HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum să îți stimulezi starea de bine în funcție de zodie

HOROSCOP: Cum să îți stimulezi starea de bine în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Cum-să-îți-stimulezi-starea-de-bine-în-funcție-de-zodie.jpg

Fiecare dintre noi are momente în care are impresia că nimic nou nu se mai întâmplă și că monotonia și rutina zilnică își spun cuvântul. De fiecare dată când ce confruntăm cu un astfel de moment, căutăm să ieșim din starea mai puțin bună pe care ne-o provoacă.

Iată cum poți să îți stimulezi starea de bine în funcție de zodie.

Berbec: Mărește-ți cercul de cunoștințe

Socializarea, interacționarea cu noi persoane și discuții purtate cu acestea vor fi elementele cheie care vor ajuta femeia Berbec să-și iasă din starea de plictiseală, de banal și rutină. Un eveniment care implică prezența mai multor persoane este ocazia ideală să poți face acest lucru.

Taur:  O carte bună

Dacă ai o bibliotecă bogată, cu siguranță vei face acest lucru cât ai zice „pește”. Dacă nu, o vizită într-o librărie te va ajuta și mai mult. Vei avea o mulțime de variante din care să alegi, iar restul zilei te vei bucura de alegerea făcută.

Gemeni: Mișcare și dans

Statul în pat și plânsul de milă nu o vor ajuta deloc pe femeia Gemeni. Pentru a avea o stare de spirit mai bună, o seară de dans, o plimbare în parc sau chiar o oră la sala de fitness vor reprezenta cheia succesului.

Rac: Jocuri în grup

„Nu te supăra frate” sau jocul de cărți pe pedepse nu vor suna așa rău când vor fi propuse femeii Rac. Aceasta nu va sta pe gânduri și sigur nu se va supăra!

Leu: Plimbările în aer liber

Fie de una singură, fie în compania partenerului, a unei prietene bune sau alături de familie, femeia Leu se va bucura de plimbari. Dacă plimbarea va implica la un moment dat și un mic picnic, va reprezenta cireașa de pe tort pentru aceasta nativa.

Fecioară: Karaoke

Fie în oraș, fie improvizat acasă, acesta va reuși cu siguranță să ridice moralul femeii Fecioară. Chiar dacă nu este o cântăreață înnăscută, acest lucru nu va fi un impediment pentru ea în a cânta câteva dintre piesele ei preferate, și nu numai. Dacă se mai alătură și alte persoane, va fi cu atât mai bine.

Balanță: Găsește un nou hobby

Dacă cel vechi sau cele vechi, nu îți mai oferă nimic interesant, nimeni nu te oprește în a căuta unul nou, care să îți stimuleze interesul. Acest lucru te va ajuta să ieși din starea de „nu am chef de nimic” și vei avea chef de multe alte activități ulterior.

Scorpion: Mănâncă ceva bun, dar sănătos

Sănătatea trebuie pusă mereu pe primul loc. Dacă nu ai chef tu să gătești, cere-i cuiva să îți ofere o mână de ajutor, sau, și mai bine, ieși în oraș. Dacă oferi organismului tău ceva bun, te va răsplăti în schimb cu o stare fizică și psihică bună.

Săgetător: Practică yoga sau pilates

Chiar dacă nu ai mai făcut asta până acum, nu trebuie să te împotrivești ideii. Poate îți vei da seama ulterior că ar trebui să mai repeți experiența sau chiar să îți faci un program special pentru aceste activități.

Capricorn: Organizează activități din timp pentru ziua următoare

Dacă ai deja anumite activități pe care le întreprinzi zilnic, încearcă să adaugi ceva nou și respectă mereu un anumit program. Totul merge mai bine dacă ai deja în minte o idee despre cum va decurge ziua următoare.

Vărsător: Relaxează-te și odihnește-te

Chiar dacă trebuie să faci acest lucru și în mod normal, cu toții știm că nu respectăm mereu asta. Așa că trage un pui de somn când simți că nu mai poți sau pur și simplu stai întinsă în pat câteva minute…

Pești: Spune „Nu” din când în când

Uneori te simți presată de timp tocmai din cauză că te oferi să ajuți prea multe persoane. Un refuz este binevenit din când în când, așa că nu te oferi mereu tu ca ajutor, mai sunt și alții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed