HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP DRAGOSTE: Indicii de flirt ale fiecărei zodii

HOROSCOP DRAGOSTE: Indicii de flirt ale fiecărei zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Indicii-de-flirt-ale-fiecărei-zodii.jpg

Flirtul este mereu acea scânteie care duce până la urmă la iscarea unei flăcări amoroase. Cu toții avem acest obicei, însă uneori nu reușim să ne dăm seama dacă cineva flirtează cu noi sau pur și simplu i-a atras atenția ceva anume.

Iată care sunt indiciile care dau de gol flirtul fiecărei zodii în parte.

Berbec

Berbecii nu se ascund după deget. Dacă te place, îți va da clar de înțeles acest lucru. Complimentele referitoare la cât de bine îți stă părul sau ce frumos te-ai asortat sunt semnale clare că există ceva anume.

Taur

Dacă vezi că bărbatul Taur nu se sfiește în a se apropia foarte mult de tine, nici că mai trebuie să ai urme de îndoială, este un semn clar că te place. Comportamentul lui senzual va contura și mai bine acest lucru și mereu se va aștepta să arăți și tu puțin interes.

Gemeni

Bărbatul Gemeni tinde să-și schimbe comportamentul și atitudinea brusc față de o persoană pe care o place. Dacă pentru un moment ai impresia că este un mic copil inocent, iar în secunda doi te-ar plesni feste fund, este clar că-i ești pe plac.

Rac

Racii sunt mai cavaleri atunci când vor să îți arate că te plac. Bărbatul Rac nu se va sfii să te întrebe dacă te poate săruta sau dacă ai vrea să petreci timp în compania lui. Îți va adresa numeroase întrebări care vor face referire la o posibilă relație, iar acest lucru îți va clarifica foarte mult intențiile sale.

Leu

Dacă bărbatul Leu va povesti relațiile sale amoroase apelând la subiectul „noi doi”, este clar că își dorește ca cea viitoare să fie alături de tine. Dacă vrei să contraataci, ar fi bine să ai și tu pregătite niște replici pentru a putea lua parte la întreaga povestire în mod direct.

Fecioară

Cei născuți sub acest semn zodiacal nu prea arată clar faptul că le ești pe plac. În schimb, atitudinea lor va fi una foarte fermecătoare, lucru care va reuși până la urmă să îți transmită semnalele corespunzătoare.

Balanță

Dacă vezi că ți se prezice viitorul alături de bărbatul Balanță chiar de către el, totul este cât se poate de limpede. Poți să-i răspunzi imediat, însă dacă tragi puțin de timp și îl tachinezi, interesul lui față de tine va fi din ce în ce mai puternic.

Scorpion

Scorpionul va apela chiar și la hipnoză pentru a te putea prinde în mrejele lui. Este foarte seducător și cunoaște unele dintre cele mai bune tehnici în această direcție, așa că te poți aștepta la orice din partea lui.

Săgetător

Săgetătorul va oscila mereu între seducție și seriozitate. Dacă vezi că apelează la anumite gesturi care să te seducă, să nu te miri dacă la scurt timp va deveni unul dintre cei mai serioși oameni atunci când abordează subiectul unei relații.

Capricorn

Capricornul este destul de serios și greu de „citit” atunci când dorește să îți transmită că te place. Acesta va aborda tot felul de discuții despre o familie, construirea unui cămin și tot felul de subiecte de acest gen.

Vărsător

Dacă Vărsătorul va părea foarte interesat de subiectele pe care le propui în discuții și vei avea impresia că este blocat în moment, este un semnal clar. Pe lângă acest lucru, acesta este destul de direct atunci când vrea să demonstreze ceva, așa că nu te mira de absolut nimic…

Pești

Bărbatul Pești se dă de gol cel mai repede atunci când flirtează cu cineva. El își va da seama mai târziu decât tine că a trecut la un flirt. Așa că dacă vorbiți despre vreme, iar în următorul moment îți complimentează ochii, totul este clar!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed