Horoscop dragoste Gemeni aprilie 2014

Share

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal au fost destul de defavorizate in ultimele luni. Nu au avut parte de momente chiar fericite si benefice relatiei de cuplu. Acum e momentul ca lucrurile sa ia o turnura diferita. Venus este in sfarsit in casa cuplului Gemenilor si sederea lui se va reflecta in viata lor sentimentala.

Horoscop dragoste Gemeni aprilie 2014

Gemenii implicati intr-o relatie serioasa au parte de multe impliniri. Relatia merge bine, comunicarea fiind punctul lor forte. Nativii devin mai implusivi din punct de vedere sexual. Au fantezii pe care vor sa le transforme in realitate. Mai mult ca oricand mizeaza pe senzualitatea lor si partenerilor de viata le place aceasta noua atitudine. Dar totul trebuie facut cu prudenta pentru ca excesele dauneaza, mai ales in prima parte a lunii aprilie.

Pot aparea si situatii stresante in cuplu, situatii care pot fi depasite numai cu multa rabdare si intelegere din partea ambilor parteneri. Nu se intrevad rupturi in cuplurile bine inchegate dar apar mici conflicte si discutii legate de bani.

Nativii singuri nu au parte de aceleasi situatii fericite. Acestia pot incepe aventuri dar datorita nestatorniciei lor nu le vor putea transforma in relatii serioase. Acesti Gemeni nu cauta echilibru sentimental si nici relatii oficiale. Ar fi bine totusi sa incerce sa-si revizuiasca atitudinea si sa-si tempereze putin caracterul pentru ca risca sa ramana singuri o buna perioada de timp.
Acesti nativi au nevoie de persoane care sa-i iubeasca si e timpul sa incerce sa-si deschida sufletele si sa lase iubirea sa intre in viata lor.

Aventurile Gemenilor singuri pot fi pasionale dar se pot transforma in adevarate drame daca lucrurile nu sunt bine controlate. Trebuie sa faca loc in viata lor pentru o iubire adevarata.

Toate conflictele si problemele Gemenilor au rezolvare. Dar nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Totul trebuie gandit intens pentru ca doar asa lucrurile pot intra pe un fagas cat de cat normal.
Acesta este un sfat si pentru Gemenii singuri. Si acestia vor avea parte de momentele fericite pe care le doresc si pe care le viseaza daca reflecteaza putin la actiunile lor.

Luna aprilie nu aduce in prim-plan aspecte negative ci mai degrada mici probe de viata pe care doar cei mai puternici, echilibrati si implicati intr-o relatie serioasa le depasesc usor.

Cei care se lasa prada impusurilor nu pot trece cu usurinta peste aceste incercari. Le vor depasi intr-un final dar pana atunci au de suferit putin.
O gandire obiectiva si cumpatarea garanteaza succesul pe plan sentimental in aceasta perioada.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news