Horoscop dragoste Balanta aprilie 2014

Share

Inca din luna decembrie a anului trecut zodia Balantei este guvernata de Marte. Acesta are o influenta destul de mare asupra zodiei pentru ca este stapanul casei relatiilor. Aceasta influenta aduce intamplari semnificative pe plan sentimental pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal.

In plus, Marte este retrograd in martie si asta inseamna ca pot aparea schimbari bruste in relatie. Este posibil sa intervina tensiuni si discutii destul de aprinse. Neintelegerile si problemele sunt destul de prezente in viata de cuplu. Pot interveni chiar rupturi definitive daca lucrurile nu sunt discutate cu mult calm. Comunicarea este foarte importanta sidaca lipseste prapastia in cuplu se va adanci si mai mult.

Toate planurile puse in aplicare in aceasta luna sunt sortite esecului si apar foarte multe piedici in calea fericirii Balantelor.

Nici nativii singuri nu o duc mai bine. Dragostea adevarata nu va aparea in aceasta luna. Balantele singure au posibilitatea sa cunoasca persoane noi cu care pot incepe o aventura.

Dar relatia nu va evolua. Despartirea va fi brusca si definitiva. Aceste aventuri incep pasional dar se termina prost. S-ar putea ca in viata acestor nativi sa apara si persoane din trecutul lor, poate chiar o iubire mai veche pentru care nativii inca mai au sentimente.

Este bine sa incerce sa incheie socotelile cu trecutul si sa priveasca spre viitor. Doar asa vor reusi sa-si deschida inima pentru o noua iubire. Nu trebuie sa ramana ancorati in trecut. Dragostea va veni si in viata lor.

Balantele au tendinta sa exagereze destul de mult in aceste zile. Orice incident, oricat de marunt ar fi il transforma intr-o adevarata drama. Si de aici intervin certurile in cuplu. Partenerul de viata incearca sa tempereze conflictele dar nativii nu se opresc pana nu-si epuizeaza furia complet. Aceasta atitudine dauneaza si mai mult stabilitatii cuplului. Este necesara o revizuire a atitudinii si a modului in care Balantele actioneaza in situatii mai grele.

In aprilie Balantele trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa actioneze. In caz contrar problemele vor fi mai greu de rezolvat. Nu este indicat ca nativi sa ia decizii importante in legatura cu viata de cuplu. Balantele sunt mai impulsive ca oricand si vor comite cu siguranta greseli.

Sfatul nostru pentru acesti nativi este sa incerce sa lase deoparte supararile si impulsivitatea si sa incerce sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva mai simpla.

Cei implicati intr-o relatie trebuie sa fie recunoscatori ca au pe cineva langa ei care ii iubeste, iar cei singuri trebuie sa beneficieze la maxim de sprijinul prietenilor apropiati si sa inteleaga ca la un moment dat vor gasi si ei iubirea.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news