Home Horoscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 bărbaţi sensibili în funcţie de zodie

HOROSCOP: Top 5 bărbaţi sensibili în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
bărbaţi-sensibili in compatibilitate zodii

Fiecare femeie îşi doreşte alături un bărbat inteligent, sigur pe sine, viril şi potent din toate punctele de vedere. Inteligenţa şi sensibilitatea la bărbaţi sunt două lucruri relative şi extrem de diferite, lucru care ne intrigă şi ne atrage.

Când vine vorba de zodiac, doar câţiva excelează şi pot primi titlul de cei mai sensibili bărbaţi, aşa că, dacă v-am stârnit câtuşi de puţin interesul şi curiozitatea, haideţi să vedem împreună despre cine este vorba.

  1. Rac

Bărbatul Rac este ideal, este exact ce şi-ar dori orice femeie – el este cel la care visăm când punem capul pe pernă. Dacă i s-ar da un cal alb, ar fi Făt-Frumosul nostru autohton. Este un bărbat extrem de sensibil, care se dedică întru totul – trup şi suflet -unei cauze. Când vine vorba de o relaţie amoroasă, va lasă totul de la el doar pentru binele şi fericirea partenerei, riscând să fie rănit de foarte multe ori. Nu bagă în seama zidurile şi precauţiile pe care ar trebui să şi le ia şi se aruncă cu totul în faţa relaţiei.

  1. Leu

Chiar dacă este o persoană foarte puternică în societate, când vine vorba de viaţa sentimentală se dedică în totalitate. Pentru el nu există jumătăți de măsură şi nu crede în iubire neîmpărtăşită. Suferă extraordinar de repede din cauza acestor decepţii cauzate de diferenţa dintre realitate şi lumea creată în mintea lui, perfectă şi ideală. Este o fire foarte romantică şi aşteaptă de la partenera de viaţă să-i demonstreze la fiecare pas ce om minunat şi deosebit este.

  1. Fecioara

La nativii acestei zodii tindem să credem că este mai mult vorba de timiditate decât de sensibilitate. Se retrag foarte repede şi uşor în cochilia lor dacă dau nas în nas cu o femeie mult mai puternică şi care-i intimidează. Este o persoană foarte critică şi care are foarte multe de spus, dar doar persoanei care-i cucereşte încrederea – o problemă extrem de importantă când vine vorba de el. Este visător şi romantic, iar de aici atrage asupra sa şi latura sensibilă.

  1. Vărsător

Probabil de foarte multe ori v-a dat senzaţia că el este un om puternic, dur şi indiferent când vine vorba de sentimentele pe care vi le poartă. Ei bine, noi va spunem contrariul – în momentul în care se îndrăgosteşte, uită de el, de principii şi devine un romantic incurabil ce vă va surprinde la fiecare pas cu un gest neaşteptat. Este sensibil şi empatizează cu dumneavoastră indiferent care v-ar fi starea de spirit. Este acel bărbat care poate fi prieten, amant, iubit, soţ, copil într-unul singur…

  1. Peşti

Bărbatul Peşti este extrem de sensibil şi îşi dorește să cunoască până la ultimul detaliu persoana cu care-şi petrece timpul. Este o persoană înclinată mai mult spre latura artistică, aşa că va găsi noi şi noi metode de a te surprinde şi a menţine vie relaţia. Pune foarte mult suflet în orice tip de relaţie ar avea şi cu oricine, chiar dacă nu e ceva real şi de durata.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed