Homecompatibilitate zodii Horoscop săptămânal. Previziuni astrale pentru perioada 20 – 26 iunie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal. Previziuni astrale pentru perioada 20 – 26 iunie 2022 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 784 views 3 minute timp de citit
Horoscop saptamanal. Previziuni astrale pentru perioada 20 – 26 iunie 2022
  • Horoscop săptămânal pentru toate zodiile 20 – 26 iunie 2022
  • Previziuni astrale pentru această săptămână

Peştii vor să-şi ajute familia şi copii şi se simt foarte împliniţi făcând asta, leii se simt atraşi de o anumită persoană, iar săgetătorii au nevoie de mai mult timp pentru ei.

Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii au parte de o activitate intensă şi se simt foarte bine în pielea lor. Mai mult decât atât devin mult mai carismatici şi sociabili, fapt ce le va aduce satisfacţii personale. Se poate chiar să cunoască pe cineva şi să le atragă atenţia şi admiraţia.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii vor fi mai hotărâţi decât de obicei pentru a-şi atinge obiectivele. Îşi vor lua răspunderea pentru îndeplinirea unei sarcini dificile şi se vor ambiţiona să o realizeze cât mai rapid. Spre sfârşitul săptămânii se vor simţi ceva mai relaxaţi şi detensionaţi.

Horoscop săptămânal Gemeni

Nativii din zodia gemeni sunt foarte stresaţi, fapt ce îi determină să renunţe la anumite sarcini. Se gândesc serios la o relaxare, chiar o scurtă vacanţă, pentru care îşi vor sarifica bugetul.

Horoscop săptămânal Rac

Nativii din zodia rac au nevoie de afecţiune, atenţie şi apreciere. Vor cauta asta sub orice formă şi vor relaliza că pot avea o influenţă foarte mare asupra celorlalţi. Trebuie doar să profite inteligent de această capacitate şi să-şi urmăreasă propriile scopuri.

Horoscop săptămânal Leu

Leii se simt atraşi de o anumită persoană, poate chiar o veche dragoste pe care este posibil să o întâlnească din nou. Cu toate acestea, trebuie să fie foarte atenţi la speculaţiile care se vor forma în jurul poveştii lor. S-ar putea să aibă parte de neplăceri şi să reacţioneze impulsiv. Un lucru este cert, nu este bine să te întorci în trecut.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioara este foare determinată să investească. Doreşte să aibă parte de câştiguri suplimentare, iar din acest motiv vrea să-şi suplimenteze munca. Se gândeşte serios la deschiderea unei noi afaceri sau chiar la extinderea proiecteleor sau afecerilor deja existente.

Horoscop săptămânal Balanţă

Balanţele sunt pline de surprize. Doresc un nou început, o schimbare majoră, care să le aducă mai multă pozitivitate. Sunt destul de plictisite de tot ce le înconjoară şi simt nevoia de ceva nou. Schimbarea locului de muncă sau reînnoirea casei pot fi nişte idei destul de bune.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii sunt foarte energici şi îşi vor înnebuni colegi de serviciu. Ba mai mult, pe unii dintre ei îi vor molipsi şi chiar motiva cu energie pozitivă. Se recomandă să îşi asculte partenerul şi să îi acorde un tratament mai special, deoarece în ultimul timp scorpionii au fost cam neglijenţi.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii au nevoie de mai mult timp pentru ei. Simt nevoia să se îngrijească de sănătatea lor fizică cât şi de cea psihică. Se simt epuizaţi de energie şi au nevoie de o scurtă pauză de la activităţile obositoare. Spre sfârşitul săptămânii se vor simţi mult mai bine, mai liberi şi chiar mai optimişti.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii se simt deranjaţi de către colegii de muncă. Cu toţii vin cu câte o cerere sau un favor, iar capricornii nu au dispoziţia necesară. Se simt oarecum folosiţi şi neapreciaţi. Trebuie să aibă curajul să le comunice celor superiori acest lucru şi în cele din urmă să ia o decizie.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă răbdare şi să-şi îndrepte atenţia către afaceri. Câştigurile nu vor înceta să apară dacă rămân focusaţi pe obiective. Cu toate acestea, vărsătorii se simt distraţi şi tratează lucurile superficial.

Horoscop săptămânal Peşti

Peşti vor avea parte în sfârşit de relaxare şi timp petrecut cu cei dragi. Vor acorda mai multă atenţie copiilor şi chiar se vor implica în activităţile celor mici, sau celor din jur. Se simt darnici şi binevoitori.

Loading RSS Feed