Homecompatibilitate zodii Horoscop Septembrie. Previziuni astrale pentru luna Septembrie

Horoscop Septembrie. Previziuni astrale pentru luna Septembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 974 views
Horoscop Septembrie. Previziuni astrale pentru luna Septembrie
  • Previziuni astrale pentru luna Septembrie
  • Predicțiile noastre te pregătesc pentru luna Septembrie
  • Află tot ce trebuie să știi despre zodia ta pentru luna Septembrie

Planifică-ți cu mare atenție luna și rămâi departe de orice mic semn de negativitate. Leii sunt indisponibili emoțional, Racii resimt o puternică sensibilitate, iar Fecioarele sunt anxioase.

Berbec
(21 martie – 20 aprilie )
Orizontul e limita, este foarte important să rămâi ancorat în prezent și să lași pe mai târziu grijile viitorului. Vei resimți un gol din punct de vedere sentimental, foarte greu de umplut. Poți conta, însă, pe succesul profesional, căci în direcția aceasta lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Taur
( 21 aprilie – 20 mai )
Pentru a evita orice formă de conflict, astrologii îți sugerează să accepți situația și să treci peste. Nu vei lucra la viteza cu care erai obișnuit, dar privește partea bună, acest lucru îți oferă prilejul de a te odihni. Raționamentul trebuie să fie pe fază, deoarece la sfârșit de lună, vei fi nevoit să alegi un drum.

Gemeni
( 21 mai – 20 iunie )
Proiecte noi vor începe la început de lună. Trebuie să îți păstrezi atitudinea pozitivă, pentru că vei avea sarcini greu de îndeplinit. Curajul și perseverența te vor ajuta să o duci la capăt. Nu putem vorbi despre relații serioase, în perioada aceasta. Ești nepregătit din acest punct de vedere.

Rac
( 21 iunie – 22 iulie )
Situația la locul de muncă nu va fi una impresionantă, nu vei fi tras la răspundere pentru lentoarea cu care îți desfășori activitatea. Apropiații îți înțeleg stările și fac tot posibilul să îți recapeți zâmbetul. În ceea ce privește relația de cuplu, neînțelegerile, ajung la limita acceptabilității, așadar considerați că despărțirea este singura soluție.

Leu
( 23 iulie – 22 august )
Sensibilitatea este ceva rar întâlnit în rândul nativilor leu, aceștia își arată rar această latură a personalității, dar în luna septembrie renunță la a fi ce nu sunt. Armonia în plan familial, este pentru ei, punctul de interes. Imediat ce își vor rezolva problemele personale, vor face tot posibilul să obțină ce îți doresc și anume pace și stabilitate economică, evident.

Fecioară
( 23 august – 22 septembrie )
A venit vremea ca fecioarele să pună munca pe locul doi și să prioritizeze familia și prietenii. Simt o puternică nevoie de a socializa, așadar, inițiază ieșiri cu cei dragi. Uită astfel, de grijile de la lucru, care le-au făcut să fie anxioase și pe care nu le mai lasă să le influențeze starea de spirit. Sunt necesare compromisurile, dacă vor ca relația lor să se îndrepte spre drumul cel bun.

Balanță
( 23 septembrie – 23 octombrie )
Au loc mari schimbări în viața ta, de cele mai multe ori acestea au de-a face cu locul de muncă sau locuința. Simți nevoia de noutate, așa că îți iei inima în dinți și faci ce ai vrut de atât de mult timp. Luna aceasta nu va trece fără ca tu să clachezi, dar cu sprijinul celor dragi, vei izbuti.

Scorpion
( 23 octombrie – 22 noiembrie )
Satisfacția de la locul de muncă, aduce inevitabil o stare generală de bine și energie. Radiezi de fericire pe tot parcursul lunii și pare că nimic nu te poate opri din a excela. În partea a doua a lunii noi oportunități o să apară. Vei fi nevoit să iei decizii și să îți gestionezi timpul astfel încât să mulțumești pe toată lumea.

Săgetător
( 23 noiembrie – 21 decembrie )
Vei fi ascultat într-un final. Dacă ești unul dintre nativii dornici să își găsească un nou job, află că stelele se aliniază în favoarea ta și vei găsi. Nu îți fie teamă să ceri ajutorul, sunt destui oameni dispuși să te ajute cu orice pot ei, iar asta te face să fii extrem de norocos. De asemenea, nu pierde din vedere că unii oameni sunt fățarnici.

Capricorn
( 22 decembrie – 19 ianuarie )
La job, lucrurile nu o să decurgă foarte bine, pentru că toată lumea pare să știe ce ai tu de făcut. Păstrează-ți calmul și îndeplinește sarcinile în ritmul pe care tu ți-l impui. Luna septembrie îți promite nenumărate reușite pe partea financiară. Nu putem afirma același lucru și despre dragoste, căci aici, lucrurile merg anapoda.

Vărsător
( 20 ianuarie – 19 februarie )
E timpul să pui pe hârtie tot ce vrei să realizezi luna aceasta și să faci toate demersurile pentru a duce la bun sfârșit planul. Din punct de vedere profesional, este o lună favorabilă, potrivită pentru îndeplinirea unor dorințe vechi. Este important, totodată, să nu uiți de celelalte obligații pe care le ai ca individ.

Pești
( 20 februarie – 20 martie )
Dacă îți găsești puțin timp să arăți bunătate față de ceilalți, fii sigur că se va întoarce. Vor avea loc schimbări la locul de muncă, oricât ai încerca să oprești aceste inițiative, nu reușești. Cheltuieli care nu erau necesare apar, când unul dintre membrii familiei suferă de o afecțiune costisitoare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed