HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop dragoste Fecioara aprilie 2014

Horoscop dragoste Fecioara aprilie 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 881 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Horoscop-dragoste-Fecioara-aprilie-2014.jpg

In aprilie 2014 Soarele strabate casa cuplului Fecioarelor. Astfel, persoanele nascute sub semnul Fecioarei au parte de evenimente destul de semnificative din punct de vedere sentimental. Poate pana acum relatia cu persoana iubita a stat intr-un con de umbra datorita responsabilitatilor pe care nativii le aveau de indeplinit. Dar in aceasta perioada totul se va schimba.

Fecioarele au posibilitatea sa cunoasca cu adevarat ce inseamna convietuirea cu persoana iubita. Isi dau seama cat de important este sa ai pe cineva cu care te poti consulta in orice problema, care iti arata cat de mult te iubeste si care face tot posibilul sa fie langa tine chiar si in cele mai grele momente. Nativii descopera ca persoana iubita este speciala si ca pana acum nu a fost apreciata la adevarata valoare.

Nativii devin mai rabdatori in aceasta luna, mai intelegatori si mai atenti la nevoile celor dragi. Reusesc sa comunice mai bine si sa treaca peste eventualele obstacole mai usor. Fecioarele se bucura mai mult in aprilie pentru realizarile persoanei iubite si isi demonstreaza bucuria in cele mai frumoase moduri.

Nativii care nu sunt implicati intr-o relatie sunt destul de dezamagiti in aceasta perioada de lipsa unei persoane langa ei. Se simt singuri, tristi si cred ca iubirea nu este facuta pentru ei datorita faptului ca intarzie sa apara. Dar lucrurile se schimba si pentru aceste persoane in luna aprilie. Au posibilitatea sa iasa mai mult, sa se distreze si sa se relaxeze.

Si vestile bune nu se termina aici. S-ar putea ca aceste persoane sa cunoasca oameni noi, interesanti, cu care descopera ca au multe in comun. Exista posibilitatea inceperii unei relatii. Daca lucrurile merg la fel si in perioada urmatoare, relatia se poate dovedi a fi una de durata. Deci si aceste Fecioare pot intalni marea dragoste.

Tot in luna aprilie, cei nascuti sub acest semn zodiacal au parte de trecerea lui Mercur prin casa cuplului. Asta inseamna ca pot aparea si cateva mici probleme in viata de cuplu. Dar nu este nimic grav. Totul are rezolvare daca nativii continua sa vada lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva. Daca Fecioarele abordeaza aceste mici dificultati cu tenacitate si rabdare vor reusi sa le depaseasca mai usor.

Pot aparea discuti legate de bani, pot aparea si cateva cheltuieli neprevazute. Este posibil ca anumite subiecte din trecut ramase nediscutate sa revina in actualitate. Cuplul trebuie sa incheie socotelile cu trecutul pentru a se putea bucura de dragoste si fericire.

Ambii parteneri trebuie sa analizeze niste aspecte ale relatiei si sa ia niste hotarari. Dupa ce aceste praguri sunt trecute ( si vor fi trecute cu brio) viata sentimentala va decurge frumos.

In concluzie, luna aprilie nu aduce aspecte negative Fecioarelor ci impliniri si destul de multa fericire in plan sentimental.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed