentru care de multe ori rămâneţi fără speranţe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed