HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop Gemeni 2016

Horoscop Gemeni 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Horoscop-gemeni-2016.jpg

Horoscopul pentru Gemeni din 2016 le arata curiosilor nativi ai acestui semn care sunt principalele aspecte ce se vor schimba in viata lor in urmatoarea perioada.

Descopera horoscopul zodiei Gemeni pentru 2016 si vezi cum te vor influenta astrele.

Dragoste

Horoscopul zodiei Gemeni pentru anul 2016 vine cu vesti bune pentru aceste native, mai ales in plan sentimental. Astfel, pentru cele care si-au gasit deja jumatatea, relatia are sanse foarte mari sa dureze si sa se transforme intr-un mariaj reusit. Mai mult, pentru unele reprezentante ale acestui semn exista sanse sa fie cerute in casatorie chiar in acest an, dupa jumatatea lui.

Daca esti singura, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece in a doua jumatate a anului ai putea cunoaste pe cineva care sa iti schimbe total parerea despre relatii si sa te faca sa te implici intr-una. Horoscopul zodiei gemeni evidentiaza, de asemenea, ca este posibil ca persoana respectiva sa fie un vechi prieten sau cunostinta. De aceea, va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa transformi o prietenie intr-o relatie amoroasa.

Cariera si bani

Pe plan profesional, norocul iti surade din nou, asa ca un alt proiect reuseste sa te faca sa te remarci. Colegii de la locul de munca pot fi invidiosi, insa nu vor incerca sa te opreasca din a-ti indeplini visul. In plus, un superior poate fi placut impresionat de munca pe care o depui si, astfel, iti poate propune sa i te asociezi intr-o alta afacere. Trebuie sa ai grija insa, deoarece nu intotdeauna este vorba si despre o oferta profitabila.

In a doua jumatate a anului vei primi o suma consistenta de bani pe care, cel mai probabil, iti vei dori sa o investesti intr-o locuinta. Daca intentionezi sa cumperi un apartament sau o casa, acesta este un moment potrivit acestui tip de tranzactii.

Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea, horoscopul pentru Gemeni al anului 2016 nu aduce in atentie probleme majore de sanatate. Din contra, vechile afectiuni se amelioreaza si, in sfarsit, nativii acestei zodii intra intr-o perioada mai lunga fara probleme de sanatate.

Cu toate acestea, nativii care sufera de probleme osoase, precum reumatismul, sau de probleme digestive, precum gastrita, nu vor fi total feriti de dureri. In primavara insa exista sansa sa cunosti pe cineva care sa iti ofere un remediu naturist care sa dea rezultate vizibile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed