Home compatibilitate zodii Horoscop săptămânal 8-14 August 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 8-14 August 2022 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
295 vizualizari
Horoscop saptamanal 8-14 August 2022 pentru toate zodiile
  • Horoscop săptămânal 8-14 August 2022
  • Horoscopul săptămânii 8-14 August 2022

Berbecii trebuie să învețe să scape de orgoliu, Leii acceptă cu entuziasm provocările ce li se ivesc în cale, iar Săgetătorii își controlează foarte bine reacțiile copilărești.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii din zodia Berbec trebuie să uite de orgoliu și să facă primul pas spre împăcarea cu persoana iubită. Indiferent de care a fost cauza problemei, totul se poate repara atâta timp cât există sentimente adevărate.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Pentru nativii din zodia Taur, această săptămână nu se anunță a fi una tocmai bună. Se simt de parcă ghinionul s-a năpustit asupra lor și nu pare să îi lase prea curând. Chiar dacă lucrurile par grave acum, ele nu vor rămâne așa. Gândirea pozitivă ne ajută să trecem peste astfel de momente.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Nativii din zodia Gemeni trebuie să se detașeze de problemele pe care le au. Este necesar să caute activități ce îi pot ține mereu în priză și ocupați. Astfel, vor deveni mult mai productivi și vor uita de ceea ce îi supără cu adevărat.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Nativii din zodia Rac întâmpină câteva probleme în plan sentimental în această perioadă. Este necesar să se deschidă în fața unei persoane de încredere pentru a se elibera de energiile negative care îi cuprind.

Leu (23 iulie – 22 august)
Nativii din zodia Leu se lovesc de o nouă serie de provocări în această săptămână. Își doresc să demonstreze tuturor că ei sunt cei mai buni și că nimeni nu îi poate egala, mai ales că au făcut destul de multe sacrificii pentru a ajunge acolo unde sunt.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativii din zodia Fecioară reușesc să clarifice anumite aspecte importante din viața lor în această săptămână. Primesc niște răspunsuri mult așteptate, ce vor reuși să îi lumineze și să le ofere o nouă perspectivă de viitor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativii din zodia Balanță încep această săptămână cu o încărcătură emoțională. A sosit momentul să arate rezultatul muncii lor și toată lumea are așteptări de la ei. Lucrurile vor merge bine atâta timp cât își păstrează încrederea în ei.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativii din zodia Scorpion au întâlnit o persoană specială în viața lor și își doresc să avanseze lucrurile cu aceasta. Primul pas: o întâlnire în care să se poarte discuții sincere și relaxate. De asemenea, trebuie să încerce să își controleze emoțiile.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Nativii din zodia Săgetător au învățat să își tempereze latura imatură. Toți cei din jur îi admiră pentru modul lor diplomat de a rezolva problemele. Preferă să stea deoparte atunci când se ivesc situații conflictuale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Nativii din zodia Capricorn trebuie să ignore gurile rele ce îi subestimează. Acele persoane nu îi cunosc cu adevărat și nu trebuie să le demonstreze absolut nimic. Ei trebuie să fie cea mai bună variantă a lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativii din zodia Vărsător sunt într-o continuă căutare a fericirii, fără a se gândi că aceasta se poate afla chiar în fața lor. Ideal ar fi nici să nu o caute. Lucrurile bune apar exact atunci când te aștepți mai puțin.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Nativii din zodia Pești au dificultăți în a se lăsa descoperiți de cei din jur. Încep să își piardă încrederea în ei. Într-o astfel de situație, trebuie să se gândească la calitățile și defectele pe care le au și să le pună în balanță. Ce este negativ, încă poate fi remediat…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies