Horoscop septembrie 2014

Share

Prima jumatate a anului a fost destul de dificila pentru toti nativii. Dar acum totul se schimba in luna septembrie. Problemele se rezolva, conflictele se aplaneaza si totul incepe sa intre pe un fagas normal.

Horoscop septembrie 2014

E momentul sa aflam ce ne pregatesc astrele in luna septembrie. Cititi cu atentie ca sa nu fiti luati prin surprindere.

BERBEC

In luna septembrie Berbecii reusesc sa depaseasca cu brio orice situatie dificila. Au o mare rezistenta la stres si trec peste orice obstacol. Lupta cu indarjire pentru a-si atinge scopurile si vor reusi sa se faca remarcati.

Se anunta aspecte pozitive pe toate planurile pentru acesti nativi asa ca au toate motivele sa se bucure de viata din plin.

Cum stai cu dragostea?

Luna septembrie aduce pentru acesti nativi multa dragoste si impliniri in plan sentimental. Berbecii reusesc sa rezolve conflictele pe care le aveau cu cei dragi se bucura de fiecare clipa de iubire alaturi de persoanele iubite.

Berbecii implicati intr-o relatie serioasa trec printr-o perioada foarte frumoasa in plan afectiv. Cuplurile sunt mai inchegate, comunicarea in cuplu este excelenta. Acesti nativi se pot gandi chiar si la casatorie.

Berbecii singuri au parte de multe momente de iubire in aceasta perioada. Cunosc oameni noi, interesanti, alaturi de care traiesc momente foarte intense. Nativii se simt senzuali, atragatori si cu pofta de aventura. Nu sunt sanse ca acesti Berbeci sa inceapa o relatie serioasa in septembrie, dar nu trebuie sa-si piarda speranta.

Cum stai cu banii?

In septembrie Berbecii au parte numai de aspecte pozitive in plan profesional. Nativii sunt foarte ambitiosi, muncitori si fac orice pentru a fi remarcati de superiori. Orice tensiuni existau pana acum in mediul profesional vor disparea. Berbecii vor munci in echipa, vor pune in aplicare planuri noi si se vor bucura din plin de beneficiile financiare care vor aparea.

Castigurile Berbecilor sunt pe masura muncii depuse. Nativii pot cheltui in aceasta perioada mai mult decat pana acum si pot face chiar si cateva investitii.

TAUR

Persoanele nascute sub acest semn zodical au parte in aceasta luna de cateva mici obstacole si probleme. Dar nu este nimic serios. Cu tenacitate si rabdare nativii vor reusi sa depaseasca toate dificulatile.

Taurii sunt preocupati mai mult de familie si vor incerca sa acorde mai multa atentie celor dragi.

Cum stai cu dragostea?

Luna septembrie se anunta a fi foarte pasionala pentru Tauri. Cei implicati intr-o relatie serioasa vor trai momente foarte intense alaturi de persoana iubita. Pot aparea si cateva discutii in cuplu in legatura cu bugetul familiei dar cu rabdare si intelegere totul se va rezolva.

Nativii singuri pot avea o aventura in aceasta perioada. Vor cunoaste persoane foarte interesante si atragatoare dar nu vor sa inceapa o relatie serioasa pentru ca inca au sentimente pentru vechile iubiri. Doar cand acesti Tauri vor lasa trecutul in urma vor putea iubi din nou.

Cum stai cu banii?

In luna septembrie Taurii se implica foarte mult in viata profesionala. Muncesc foarte mult, au multe responsabilitati si multe planuri de indeplinit. Dar acesti nativi sunt foarte ambitiosi si cu o mare capacitate de munca asa ca vor duce la bun sfarsit orice actiune vor intreprinde. Aceasta perioda se anunta a fi pozitiva in plan profesional pentru nativi.

Din punct de vedere financiar Taurii nu se pot plange. Castigurile acestora sunt pe masura efortului depus. Nativii vor putea face chiar si cateva modificari in casa si cateva cadouri celor dragi.

GEMENI

Pesoanele nascute sub acest semn zodiacal pot avea cateva probleme in luna septembrie. Este necesar ca nativii sa se inarmeze cu multa rabdare si inteleciune pentru a depasi momentele mai dificile.

De asemenea Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate. Poate este momentul sa faca o vizita la medic pentru a evita imbolnavirile.

Cum stai cu dragostea?

Gemenii au parte de momente pasionale, intense in plan sentimental in aceasta luna. Cuplurile cu vechime se relaxeaza si se bucura de dragoste. Nu vor aparea probleme si discutii atata timp cat nativii comunica cu persoana iubita si asculta sfaturile acesteia.

Gemenii singuri pot incepe o relatie destul de serioasa in septembrie. Vor intalni persoane noi, interesante, senzuale, alaturi de care vor trai momente foarte frumoase. Daca nativii isi deschid sufletele vor cunoaste dragostea adevarata.

Cum stai cu banii?

Gemenii vor fi destul de ocupati in aceasta luna. Vor avea multe responsabilitati, cerintele superiorilor vor fi destul de multe si stresul se poate acumula. Nativii trebuie sa actioneze cu calm si sa incerce sa-si indeplineasca sarcinile. Daca nu vor reusi sa se adapteze situatiilor cu care se vor confrunta vor avea de pierdut.

Din punct de vedere financiar Gemenii nu se pot plange. Castigurile se anunta a fi destul de bune dar nativii trebuie sa cheltuie cu atentie banii daca nu vor sa ramana prea repede fara ei.

RAC

Racii au parte de o perioada destul de linistita in septembrie daca nu reactioneaza exagerat in anumite discutii si daca acorda atentie sfaturilor celor dragi.

Este posibil ca acesti nativi sa aiba cateva probleme de sanatate asa ca o vizita la medic nu este exclusa.
Dar, in general, nativii se bucura de momente frumoase in aceasta perioada.

Cum stai cu dragostea?

In plan afectiv nu se schimba multe pentru Raci in aceasta luna. Cuplurile cu vechime se bucura de momente frumoase, de dragoste. Daca exista comunicare in pereche toate eventualele probleme pot fi depasite cu usurinta.

Racii singuri pot avea aventuri scurte dar foarte pasionale si intense. Aceste persoane nu au sansa de a intalni marea dragoste in aceasta luna pentru ca nu pot incheia socotelile cu trecutul. Trebuie sa uite vechile iubiri pentru a putea cunoaste dragostea adevarata.

Cum stai cu banii?

In plan profesional se anunta doar aspecte pozitive pentru persoanele nascute sub acest semn zodiacal. Racii vor avansa in ierarhia profesionale, vor duce la indeplinire toate planurile si vor atinge toate scopurile. Nativii vor reusi sa se faca remarcati se superiori si ambitia si inteligenta lor vor fi rasplatite.

Castigurile Racilor vor fi pe masura muncii depuse. Este posibil ca nativii sa obtina si cateva bonusuri si vor putea , in sfarsit, sa faca niste achizitii la care visau de mult timp.

LEU

In septembrie Leii se bucura de multe realizari pe toate planurile. Traiesc intens si au parte de multe evenimente fericite. Leii se distreaza mult in aceasta perioada si se bucura de viata.

Acesti nativi au avut cateva probleme de sanatate in ultimul timp dar in aceasta luna totul se va rezolva.

Cum stai cu dragostea?

Leii traiesc momente incredibile in aceasta luna. Cuplurile bine inchegate se bucura de dragoste, de fericire. Perechile comunica cu usurinta si trec peste orice dificultate. Iubirea pluteste in aer si acesti nativi se pot chiar casatori in aceasta perioada.

Nativii singuri au si ei sansa de a-si intalni marea dragoste. Vor intalni persoane foarte interesante cu care pot incepe o relatie foarte frumoasa si pasionala.

Cum stai cu banii?

Leii devin mai puternici in luna septembrie. Muncesc cu dedicatie si ambitie si duc la indeplinire toate planurile pe care le-au facut. Superiorii ii remarca si le rasplatesc eforturile. In aceasta perioada nativii relationeaza mai mult cu cei cu care colaboreaza si beneficiile nu intarzie sa apara.

Castigurile financiare sunt foarte bune in septembrie. Leii reusesc chiar sa recupereze niste bani pe care ii credeau pierduti sau pot primi o mostenire. Oricum, nativii pot cheltui mai mult si se pot rasfata.

FECIOARA

Persoanele nasctute sub acest semn zodiacal au parte de multe evenimente fericite in luna septembrie 2014. Nativii sunt puternici si reusesc sa treaca peste orice obstacol in aceasta perioada. Cu tenacitate duc la indeplinire toate planurile pe care le au si reusesc sa castige respectul celor din jurul lor.

Cum stai cu dragostea ?

Fecioarele au avut pana acum o perioada destul de pozitiva din punct de vedere sentimental. Acum, insa, apar si cateva probleme si discutii in cuplurile cu vechime. Nativii trebuie sa dea dovada de multa rabdare si intelepciune pentru a depasi dificultatile aparute in plan afectiv.

Fecioarele singure pot avea intalniri amoroase fierbinti si aventuri intense dar nu vor gasi in aceasta luna persoana cu care pot incepe o relatie de lunga durata.

Cum stai cu banii?

Nativii sunt persoane ambitioase si cu multa putere de munca. Incearca sa avanseze in ierarhia profesionala si muncesc foarte mult pentru a-si demonstra calitatile in fata superiorilor.

Castigurile financiare sunt destul de bune dar nu este momentul pentru cheltuieli si investitii inutile. De asemenea, Fecioarele trebuie sa fie atente la persoanele carora le vor da bani pentru ca este posibil sa nu ii mai primeasca.

BALANTA

Luna septembrie aduce multa relaxare in viata Balantelor. Nu apar multe evenimente neasteptate si nici probleme dificil de depasit. Este totusi necesar ca acesti nativi sa actioneze cu prudenta si cu multa rabdare pentru a trece peste eventualele obstacole.

Cum stai cu dragostea?

In prima parte a lunii septembrie pot aparea cateva discutii legate de bani sau de casa in cuplurile cu vechime. Daca exista comunicare in pereche aceste discutii nu vor provoca probleme serioase. Incepand cu a doua jumatate a lunii cuplurile cu vechime traiesc momente foarte frumoase, pline de iubire .

Balantele singure pot incepe o noua relatie cu o persoana foarte interesanta dar depinde numai de nativi sa pastreze aceasta noua iubire.

Cum stai cu banii?

In plan financiar Balantele au parte de cateva probleme. Vor avea mult de munca, vor creste responsabilitatile si cerintele. Nativii trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si tenacitate daca vor sa avanzeze.

Castigurile in aceasta luna nu sunt prea mari dar sunt suficiente pentru a le asigura Balantelor un trai decent. Nu sunt indicate cheltuielile inutile si exagerate pentru ca nativii risca sa isi faca datorii pe care cu greu le vor putea plati.

SCORPION

Scorpionii au parte de multe impliniri in aceasta perioada. Reusesc sa depaseasca orice problema cu destula usurinta pentru ca dau dovada de multa tenacitate. Scorpionii vor sa duca la bun sfarsit orice actiune pe care o intreprind si lupta cu indarjire pentru a reusi.

Cum stai cu dragostea?

Scorpionii implicati in relatii serioase au parte de multe momente pline de iubire in cuplu. Traiesc intens fiecare clipa alaturi de persoana iubita si se bucura din plin de dragoste si armonie. Este posibila chiar o oficializare a relatiei.

Scorpionii singuri pot intalni marea dragoste in luna septembrie. Pot intalni o persoana interesanta in fata careia isi pot deschide sufletul si care ii va ajuta sa uite vechile iubiri.

Cum stai cu banii?

In plan profesional Scorpionii reusesc sa duca la indeplinire sarcinile si responsabilitatile. Muncesc cu ambitie si dedicatie pentru a avansa in plan profesional. Se descurca foarte bine in situatii de stres si demostreaza ca sunt oameni de incredere si capabili.

Castigurile sunt desul de bune in septembrie. Scorpionii pot obtine chiar si bonusuri pentru eforturile depuse. Reusesc sa faca unele investitii amanate mult timp si pot face chiar si cadouri celor dragi.

SAGETATOR

Este posibil ca persoanele nascute sub acest semn zodical sa aiba cateva probleme in aceasta perioada. S-ar putea ca unii nativi sa aiba cateva discutii cu cei dragi. Exista, de asemenea posibilitatea ca unii Scorpioni sa fie tradati de prieteni apropiati si sa se izoleze complet. In septembrie Sagetatorii au nevoie de multa rabdare si tenacitate pentru a trece peste obstacole.

Cum stai cu dragostea?

In plan afectiv lucrurile nu se schimba prea mult pentru Sagetatori. Cei implicati intr-o relatie serioasa pot avea cateva discutii legate de casa sau bani dar daca exista comunicare si dragoste cuplurile pot depasi aceste momente mai dificile.

Scorpionii singuri pot avea cateva aventuri intense in aceasta perioada dar nimic serios si de durata. Acesti nativi inca nu au reusit sa treaca peste vechile iubiri si nu pot incepe o relatie serioasa.

Cum stai cu banii?

Chiar daca apar cateva probleme in sfera profesionala nativii pot trece peste acestea cu tenacitate si ambitie. Sagetatorii sunt oameni muncitori si dispun de multa energie pentru a duce la indeplinire sarcinile.

In aceasta luna nu reusesc sa se faca remarcati de superiori dar vor avea de castigat de pe urma muncii depuse. Castigurile nu sunt foarte mari dar sunt suficiente pentru a le asigura nativilor un trai decent.

CAPRICORN

Capricornii au avut momente destul de dificile in toate planurile in prima jumatate a anului. Dar toate problemele si-au gasit rezolvare si in luna septembrie nativii se pot relaxa. Nu se anunta momente dificile si nici obstacole. Totul merge bine in viata lor si se bucura din plin de fiecare zi.

Cum stai cu dragostea?

In plan sentimental totul merge foarte bine pentru acesti nativi. Capricornii implicati in relatii serioase traiesc momente foarte frumoase alaturi de persoana iubita. Se bucura de fiecare clipa alaturi de perechea lor. Comunicare exista, dragoste exista…asa ca totul este perfect.

Capricornii singuri pot intalni marea dragoste in septembrie. Au sansa sa se distreze alaturi de prieteni si sa cunoasca persoane noi si interesante cu care pot incepe relatii de durata.

Cum stai cu banii?

Persoanele nascute sub acest semn zodical duc la indeplinire planuri de mult gandite. Muncesc cu ambitie si tenacitate pentru a-si indeplini scopurile si reusesc sa se faca remarcati de superiori. Lucreaza bine in echipa si realizarile nu intarzie sa apara.

Castigurile financiare sunt pe masura asteptarilor. Pot aparea mosteniri neasteptate sau poate vor recupera niste datorii. Capricornii reusesc sa faca niste investitii si cumparaturi pentru ei si cei dragi.

VARSATOR

Varsatorii nu au parte de multe schimbari in luna septembrie. Totul va merge bine in viata lor atata timp cat actioneaza cu tenacitate. Este, de asemenea, recomandat sa asculte sfaturile celor dragi in anumite situatii mai confuze. Daca dau dovada de rabdare si intelepciune vor reusi sa depaseasca orice obstacol ar putea aparea.

Cum stai cu dragostea?

In plan sentimental Varsatorii implicati in relatii serioase au parte de momente foarte frumoase, pline de iubire. Cuplurile se bucura de dragostea lor si pot pleca chiar cateva zile in vacanta.

Varsatorii singuri pot incepe o relatie noua in luna septembrie. Au sansa sa intalneasca persoane noi, inteligente alaturi de care pot trai momente foarte frumoase si intense.

Cum stai cu banii?

Varsatorii duc la indeplinire cu responsabilitate toate cerintele superiorilor. Muncesc cu multa ambitie pentru a avansa in ierarhia profesionala. Acesti nativi reusesc sa se faca remarcati in luna septembrie pentru ca sunt foarte ambitiosi si puternici.

Nici castigurile financiare nu se lasa asteptate. In septembrie Varsatorii castiga destul de bine. Reusesc sa isi plateasca niste datorii mai vechi si le raman bani si pentru mici cumparaturi.

PESTI

Persoanele nascute sub acest semn zodical pot avea cateva mici probleme in aceasta luna. Daca dau dovada de multa rabdare pot trece peste dificultati. Este necesar ca nativii sa gandeasca foarte bine actiunile pe care le intreprind. Nativi sunt ambitiosi si fac toate eforturile pentru a duce la indeplinire scopurile.

Cum stai cu dragostea?

Pestii implicati in relatii serioase traverseaza o perioada destul de linistita in aceasta luna. Cuplurile se bucura din plin de dragoste traiesc momente foarte frumoase si pasionale. Exista comunicare in cuplu si astfel toate problemele sunt depasite cu usurinta.

Pestii singuri nu au sansa sa-si intalneasca marea dragoste in aceasta luna. Pot avea aventuri scurte, foarte intense si fierbinti dar nimic nu se materializeaza.

Cum stai cu banii?

In plan profesional totul merge destul de bine pentru acesti nativi. Sunt persoane ambitioase, cu multa putere de munca si tenacitate. Isi indeplinesc responsabilitatile de serviciu si eforturile le sunt rasplatite.

Castigurile sunt destul de bune in aceasta luna dar nu este momentul ca nativii sa exagereze cu investitiile si cumparaturile. Daca vor exagera vor ajunge sa-si faca datorii pe care cu greu le vor putea plati.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news