Homecompatibilitate zodii Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Pentru zodiile Balanță și Scorpion săptămâna următoare este o reușită absolută

Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Pentru zodiile Balanță și Scorpion săptămâna următoare este o reușită absolută

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 829 views 3 minute timp de citit
Horoscop saptamanal 1-7 August 2022. Pentru zodiile Balanta si Scorpion saptamana urmatoare este o reusita absoluta
  • Săptămâna următoare este benefică tuturor celor 12 semne zodiacale
  • Pentru 5 zodii va fi un succes această săptămână

Pentru nativii zodiei Balanță și Scorpion, săptămâna următoare este o reușită absolută în plan profesional. Nativii aflați sub semnul Vărsătorului, vor clădi în săptămâna ce urmează o relație bazată pe sinceritate. Racii și Fecioarele au parte de succes în tot ceea ce își propun pe plan profesional dar și personal.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Modul în care gândești te-a ajutat întotdeauna, însă, în săptămâna ce urmează ești deschis la noi abordări pentru a avea toate șansele de reușită în plan profesional. Chiar dacă totul este stabil la locul de muncă, îți dorești mai mult iar acest aspect te motivează să muncești mai mult și să privești problemele și din alte perspective.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)
Săptămâna următoare îți îndrepți toată atenția către familie deoarece i-ai neglijat în ultima perioadă. Îți arăți afecțiunea față de ei și te bucură că ești primit cu atât de multă căldură. Partenerul de viață te înțelege, atât pe tine cât și situația tensionată pe care ai avut-o la muncă în ultima vreme.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)
Vei lua anumite decizii pentru a evita situațiile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Săptămâna următoare anunță o perioadă mai buna atât la locul de muncă, cât și în viața de familie.

RAC (22 iunie – 22 iulie)
Persoana pe care o îndrăgiți vă mărturisește sentimentele și oficializați relația în săptămâna ce urmează. La locul de muncă sunteți apreciat pentru felul în care gestionați situațiile de criză iar colegii reușesc să vă câștige încrederea prin suportul pe care îl au față de tine.

LEU (23 Iulie – 22 august)
Se anunță o săptămână liniștită în plan profesional pentru nativii zodiei Leu. În plan personal faceți progrese alături de persoana iubită, renunțați la barierele dintre voi.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)
Vi se acordă o mărire de salariu și obțineți siguranța financiară pe care o doreați atât de mult. Petreceți momente frumoase împreuna cu familia săptămâna următoare și vi se va face și o surpriză plăcută din partea lor.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)
Spiritul competitiv te-a motivat să investești în acțiuni iar săptămâna următoare vei începe să observi schimbări, în bine. Efortul fizic, psihic dar și material pe care l-ai depus în acest domeniu va prinde contur și vei înțelege că nu a fost în zadar.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Întreg colectivul este surprins de evoluția ta la noul loc de muncă. Ai acaparat atenția tuturor celor din jur, lucru care nu este de mirare ținând cont de gradul tău de implicare. Se apropie și o mărire salarială pentru tine dacă vei continua în acest ritm.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 20 decembrie)
Persoana iubită vă surprinde plăcut cu o rezervare într-o mini vacanță de care aveați mare nevoie. Urmează o săptămână liniștită, în care vă relaxați și uitați de orice problemă.

CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie)
Nici pentru nativii zodiei Capricorn săptămâna care se apropie nu este lipsită de evenimente. Primiți o veste bună care vă încântă și vă readuce cheful de viață.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Pentru nativii Vărsător, urmează o săptămână cu mare încărcătură emoțională din punct de vedere sentimental. Întâlniți o persoană nouă alături de care puneți bazele unei relații bazate pe sinceritate și încredere.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)
Îți forțezi limitele și ieși din zona de confort în săptămâna ce urmează pentru că îți dorești să realizezi mai multe lucruri. Trebuie să pui accent pe calitate, nu pe cantitate. Cu abordarea potrivită vei reuși să ajungi unde îți propui…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed