Horoscop varsator 2015

Share

Horoscopul pentru varsator din 2015 anunta incheierea unei etape din viata ta. Afla care sunt schimbarile care se vor produce in anul care urmeaza si ce te va face sa fii intr-o dispozitie buna tot anul.

Cuprins:

Horoscop varsator 2015

Descopera horoscopul pentru varsator din 2015, citind urmatoarele randuri si vezi ce ti-au pregatit astrele pentru acest an.

General

De acum, poti incepe sa te relaxezi, fiindca horoscopul pentru zodia varsator aduce in prim-plan, in 2015, sfarsitul unei perioade grele, care te-a pus la incercare. De acum, atentia ta se va orienta spre sfera relatiilor, vei fi mult mai activa in cercul de prieteni si, este foarte posibil, sa incepi sa te gandesti la casatorie.

Anul 2015 vine si cu o serie de propuneri in planul carierei. Vei avea parte de noi oportunitati de angajare sau vei avea sansa unei promovari la locul de munca actual.

Dragoste

Horoscopul pentru nativele din zodia varsator din 2015 evidentiaza dorinta de implicare in cat mai multe relatii de amicitie si, mai ales, dorinta gasirii sufletului pereche. In cazul in care esti deja implicata intr-o relatie, vei incepe sa te gandesti ceva mai serios la posibilitatea consolidarii acestei relatii si, de ce nu, la casatorie.

La sfarsitul lunii ianuarie, un fost iubit sau un fost potential iubit isi face din nou aparitia cu o declaratie. Retrogradarea lui Mercur din mai iti aduce o dispozitie care te va face sa fii ceva mai jucausa ca de obicei. Iesirile cu prietenii, distractia si flirturile vor fi la ordinea zilei.

Cu toate acestea, lunile de vara iti pot cauza ceva probleme in relatia de cuplu sau in casnicie si, de data aceasta, va fi nevoie de mai multa rabdare din partea ta.

Bani si cariera

Profesional, pentru nativele mai tinere, horoscopul pentru varsator poate aduce in 2015 posibilitatea avansarii in functie sau pe cea a semnarii unui contract important. Odata cu aceasta schimbare va trebui sa devii insa si mult mai responsabila.

Pe parcursul acestui an, va trebui sa ai mare grija pe ce cheltuiesti banii, deoarece castigurile asteptate pot intarzia sa apara. 2015 este un an al iluziilor in casa banilor si, de aceea, trebuie sa fii mai cumpatata. Daca ti-ai propus sa faci un credit, este timpul sa te gandesti de doua ori inainte si sa iti reevaluezi veniturile, astfel incat sa nu te supui unor riscuri mai tarziu.

Ia in calcul ca, in ultima perioada a anului, sa iti deschizi un cont de economii. Vei face, astfel, un prim pas spre a fi mai organizata.

Sanatate

Schimbarile din ultimii ani te-au afectat si, chiar daca nu le- ai acordat suficienta importanta, acum este cazul sa o faci. Horoscopul pentru varsator din 2015 evidentiaza o serie de dereglari hormonale care ar putea sa apara pe parcursul acestui an si sa iti cauzeze probleme.

Incearca sa te protejezi de frig, fiindca esti predispusa la raceli si, de asemenea, ai o sensibilitate mai crescuta. Infectiile urinare nu sunt nici ele excluse si este indicat sa le tratezi corespunzator, consultand un medic specialist.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente