HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop pesti 2015

Horoscop pesti 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Horoscop-pesti-2015.jpg

Afla care sunt previziunile horoscopului pentru pesti din 2015 si la ce trebuie sa te astepti in urmatoarea perioada. Citeste urmatoarele randuri si afla ce ti-au pregatit astrele in acest an.

Horoscopul pentru pesti din 2015 evidentiaza schimbari importante atat pe plan profesional, cat si in planul sanatatii, unde este indicat sa preiei initiativa pentru un regim de viata ceva mai echilibrat.

General

Horoscopul pentru pesti anunta in anul 2015 schimbari majore la locul de munca. Nu , nu este cazul sa te sperii, deoarece toate aceste rasturnari de situatie iti vor fi favorabile. Ai acum sansa de a te face remarcata. Este foarte posibil sa fii avansata sau sa ti se propuna sa conduci chiar tu un proiect, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure. Dupa un an in care ai simtit ca munca nu iti este apreciata la adevarata valoare, in 2015 vei avea parte de rasplata mult asteptata.

In acest an, insa va trebui sa ai ceva mai multa grija la sanatate, pe care ai neglijat-o in anul precedent si sa iti programezi cateva controale de rutina.

Dragoste

In planul relatiilor, anul care urmeaza nu se anunta unul foarte stabil, cum, de altfel, te-ai si obisnuit. Intr-adevar, in continuare, vei tinde spre relatiile de scurta durata, fara a gasi ceea ce cauti cu adevarat.

In august, insa exista posibilitatea ca cineva sa iti atraga atentia. Nu este cazul ca, tocmai acum, sa pui ratiunea pe primul plan, fiindca vei sfarsi la fel ca in situatiile precedente. Asadar, asculta-ti inima si lasa-te purtata in mrejele iubirii. Este foarte posibil ca, de unde nu te asteptai, sa inceapa o poveste frumoasa de dragoste.

Daca te afli intr-o relatie, este posibil ca gurile rele sa inventeze o serie de barfe care iti pot afecta cuplul. De aceea, trebuie sa fii deschisa si sa discuti cu partenerul. Arata-i ca esti dispusa sa ii explici si sa clarificati eventualele situatii problematice.

Bani si cariera

Horoscopul pentru pesti din 2015 le aduce nativelor din aceasta zodie impliniri profesionale neasteptate. Deodata, eforturile tale devin vizibile si in ochii sefilor si iti sunt rasplatite cu mult peste ce te asteptai. Cineva ti-ar putea propune un contract in strainatate, in a doua jumatate a anului. Trebuie sa analizezi bine aceasta posibilitate si sa nu ratezi o sansa de a evolua.

Daca te afli in cautarea unui loc de munca sau, pur si simplu, jobul actual nu  te mai multumeste, ai sansa sa te faci remarcata si sa fii cooptata direct intr-un proiect, fara a mai fi nevoie de interviuri de angajare.

Sanatate

Desi in plan profesional lucrurile s-au asezat foarte bine, in casa sanatatii trebuie sa fii ceva mai atenta. Afla ca horoscopul pentru pesti din 2015 aduce posibilitatea accentuarii sau chiar a aparitiei unor afectiuni precum diabetul, ulcerul sau depresia.

Vei fi, de asemenea, mult mai sensibila, iar simplele raceli s-ar putea agrava. Trateaza corespunzator orice aparent simpla viroza respiratorie, deoarece aceasta ar putea da complicatii precum bronsita sau chiar pneumonia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed