HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 cele mai atragatoare zodii

HOROSCOP: Top 5 cele mai atragatoare zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Top-5-cele-mai-atragatoare-zodii in compatibilitate zodii

Daca esti singura, in mod cert iti vei dori sa cunosti aceste zodii, cele mai atragatoare pentru a fi in aria lor vizuala cand isi doresc o relatie serioasa. Sunt carismatice si nu le poti rezista oricat de tare ai incerca.

Impreuna vom vedea, in randurile de mai jos, care sunt cele cinci zodii, care se declara a fi cele mai atragatoare din tot zodiacul, cum le infranam nevoia de a cuceri tot timpul si cum le putem pastra numai pentru noi.

1.    Berbec
Avand in vedere ca Berbecii sunt acei nativi extrem de carismatici si veseli, mai tot timpul ii vei vedea inconjurati de foarte multe persoane. Probabil te vei mira si-ti vei dori sa le afli secretele, insa sa stii ca nu e nimic iesit din comun: sunt doar ei insisi, au haz si putin sex appeal de la mama natura. Nu vei putea concura cu o astfel de persoana pentru inima persoanei pe care o iubesti in secret, deoarece ei sunt niste asi ai flirtului, iar de cele mai multe ori ies cu “trofeul” fluturand prin fata ta.

2.    Taur
Taurii intotdeauna isi vor dori relatii serioase si aceasta este cauza pentru care de foarte putine ori ii vei gasi singuri. Atrag acelasi gen de persoane ca si ei si se vor bucura de o viata plina cu satisfactii. Este o fire pasionala si senzuala – este foarte usor sa te indragostesti la prima vedere, insa daca-si gasesc sufletul pereche, se va opri numaidecat din vanatoarea suprema.

3.    Balanta
Misterul acestor nativi ai zodiei Balanta te poate da peste cap cu usurinta. Exact acesta este si lucrul ce atrage la ei – nu vor dezvalui niciodata intregul adevar despre ei si nu-ti vor pune pe tava tot ce trebuie sa stii. Te vor lasa sa te zbati, ba chiar te vor trata cu indiferenta pentru ca sa te inversuneze si mai tare si sa-ti doresti si mai mult sa-i ai in preajma.

4.    Sagetator
Cand vei intalni un Sagetator, iti vei da seama din prima – este cel mai vesel din incapere, cel care antreneaza discutiile, cel care invita la dans, pe scurt: cel care se afla peste tot in centrul atentiei. Este una dintre cele mai atragatoare zodii si te vei indragosti cu usurinta de acest nativ. Mai dificil va fi valabila viceversa, deoarece trebuie sa fii extraordinar de bun pentru a-i da lumea peste cap si pentru a-ti acorda atentie…

5.    Scorpion
Scorpionii se afla in toate topurile cand vine vorba de senzualitate, sexualitate si sex appeal. Pentru ei asta e tot ce conteaza pe lumea asta – placerea si flirtul – uneori extrem de exagerat. Isi exprima sentimentele si trairile intotdeauna prin intermediul contactului fizic si fac o selectie amanuntita cand vine vorba de alegerea partenerului. Este adeptul aventurilor, asa ca trebuie sa aiba cat mai multi parteneri la orizont. Relatiile serioase nu sunt pentru el, insa in momentul in care i se pune pata, al lui esti, pentru ca va face orice ca sa ii cazi la picioare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed