Horoscop Leu 2014

Share

In prima parte a anului 2014 Jupiter, Saturn si Neptun guverneaza Leul. Aceste luni sunt benefice pentru nativi, acestia putand realiza investitii ce vor aduce multiple beneficii. Diverse probleme si impedimente sunt rezolvate. Va prezentam cum va fi horoscopul zodiei Leu pentru anul 2014.

Horoscop Leu 2014

Leul va incerca in 2014 sa construiasca ceva, va dori sa-si consolideze caminul. Va lupta pentru asigurarea confortului familiei sale si exista posibilitatea sa intre in posesia unei mosteniri care ii va ajuta in eforturile lor.

In acest an Leii vor incerca sa se organizeze mai bine, sa isi puna ordine in idei, in planuri si vor deveni mai rabdatori si mai diplomati. In prima parte a anului stresul provocat de munca va duce la aparitia unor tensiuni. Este recomandata multa prudenta si multa diplomatie. Nu sunt indicate calatoriile si nici folosirea vitezei.
Nici achizitiile nu sunt favorizate in primavara pentru ca ar putea aparea probleme.

Ar fi bine ca in acest an Leii sa aiba mai multa grija de ei insisi. Cu sanatatea nu se joaca. Leii fac multe eforturi pentru realizarea planurilor propuse si de aceea este recomandat sa faca si cate un control medical din cand in cand. Stresul si problemele pot duce la aparitia anumitor afectiuni medicale ce trebuie tratate din timp.

Incepand cu a doua jumatate a anului horoscopul pentru Leu se schimba in bine. Leii sunt plini de energie si de vitalitate si orice actiune este dusa la bun sfarsit.

Horoscopul dragostei pentru Leu 2014

La inceputul anului 2014 Leii se axeaza destul de mult pe partea sentimentala. Isi doresc sa fie inconjurati de cei dragi. Vor initia cateva proiecte pentru imbunatatirea casei pentru ca vor sa ii vada fericiti pe cei dragi.

Leii se axeaza pe latura emotionala si vor sa isi consolideze relatia. Unii nativi vor vrea sa duca relatia la un alt nivel.

Datorita volumului de munca marit exista posibilitatea ca viata de familie sa treaca pe planul al doilea in anumite momente. Dar cum Leii sunt foarte practici vor incerca sa impace ambele aspecte. In primele doua luni ale anului Venus intra in Casa muncii si asta inseamna ca exista posibilitatea ca Leul sa lucreze cu perechea lui sau macar sa o implice in activitatile pe care le desfasoara.

Din primavara lucrurile se mai detensioneaza si incep cu adevarat sa functioneze bine si incepand cu luna iulie viata sentimentala merege cum nu se poate mai bine. Leii vor avea parte de multa fericire si implinire in sfera personala si asta le va da forta sa isi indeplineasca telurile.

Horoscop profesional Leu 2014

Pluto guverneaza Casa muncii. De aceea Leul va munci intens, va cauta tot anul sa se perfectioneze, sa castige mai mult, sa avanseze cat mai repede.

In prima parte a anului 2014 munca in exces poate duce la aparitia stresului. Daca proiectele pe care le-au demarat sunt prea ambitioase atunci cu siguranta vor esua.

Relatiile cu colegii se pot complica in primele luni ale anului. Leul trebuie sa invete sa fie mai diplomat, mai rabdator si trebuie sa invete sa lucreze in echipa. Eforturile depuse la serviciu vor fi foarte mari si daca nu incep sa comunice cu cei din jur se vor trezi ca muncesc singuri si mai mult decat ceilalti.

Primavara este destul de agitata si multe acte trebuie completate si semnate. Se implinesc termene de predare a unor proiecte si stresul se intensifica.

Din vara apar multe oportunitati si rezultatele muncii depuse incep sa se vada. Eforturile nu sunt facute in van si asta se reflecta si in buzunarul nativilor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news