HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 cele mai încăpăţânate zodii

HOROSCOP: Top 5 cele mai încăpăţânate zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Top-5-cele-mai-încăpăţânate-zodii.jpg

Încăpăţânarea este un atribut cu două tăişuri: când nu prea există, persoana pare delăsătoare şi în bătaia deciziilor celorlalţi, iar când există în doze mari, nu ne mai convine şi o vedem ca pe un defect peste care nu putem trece.

Ei bine, dacă încă nu cunoaşteți acest aspect al personalității celor din jurul vostru, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu un top al celor mai încăpățânate zodii, pentru a vă face zilele mult mai uşoare.

1.    Berbec
Berbecii se află pe primul loc în topul nostru, din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor, este o trăsătură înnăscută și bine impregnată a personalității lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.

Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru, fie de cel mai important, trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige, văzându-se uşor superiori celorlalți, pentru a-şi hrăni orgoliul şi a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli în dragoste, în momentul în care își întâlnește jumătatea, când aceasta îl va face să înțeleagă că lucrurile nu se vor desfășura normal dacă el nu va face câteva compromisuri și nu va lăsa de la el.

2.    Rac
Singura diferenţă dintre Berbeci şi Raci o face faptul că încăpăţânarea Berbecilor este nativă, pe când Racii mai mult o dobândesc treptat pe parcursul vieţii, în funcţie de ce persoane întâlnesc în cale. Din momentul în care această trăsătură este pornită, nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori, nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţa unui compromis real, iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme, căile de mijloc nu există!

3.    Leu
Aceeaşi problemă apare şi la Lei – nu vor recunoaşte în veci că sunt încăpăţânaţi! Aceştia nu vor spune în faţă altcuiva că ei ar fi capabili de ceva rău sau că trăsăturile lor ar da în defecte, în ceva negativ. Mândria lor nu va accepta că sunt încăpăţânaţi şi vor ascunde acest lucru extraordinar din bine până în momentul în care-şi vor arăta colţii. Sunt, de regulă, persoane energice, colerice, dar când se simt călcaţi pe „bătătură”, nu veţi mai reuşi să o scoateţi la capăt cu ei.

4.    Capricorn
La Capricorni putem vorbi de o alternare a încăpăţânării, un echilibru – nici prea mult, nici prea puţin, dar atât cât este necesar pentru a duce toate planurile la bun sfârşit şi pentru a excela în ceea ce îşi propun. Nu dau în extrema dură, în care trebuie să se facă aşa cum au poruncit, dar nici nu se lasă pradă sorții fără a avea vreo opinie în legatură cu ceea ce se întâmplă…

5.    Peşti
Dacă aveţi în preajma în nativ al acestei zodii, sigur v-aţi lovit de încăpăţânarea lui fără margini. Pentru el nu există gri, ci doar negru sau alb. Nu există ca părerea prietenilor sau familiei să fie mai bună decât ceea la care s-a gândit el în ultima secundă. Va face exact cum îl taie capul şi nu va lua în considerare niciun fel de atenţionare, chiar dacă este mai mult ca sigur că drumul lui nu este cel bun. La Peşti, încăpăţânarea vine mâna-n mâna cu orgoliul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed