HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Încrede-te, dar vezi în cine!

HOROSCOP: Încrede-te, dar vezi în cine!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
incredere in compatibilitate zodii

Balanțele, naivele zodiacului, acordă mare încredere celor din jur. Taurii și Scorpionii nu se încred nici măcar în propria persoană. Gemenii joacă uneori rolul prietenilor creduli, când, de fapt, te privesc cu scepticism.

Tu în cine ai încredere? Cine crezi că te consideră de nădejde?

BERBEC

Nu-ți stă în fire să fii suspicioasă, astfel că oamenii obțin relativ ușor încrederea ta. În cazul în care o persoană va insista să îți vorbească chiar dacă te-ai răstit la ea de câteva ori, cu siguranță o vei considera de nădejde. Crezi în oameni chiar și atunci când ei nu au încredere în propria persoană!

TAUR

Personalitatea ta puternică și ușor bănuitoare solicită multe dovezi de loialitate și sinceritate. Nu te încrezi în primul venit și nici în acela care încearcă să te măgulească. Pentru tine relațiile de prietenie trebuie să treacă proba timpului. Nu aveți încredere în nimeni, uneori, nici măcar în propria persoană, nu-i așa, nativelor din zodia Taur?

GEMENI

Având o fire duală, îți place să te joci cu mintea oamenilor și să le dai impresia că ai mare încredere în ei, chiar dacă nu au dovedit că merită. În realitate, știi să delimitezi clar oamenii în care poți avea încredere totală față de cei care nu sunt de nădejde. Un Geamăn ar spune: „Nu trebuie să credem tot ce spun oamenii, dar nici să credem că ei vorbesc absolut fără temei”.

RAC

Nu intră oricine pe sub carapacea unui Rac! Familiste convinse, nativele din zodia Rac acordă cu ușurință încredere membrilor familiei și prietenilor din copilărie. În cazul persoanelor recent întâlnite, se arată sceptice și au nevoie de timp pentru a le cuantifica loialitatea și sinceritatea. Racii au încredere, dar verifică întotdeauna, nu-i așa?

LEU

Rațiunea este influențată de latura sentimentală și emoțională în cazul nativelor din zodia Leu. Nu e de mirare că selecția persoanelor de încredere este, de asemenea, subiectivă. De regulă, femeia Leu nu e suspicioasă, dar acordă încredere oamenilor în funcție de relația ei cu aceștia și de imaginea pe care și-au făcut-o în anturaj.

FECIOARĂ

Curioasă, sceptică și suspicioasă, Fecioara analizează cu multă atenție și spirit psihologic orice persoană pe care o cunoaște. Are tendința de a se gândi, mai întâi, la rău decât la bine în cazul celor întâlniți recent. Câștigarea încrederii unei native din zodia Fecioarei se va dovedi, uneori, un drum anevoios. Nu degeaba se spune că ele măsoară de trei ori înainte de a tăia!

BALANȚĂ

Se întâmplă adesea să primești titlul de naiva grupului de prieteni, nu-i așa? Între celelalte zodii te remarci prin ușurința cu care acorzi încrederea și prin tendința de a vedea mereu bunătatea din oameni. Lucrurile nu sunt întotdeauna roz, iar cele mai simpatice persoane te pot dezamăgi! Dar voi, Balanțelor, veți spune mereu: „Dacă nu mai avem încredere, nu mai avem nimic”!

SCORPION

Foarte intuitive, mereu suspicioase și cu rezervă în privința persoanelor din jur, nativele din zodia Scorpion nu vor avea niciodată încredere absolută în cineva. Inclusiv în cazul prietenilor vechi și al membrilor familiei păstrează o doză mică de scepticism. Un adevărat Scorpion spune: „Era un om în care aveam toată încrederea: nu-l cunoșteam”!

SĂGETĂTOR

Fire puternică, deschisă și sinceră, vei spune verde în față persoanelor ce părere ai despre ele și în care ai încredere sau nu! Pentru tine contează mult prima impresia și transparența prin care oamenii din jur își expun experiențele și opiniile. Nu vei considera niciodată de nădejde o persoană duplicitară și foarte închisă în sine, nu-i așa?

CAPRICORN

Politicoase și diplomate, îi tratați cu mult respect pe toți oamenii din jur, indiferent dacă îi agreați sau nu. În schimb, selectați cu multă exigență persoanele cărora le acordați încrederea voastră și aveți tendința de a fi mai deschise cu cele pe care le cunoașteți de mult timp. Puțini prieteni, dar buni să fie, nativelor din zodia Capricorn!

VĂRSĂTOR

Vărsătorul, cea mai stabilă zodie de Aer, nu se avântă în jocul analizării și criticării persoanelor din jur. Fără suspiciuni nefondate, pentru tine contează prima impresie și atitudinea dovedită în fiecare moment de persoana de lângă tine. Acorzi încredere echitabilă tuturor și o ajustezi în sens pozitiv sau negativ, în funcție de împrejurările ivite…

PEȘTI

Generoase și înțelegătoare, nativele din zodia Pești au ușor încredere în oameni și iartă de multe ori. Credeți în puterea de redresare și de perfecționare continuă a naturii umane, nu-i așa? Dar în cazul în care sunteți dezamăgite profund, voi, firi pline de bunătate, nu veți mai relua niciodată relația de prietenie! Încrederea unei femei din zodia Pești nu se pierde decât o dată!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed