Homecompatibilitate zodii Horoscop rune pentru luna Decembrie 2022

Horoscop rune pentru luna Decembrie 2022

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views 5 minute timp de citit
Horoscop rune pentru luna Decembrie 2022

Ca în fiecare an, luna cadourilor vine şi acum cu o perioadă foarte agitată în viaţa tuturor zodiilor, în care vom căuta un echilibru pe toate planurile şi reuşite imediate. Odată cu venirea sărbătorilor, liniştea mult dorită se va aşterne în vieţile tuturor şi vom întâmpina provocările noului an cu pace şi bucurie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Lucrurile nu vor evolua în direcţia dorită în prima parte a lunii, aşa că este indicat ca acum să faci planurile pentru sărbători şi să eviţi orice acţiune concretă. Însă, de la jumătatea lunii, vei fi extrem de ocupat, vei reuşi să pui la punct planurile de viitor la care te gândeai de multă vreme, iar Crăciunul te găseşte în cea mai bună formă. Ideile îndrăzneţe pe care le vei pune în practică spre finalul anului vor surprinde pe toată lumea şi îţi vor aduce numai laude.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Deşi vei avea un început de lună tulbure, fără prea multă inspiraţie, zilele ce vin aduc strălucirea specifică acestei perioade, aşa că de sărbători vei fi în centrul atenţiei tuturor şi vei primi doar aprecieri. Vei primi aprobarea pentru a începe un proiect de mult aşteptat la locul de muncă, iar luna se va termina cu numeroasele planuri pe care vei dori să le aplici chiar de la începutul noului an.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Perioada aceasta va fi una de linişte pentru tine, în care te vei opri din agitaţia zilnică pentru a regândi stilul de viaţă, a pune ordine în idei şi a accepta orice provocare apare în calea ta. Noi oportunităţi vor apărea după această perioadă calmă, care vor aduce însă şi probleme dificil de rezolvat, aşa că decembrie este luna ideală pentru a atrage energiile pozitive şi a te bucura de viaţă.

Rac (22 iunie – 23 iulie)
Magia sărbătorilor te va cuprinde încă de la începutul lunii şi vei dori ca această perioadă minunată să nu se mai termine. Vei lua o pauză de la rutina zilnică şi te vei pregăti pentru sărbători aşa cum se cuvine. Prietenii şi partenerul de viaţă îţi vor fi alături acum, ceea ce completează de minune starea de fericire pură care te va însoţi pe tot parcursul acestei perioade.

Leu (24 iulie – 23 august)
Viaţa de familie este pe primul loc pentru tine în acest sezon, aşa că sărbătorile le vei petrece alături de cei dragi, în liniştea casei tale. Relaţiile de prietenie vor înflori, iar tu vei relua legătura cu un vechi prieten. Spre finalul lunii, începi să îşi programezi paşii pentru următoarele evenimente din sfera profesională, iar rezultatele se vor vedea la începutul anului viitor.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)
Perioada sărbătorilor este ideală pentru a te opri din agitaţia constantă şi pentru a te bucura de această perioadă minunată. Obiceiurile de Crăciun te vor purta înapoi în timpul copilăriei şi vei trăi din plin aceste evenimente magice. Latura romantică va fi la cote maxime acum, iar partenerul de viaţă îţi va fi alături în orice clipă. Vei reîncepe rutina zilnică abia spre finalul lunii şi te vei bucura de cele mai neaşteptate oportunităţi.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)
Este luna distracţiei pentru tine şi asta se vede încă din primele zile, când pregătirea pentru sărbători va fi în toi la tine acasa. Vei profita de orice moment alături de cei dragi şi veţi crea amintiri pe care le veţi retrăi peste ani. Vor fi surprize peste surprize pentru tine în această perioadă, pe toate planurile. La locul de muncă te aşteaptă noi provocări anul viitor, cărora le vei face faţă cu bine după o perioadă absolut minunată.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Planurile pentru sărbători îţi ocupă tot timpul în această perioadă, aşa că ajutorul din partea celor dragi este binevenit. Partenerul de viaţă este un aliat de nădejde în haosul din această perioadă, pentru că te va ajuta să depăşeşti momentele dificile şi să te bucuri de magia sărbătorilor. Încrederea în forţele proprii este esenţială în această perioadă agitată. Finalul lunii aduce liniştea şi pacea mult visate.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)
Relaţiile cu cei dragi sunt extrem de importante pentru tine în această perioadă, când încerci să-i aduni pe toţi în jurul pomului de Crăciun şi să vă bucuraţi unul de celălalt, după mult timp. Deşi aştepţi cu nerăbdarea acest moment, vei avea unele dezamăgiri de la persoane apropiate, ceea ce te va face să te gândeşti mai bine la rolul pe care îl ocupi în viaţa acestora. Vei pune în aplicare un plan la care ţii mult şi pe care îl dezvolţi de o perioadă îndelungată, iar efectele vor fi neaşteptate.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Marea majoritate a lunii o vei petrece plănuind paşii pentru anul ce vine, gândindu-te la următoarele afaceri pe care le vei începe sau la proiectele pe care le ai de finalizat. Vei trece rapid peste orice situaţie de criză apărută la locul de muncă şi te vei bucura de sărbători alături de cei dragi. Finalul lunii aduce noutăţi legate de viaţa profesională şi ocazia de a face noi descoperiri în sfera personală.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)
Schimbarea este cuvântul de ordine pentru tine în această perioadă şi dorinţa de a începe o nouă etapă odată cu noul an. Perioada sărbătorilor este una pe care o vei petrece cu prietenii de suflet, cu persoanele dragi, care nu te-au dezamăgit niciodată. Comunicarea este excelentă în această perioadă, aşa că orice conflict se va rezolva cu ajutorul dialogului. Finalul lunii va veni cu oportunităţi neaşteptate pentru noul an.

Peşti (20 februarie – 20 martie)
Eşti foarte nostalgic în această perioadă a sărbătorilor şi ai nevoie de liniştea şi pacea căminului tău pentru a trece peste aceste momente. Prietenii îţi vor fi de mare ajutor şi îţi vor oferi sprijinul necesar oricând vei simţi nevoia. După sărbători, îţi vei reveni din aceste sentimente tulburi, vei privi cu optimism la noile provocări ce vor veni anul viitor şi vei profita de fiecare moment petrecut alături de familie…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed