Horoscop iunie 2014

Share

Primele 7 luni ale anului sunt destul de dificile pentru toate zodiile. Luna iunie nu face exceptie de la aceasta regula si aduce pentru toti nativii schimbari in toate planurile, conflicte si subiecte din trecut ce necesita rezolvare rapida.

Horoscop iunie 2014

Pentru unii nativi luna iunie poate veni cu o schimbare de cariera, pentru altii vine cu destramarea cuplului daca acesta nu este unul trainic, bine inchegat. Oricum, toti vor trebui sa fie mai atenti cu cei din jur si trebuie sa se inarmeze cu rabdare si intelegere pentru a depasi aceasta perioada mai complicata.

Dar haideti mai bine sa vedem ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte in luna iunie. Aruncati o privire ca sa nu fiti luati prin surprindere.

BERBECHoroscop iunie 2014
Uranus in Berbec si Marte in Balanta aduce acestor nativi o multitudine de probleme in aceasta perioada. Apar evenimente destul de importante si schimbari serioase. Unii nativi se pot certa cu persoanele dragi, altii cu colegii de serviciu. Oricum este recomandata prudenta.

Cum stai cu dragostea?
Berbecii au cateva conflicte cu persoana iubita in luna iunie. Cuplurile cu vechime au de discutat cateva probleme mai vechi dar vor reusi sa treaca peste momentele mai grele. Acele cupluri tranice pot ajunge chiar la casatorie daca depasesc obstacolele.

Berbecii singuri ies, se distreaza cu prietenii dar nu reusesc sa inceapa o relatie serioasa datorita comportamentului usor exagerat pe care il au cateodata. Trebuie sa schimbe modul in care se comporta daca vor sa gaseasca marea dragoste.

Cum stai cu banii?
Apar cateva conflicte si la locul de munca. Berbecii incearca sa se evidentieze si asta le poate aduce cateva probleme. Trebuie sa se calmeze, sa incerce sa comunice cu cei cu care colaboreaza. Berbecii au ambitie si multa putere de munca si pot duce la bun sfarsit orice indatorire dar trebuie sa fie atenti la atitudine.

Din punct de vedere financiar lucrurile stau destul de bine si nativii pot face in luna iunie cateva investitii ce se vor dovedi foarte profitabile.

TAURHoroscop iunie 2014
Saturn in opozitie cu Soarele si Marte in casa sanatatii acestei zodii le aduce acestor nativi cateva mici probleme de sanatate in luna iunie. Trebuie sa fie mai atenti la ce mananca si la stres si sunt necesare cateva vizite la medic pentru a evita probleme de sanatate mai serioase. Si in luna iunie Taurii au mult de munca si daca nu se inarmeaza cu multa rabdare vor esua.

Cum stai cu dragostea?
Marte in casa cuplului acestei zodii poate aduce in prim plan o noua iubire pentru acei nativi singuri. Acesti Tauri pot intalni persoane noi interesante cu care pot incepe o frumoasa poveste de iubire.

Cuplurile vechi, stabile au cateva discuti legate de traiul de zi cu zi dar le vor depasi. Dupa ce toate problemele sunt rezolvate, cuplurile se bucura de momente intense, pasionale si de multa iubire.

Cum stai cu banii?
In iunie, Taurii se concentreaza pe studii si pe calatoriile in interes de serviciu. Acestia vor sa se perfectioneze in domeniul in care activeaza si vor sa avanseze in ierarhia profesionala. Marte in casa responsabilitatilor aduce pentru acesti nativi un volum foarte mare de munca dar si satisfactii financiare pe masura.

Unii Tauri se cearta cu colaboratorii lor dar toate aceste probleme nu aduc consecinte serioase. Unii nativi fac cateva investitii care le vor aduce beneficii financiare deloc de neglijat.

GEMENIHoroscop iunie 2014
Gemenii trebuie sa invete sa se mai relaxeze din cand in cand. Iunie este un moment bun pentru un mic concediu pentru ca acesti nativi trebuie sa se apropie din nou de cei dragi. Au mult de munca, au multe responsabilitati si uneori stresul cauzat de acestea le face rau nativilor.

Cum stai cu dragostea ?
Marte isi indeplineste ciclul retorgradarii in casa iubirii Gemenilor. Asta inseamna ca se anunta o perioada senzuala, plina de iubire pentru acesti nativi. Exista multe momente pasionale in cuplu, momente care vor intari si mai mult relatia. Perechile pot pleca in concediu cateva zile pentru a se bucura de cateva momente foarte intime.
Dar atentie! In cuplurile vechi pot aparea si cateva probleme si discutii legate de bani, de impartirea bugetului.

Gemenii singuri ies cu prietenii, se distreaza si incep scurte idile pasionale dar care nu se concretizeaza.

Cum stai cu banii?
Neptun se afla in luna iunie in casa carierei acestei zodii si Saturn in casa muncii. Asta inseamna ca Gemenii reusesc sa obtina beneficii materiale deloc de neglijat. Muncesc mult si culeg roadele eforturilor depuse. Unii Gemeni reusesc chiar sa avanseze in plan profesional. Dar pentru a atinge aceste performante e nevoie de multa ambitie, munca si abilitate de negociere.

RACHoroscop iunie 2014
Jupiter se afla in zodia Racului si in luna iunie si asta inseamna ca acesti nativi vor fi mai feriti de probleme decat celelalte zodii. Acesti nativi au oportunitatea de a face schimbari in viata lor, schimbari ce se vor dovedi foarte benfice. Racii vor continua sa se perfectioneze, sa cunoasca cat mai multe si sa profite de oportunitatile care le apar in cale. S-ar putea ca unii Raci sa exagereze putin in munca si in atitudinea lor asa ca e nevoie si pe putina rabdare daca vor sa obtina cele mai bune rezultate

Cum stai cu dragostea?
Pluto in casa relatiilor acestei zodii aduce multa intensitate in cuplurile nativilor. Perechile traiesc intens fiecare moment, iubesc cu pasiune. Dar relatiile acestor persoane sunt uneori complicate si pot aparea si cateva mici probleme si discutii.

Nativii singuri nu au sansa de a-si intalni marea dragoste in luna iunie. Acesti Raci devin mai agitati decat de obicei, mai nervosi si aceasta atitudine ii va impiedica sa-si gaseasca iubirea.

Cum stai cu banii?
Cu toate ca Racii pot intampina probleme la locul de munca din cauza unor colegi rau intentionati, acestia pot avea realizari notabile din punct de vedere profesional. Racii reusesc sa-si duca la indeplinire scopurile si castigurile sunt destul de bune. Aceste persoane pot face investitii, cumparaturi…se pot rasfata!

LEUHoroscop iunie 2014
Leii trebuie sa se fereasca de excese daca vor sa fie linistiti in luna iunie. Trebuie sa calatoreasca cu prudenta si sa urmeze sfaturile medicilor daca au probleme de sanatate. Acesti nativi au nevoie de putina relaxare pentru ca in ultimul timp au fost foarte stresati. Au sansa sa rezolve niste probleme aparute anterior dar vor reusi doar daca dau dovada de mult calm.

Cum stai cu dragostea?
Din punct de vedere amoros nu se schimba mare lucru in viata Leilor. Cuplurile trainice au cateva mici discutii legate de viata de zi cu zi dar nimic serios. Perechile se pot bucura si de scurte momente de relaxare.

Nativii singuri pot avea o scurta aventura, poate cu un coleg de la locul de munca, dar nimic nu se va materializa. Luna iunie nu aduce marea dragoste in viata Leilor singuri.

Cum stai cu banii?
Volumul de munca este mare, responsabilitatile se aduna si Leii devin tot mai stresati. In iunie mai pot aparea si conflicte la locul de munca si cateva certuri cu superiorii. Castigurile nu sunt mari dar daca nu se fac investitii exagerate si riscante vor fi suficiente pentru a le asigura nativilor un trai decent.

FECIOARA
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal incearca sa rezolve probleme aparute in lunile anterioare. Platesc rate, facturi, datorii pentru ca isi doresc sa traiasca mai linistiti. Dupa ce reusesc sa scape de aceste obstacole vor putea sa se relaxeze si sa se bucure de un concediu bine-meritat.

Cum stai cu dragostea?
Pluto in casa iubirii acestei zodii aduce nativilor multa senzualitate si dorinta de a-si manifesta sentimentele. Cuplurile bine inchegate incep sa se apropie din nou si Fecioarele incearca sa arate cat de mult isi iubesc partenerii. Perechile trec peste dificultati si la sfarsitul lunii iunie acestea pot ajunge chiar sa se casatoreasca.

Fecioarele singure au sansa sa intalneasca persoane interesante, atragatoare cu care pot incepe relatii frumoase si pasionale.

Cum stai cu banii?
In iunie Fecioarele trebuie sa acorde putina atentie si planului profesional. Trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa gandeasca foarte bine fiecare decizie pe care o vor lua. Pot aparea cateva conflicte cu superiorii dar totul se va rezolva daca nativii demonstreaza ca sunt buni negociatori. Castigurile nu vor fi foarte mari dar suficiente pentru a le asigura un trai decent si confortabil.

BALANTA
Nici persoanele nascute sub acest semn zodiacal nu o duc prea bine in luna iunie. Nativii trebuie sa fie foarte atenti la fiecare actiune pe care o vor intreprinde in aceasta perioada. Trebuie sa fie precauti si sa nu exagereze. E nevoie si de o schimbare de atitudine daca vor sa treaca cu brio probele la care vor fi supusi in iunie.

Cum stai cu dragostea?
Uranus in casa relatiilor aduce Balantelor cateva schimbari in viata de cuplu. Apar tensiuni, probleme si certuri in perechi. In plus, Marte este retrorad in Balanta si asta aduce presiune multa in viata de cuplu. Cuplurile trainice vor reusi sa treaca peste aceste momente mai grele si se vor bucura de multa liniste in lunile ce urmeaza.

Nativii singuri au doar aventuri care se vor dovedi a fi cu nabadai datorita atitudinii pe care o adopta aceste persoane.

Cum stai cu banii?
Din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau chiar atat de rau pentru Balante. Acestea dau dovada de multa putere de munca, de ambitie si dorinta de a avansa in ierarhia profesionala. Sunt persoane disciplinate care fac eforturi imense pentru a reusi ce isi propun. Marte influenteaza nativii si ii ajuta sa duca la indeplinire scopurile.

Castigurile nu sunt destul de mari si Balantele vor reusi sa faca niste investitii de mult gandite.

SCORPIONHoroscop iunie 2014
Si in iunie Scorpionii sunt marcati de opozitia Marte- Uranus. Asta inseamna ca nativii sunt mai agresivi ca de obicei, exagereaza in comportamentul fata de cei din jur, nu gandesc intens actiunile pe care le intreprind. Trebuie, de asemenea, sa fie mai atenti la starea de sanatate si sa faca o vizita la medic.

Cum stai cu drgaostea?
Din punct de vedere sentimental Scorpionii nu o duc chiar atat de rau. Daca in lunile precedente nativii au reflectat intens la relatia cu persoana iubita si au aparut cateva probleme si conflicte in viata de cuplu, incepand cu luna iunie lucrurile incep sa se aranjeze. Nativii incep sa-si aprecieze mai mult partenerul si vor sa demonstreze ca sunt capabili sa iubeasca intens.

Nativii singuri pot incepe o noua relatie daca sunt dispusi sa lase deoparte trecutul si isi deschid sufletele.

Cum stai cu banii?
Saturn in aceasta zodie aduce acestor persoane multe responsabilitati la locul de munca. Volumul de munca este destul de mare si sunt multe proiecte de dus la indeplinire. Scorpionii trebuie sa invete sa fie mai rebdatori si sa asculte sfaturile colegilor daca vor sa triumfe. Castigurile sunt suficiente dar nu este indicat ca acesti nativi sa faca investitii riscante si sa imprumute bani.

SAGETATOR
Sagetatorii au avut cateva probleme in plan financiar si personal in lunile precedente. Luna iunie este ultima in care aceste dificultati sunt prezente. Nativii trebuie sa fie atenti la actiunile pe care le intreprind, la modul in care se comporta cu cei din jurul lor. Este necesar ca aceste persoane sa nu-si neglijeze starea de sanatate daca vor sa se bucure cu adevarat de viata in viitorul apropiat.

Cum stai cu dragostea?
Mercur retrograd in casa relatiilor aduce acestor nativi dorinta de a se implica mai mult in viata de cuplu. Sagetatorii au parte de cateva evenimente destul de importante in cuplu. Este posibil ca anumite relatii sa fie oficializate. Pot aparea si cateva mici discutii in pereche in legatura cu bugetul familiei. Daca Sagetatorii dau dovada de putina rabdare, toate aceste obstacole vor fi depasite.

Nativii singuri cauta mai mult sa se distreze decat sa gaseasca o noua iubire. Acestia nu vor incepe in iunie o relatie serioasa.

Cum stai cu banii?
Banii sunt destul de importanti pentru acesti nativi si vor reprezenta o preocupare de baza si in luna iunie. Nativii pot avea cateva probleme la locul de munca. Pot aparea cateva neintelegeri cu colegii sau cu superiorii dar cu tenacitate si abilitati de negociere vor reusi sa le depaseasca.

Nu vor castiga mai multi bani ca de obicei dar vor avea suficienti pentru a trai confortabil.

CAPRICORNHoroscop iunie 2014
Capricornii sunt persoane tenace care lupta din greu pentru a-si atinge scopurile. La fel vor lupta si in iunie. Vor incerca din rasputeri sa duca la indeplinire planurile de mult gandite. Isi canalizeaza toata energia in acest sens. Vor intampina si cateva probleme, vor avea si cateva conflicte dar cu rabdare toate vor trece.

Cum stai cu dragostea?
Relatiile personale sunt foarte importante pentru nativi in 2014. In iunie lucrurile se mai aranjeaza si cuplul poate deveni mai inchegat. Au fost cateva probleme in relatiile serioase dar incepand cu aceasta luna lucrurile intra pe un fagas normal. Nativii incearca sa-si demonstreze iubirea si reusesc sa traiasca cateva momente pline de pasiune alaturi de persoana iubita. Capricornii singuri pot incepe o relatie noua, foarte intensa si pasionala.

Cum stai cu banii?
Marte retrograd in casa carierei Capricornului aduce cateva momente interesante din punct de vedere profesional. Capricornii lupta pentru a avansa in plan profesional. Nu duc lipsa de ambitie si putere si aceste calitati ii vor ajuta.

Vor incepe sa castige mai multi bani si vor putea, in sfarsit, sa-si indeplineasca niste vise mai vechi.

VARSATOR
Viata Varsatorilor este destul de agitata in aceasta perioada. Trebuie sa faca fata unor situatii destul de dificile si este nevoie de multa rabdare si capacitate de intelegere pentru a depasi aceste momennte. Nu e momentul ca nativii sa se implice in proiecte ambitioase, nici sa plece in calatorii pentru ca sunt predispusi la raniri. Nu trebuie sa faca excese.

Cum stai cu dragostea?
In plan sentimental Varsatorii au parte de o perioada destul de complicata. Cuplurile pot avea certuri, probleme si viata intima este pe butuci. Apar multe discutii legate de probleme vechi si doar cuplurile cu vechime vor putea sa treaca peste aceste momente.

Nativii singuri nu pot intalni nici in aceasta luna marea dragoste pentru ca refuza sa lase trecutul in urma si sa-si deschida sufletul pentru o noua dragoste.

Cum stai cu banii?
La locul de munca pot aparea conflicte cu colegii si chiar cu superiorii. Varsatorii trebuie sa invete sa fie mai rabdatori si sa nu mai exagereze in dorinta de a demonstra ca au dreptate. Nu vor reusi nici sa castige mai multi bani. Nu apar nici bonusuri, nici nu vor putea sa cheltuie prea mult.

Isi pot face chiar si datorii pentru ca vor sa traiasca in aceeasi maniera in care au fost obisnuiti si castigurile actuale nu le permit.

PESTIHoroscop iunie 2014
Iunie aduce Pestilor cateva realizari in plan profesional si cateva mici probleme in plan personal. Pestii au multa energie si putere de munca si incearca sa demonstreze celorlati ca sunt capabili de fapte marete. Dar in lupta lor ii uita pe cei dragi. Trebuie sa invete ca nu pot avea succes calcand pe cei din jurul lor.

Cum stai cu dragostea?
Dupa cum v-am spus, Pestii intampina cateva obstacole in viata personala. Apar cateva certuri cu persoana iubita in legatura cu atitudinea nativilor. Cuplurile bine inchegate vor reusi sa treaca peste aceste probleme. Odata depasit momentul, Pestii vor incerca sa repare lucrurile si sa arate cat de intens pot iubi.

Nativii singuri vor sa se distreze. Ies cu prietenii si pot avea parte de o aventura scurta si foarte pasionala. Acesti Pesti sunt foarte pasionali si senzuali.

Cum stai cu banii?
In plan profesional totul merege foarte bine. Pestii demonstreaza cat de talentati sunt. Sefii le observa calitatile si ii pot chiar promova. Au o putere de munca fantastica si sunt foarte ambitiosi. Incearca sa duca la indeplinire planurile propuse si fac toate eforturile in acest sens.

Castiga destul de bine in iunie si isi permit mici placeri. Pot chiar investi bani intr-un proiect imobiliar.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news