HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 zodii irezistibile – femeia Berbec este prima in top

HOROSCOP: Top 5 zodii irezistibile – femeia Berbec este prima in top

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views 3 minute timp de citit

Fiecare femeie are un „acel ceva” căruia niciun bărbat nu-i poate rezista și care reușește mereu să-i țină pe aceștia ca legați de ea. O femeie are mereu o strategie bine planificată atunci când vine vorba de a cuceri partenerul dorit și știe cum anume trebuie aplicată aceasta.

Iată care este topul celor cinci zodii de femei cărora niciun bărbat nu le poate rezista și care reușesc mereu să atragă privirile și interesul acestora.

Berbec

Pasionalitatea și impulsivitatea sunt elementele-cheie care o fac pe nativa acestei zodii să atragă un bărbat în viața ei. Reușește mereu să le îmbine perfect, motiv pentru care orice bărbat își dorește să aibă alături de el o femeie Berbec. Imaginația ei este una bogată și mereu știe care este „doza” ideală de adrenalină care trebuie administrată partenerului, astfel încât interesul acestuia să nu se stingă niciodată. Fanteziile nu lipsesc din viața femeii Berbec și reușește mereu să „condimenteze” relația pe care o are, sau pe care ar putea să o aibă pe viitor. Aceasta știe cum anume să abordeze o relație, fie că este una pe care o are cu partenerul ei, fie că este vorba de o relație extraconjugală.

Gemeni

Sexualitatea femeii Gemeni, alături de carisma și spiritul umoristic sunt elementele care o fac pe aceasta să fie o femeie irezistibilă și „apetisantă” pentru bărbații din jurul ei. Creativitatea ei în materie de sex și de seducție este una greu de egalat, motiv pentru care este dorită de orice bărbat care are ocazia să o cunoască. Știe ce și cât trebuie să ofere astfel încât interesul persoanelor de sex opus să atingă cote maxime, acesta fiind tot mai accentuat pe măsură ce interacțiunile dintre cei doi sunt tot mai frecvente.

Leu

Atitudinea autoritară și superioară este mereu în favoarea femeii Leu atunci când vine vorba de ceea ce cred bărbații despre ea și modul în care aceștia o privesc. Aceste aspecte reușesc să „trezească” pofta oricărui bărbat pentru nativa acestei zodii, motiv pentru care femeia Leu va arăta mereu că este cea mai bună în tot ceea ce face, mai ales atunci când vine vorba de flirturile cu persoanele de sex opus. Romantismul nu este cel care o face să iasă în evidență, însă atitudinea ușor rea și perversă va reuși mereu să o facă să iasă de sub semnul anonimatului.

Scorpion

Cuceritoare înnăscută, femeia Scorpion reușește mereu să fie ca un magnet pentru bărbații din jurul ei. Tinde să demonstreze prin gesturile ei că este ușor agresivă atunci când vine vorba de relațiile sexuale, lucru care reușește mereu să atragă interesul partenerului ei.

Chiar dacă dă de înțeles că ar putea să înșele la un moment dat, acest lucru este nesemnificativ pe lângă ceea ce poate oferi în prezent, lucru care o face să fie mereu dorită de bărbații care au ocazia să interacționeze cu ea…

Pești

Faptul că reușește să îmbine sensibilitatea cu pofta carnală este un lucru văzut ca mierea pentru urs. Bărbații vor fi mereu atrași de această combinație pe care reușește să o facă nativa acestei zodii, lucru care va crește interesul lor față de ea. Aceasta demonstrează de fiecare dată că merită să aibă parte de atenție, lucru care se și întâmplă în majoritatea cazurilor. Știe cum anume să se facă dorită și nu se teme să pună în aplicare strategiile pe care le are pregătite în această direcție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed