Horoscop taur 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Horoscop-taur-2015.jpg

In ceea ce priveste horoscopul pentru taur in 2015 vei avea parte de multe provocari pe care va trebui sa inveti sa le gestionezi, insa cu rabdare vei reusi sa realizezi tot ce ti-ai propus.

Afla ce iti rezerva horoscopul pentru taur in 2015 si descopera ce trebuie sa faci pentru a lua deciziile corecte, care sa iti aduca beneficii pe viitor.

General

Chiar daca anul acesta nu ti-a adus impliniri pe toate planurile, horoscopul pentru taur in 2015 este putin mai generos. Cu toate acestea, va trebui sa ai ceva mai multa rabdare si sa iti stapanesti impulsivitatea. Asa, vei reusi sa iti conturezi un viitor stabil si sa iti indeplinesti visurile.

Dragoste

Iata ca pentru nativele din zodia taur, anul 2015 aduce cu sine o perioada benefica relatiilor de cuplu. In cazul relatiilor serioase, poate fi vorba chiar si de aducerea pe lume a unui nou membru al familiei.

Daca primele luni ale anului sunt ceva mai energice, caracterizate de dorinta de a incerca lucruri noi si de a te aventura, ultimele luni se anunta a fi pline de pasiune si dorinta. Nici romantismul nu le va lipsi celor din zodia taur, iar pentru nativele singure, vor aparea diverse ocazii prielnice crearii unui cuplu sau ancorarii intr-o relatie de scurta durata.

In iunie, vor exista perioade ceva mai tensionate in care taurii care nu au pus capat unei relatii sau se confrunta cu nemultumiri in cuplu vor avea tendinta de a clarifica situatiile problematice.

Bani si cariera

Pentru nativii din zodiac taur, horoscopul anului 2015, in ceea ce priveste aspectul financiar, se anunta destul de potrivnic. Vei fi, asadar, nevoita sa lupti mult pentru a obtine castigurile dorite si, de cele mai multe ori, acestea nu vor fi proportionale cu efortul depus. Se remarca, de asemenea, tendinta de a imprumuta de la prieteni, rude si chiar banci. Ai mare grija! 2015 nu este un an favorabil in casa banilor si, de aceea, te sfatuiesc sa nu accepti sa faci investitii cu bani imprumutati.

In ceea ce priveste cariera, horoscopul pentru taur din 2015 aduce greutati la locul de munca si responsabilitati in plus. Vei fi nevoita sa faci ore suplimentare, sa te organizezi mai bine si sa ai mare grija in relatiile cu partenerii de la munca pentru a-ti pastra jobul si pentru a reusi sa depasesti cu bine aceasta perioada.

Prin urmare, cuvintele cheie ale anului 2015 in materie de bani si cariera sunt prudenta, eficacitate si multa rabdare.

Sanatate

Pentru nativele din zodiac taur, 2015 aduce cu sine o serie de probleme care nu trebuie neglijate. Ai grija, asadar, la starea psihica si nu lasa stresul si starile de anxietate sa te afecteze. Acorda- i organismului timp sa se refaca, pentru a-ti putea continua activitatile.

Ai grija, de asemenea, la afectiunile cardiace si trateaza corespunzator racelile. Daca suferi de diabet, fii si mai prudenta pe parcursul acestui an si monitorizeaza-ti periodic starea de sanatate.

Afectiunile cronice se pot accentua si agrava in luna septembrie, moment in care exista si un risc crescut de accidentare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed