Horoscop Taur 2014

autor Elena Yvette
763 views 3 minute timp de citit

Horoscopul zodiei Taur pentru 2014 este unul destul de intens. In 2013 nativi au fost supusi la diferite incercari, unele destul de dificile. Ei bine, nu au scapat de tot nici acum. Si in acest an Taurii au de invatat cate ceva despre viata.

Horoscop Taur 2014

Exista posibilitatea sa fie pusi in fata unor situatii mai grele. Dar toate acestea le sunt date pentru a invata ca exista ceva mai presus de ei care controleaza totul. Ar fi bine sa invete sa fie mai rabdatori si sa nu mai considere ca doar conceptiile si ideile lor sunt bune. Si cate un sfat din cand in cand venit din partea celor dragi le-ar putea fi de folos, nu?

In prima parte a anului, Taurii vor trebui sa faca fata unor situatii ce necesita toata atentia lor. Trebuie sa fie foarte responsabili in indeplinirea obligatiilor de serviciu. Datorita stresului care este in crestere Taurii trebuie sa fie atenti la sanatatea lor. Au nevoie si de relaxare din cand in cand pentru a se desprinde de activitatile cotidiene. Nu au prea mult timp pentru ei.

Totul se schimba din a doua jumatate a anului cand Jupiter isi face aparitia in zodie. Toate demersurile lor vor fi incununate de succes. Vor putea duce la indeplinire planurile facute. Dau dovada de multa intuitie si inteligenta care ii va conduce la succes. Familia ii va sprijini mai mult decat pana atunci si asta se va reflecta in starea de bine care ii va cuprinde pe nativi.

Horsocopul dragostei pentru Taur in 2014

Saturn in aceasta zodie aduce multe nelinisti si pe plan personal. Taurii sunt in acest an mai retrasi si asta poate duce la probleme in cuplu. Pot aparea neintelegeri cu persoana iubita si relatia poate fi pusa la incercare. Daca Taurii sunt rabdatori si pot trece peste anumite incidente cuplul lor va rezista.

Cei singuri au ocazia sa cunoasca persoane noi, interesante cu care pot incepe si o relatie. Trebuie doar sa stie cum sa treaca peste mici diferente ce pot aparea pe parcurs.

Incepand cu a doua jumatate a anului, adica de la inceputul lunii iulie lucrurile se schimba in bine. Relatia cu persoana iubita se imbunatateste si Taurii au parte de multe momente fericite, pasionale de care se vor bucura pe deplin. Cu intelepciune si multa rabdare lucrurile iau un curs favorabil.

Horoscop profesional Taur 2014

Prima jumatate a anului este favorabila pentru calatorii, studiu si munca asidua. Vor vrea sa urce in ierarhia profesionala si de aceea vor munci fara incetare. Se vor califica in multiple domenii si vor cauta mereu provocari.

Venus in Casa muncii aduce planuri noi ce necesita toata atentia pentru a fi indeplinite. Taurii au parte de multe responsabilitati pe care le indeplinesc cu succes. Munca grea pe care o indeplinesc de-a lungul anului va da rezultate.

Pe plan financiar lucrurile stau destul de bine. Taurii au parte si de cateva castiguri suplimentare datorita investitiilor facute cu multa grija si intuitie.

Pentru Tauri anul 2014 este unul destul de bun odata ce impedimentele vor fi inlaturate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..