HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ziua ta bună în funcție de zodie: Berbec: ziua de marți

HOROSCOP: Ziua ta bună în funcție de zodie: Berbec: ziua de marți

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Ziua-ta-bună-în-funcție-de-zodie.jpg

Multă lume spune că norocul ni-l facem de unii singuri și că nimic altceva nu are o influență asupra acestuia. Cu toate acestea, avem unele zile în care avem impresia că lucrurile merg ca pe roate și că nimic nu ne poate afecta.

Iată care este ziua ta bună în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec: ziua de marți

Această zi îți aduce o mare energie și încărcătură de putere. Este o zi care abundă în competitivitate, iar pentru tine se manifestă în mare parte prin faptul că ești mult mai încrezătoare în forțele proprii.

Taur: ziua de vineri

O fi oare datorită faptului că este o zi apropiată de weekend? Cine știe? Cert este că este asociată cu iubirea și sărbătoarea, lucruri care nu sunt deloc de o rea natură. Munca se termină și ai mai mult timp liber să petreci și să te relaxezi, ceea ce ar și trebui să faci.

Gemeni: ziua de miercuri

Mijlocul săptămânii pare să fie cel mai favorabil pentru tine. Este o zi caracterizată prin echilibru și stabilitate, aspecte de care ai mare nevoie, în special la mijlocul săptămânii, când lucrurile tind să se aglomereze.

Rac: ziua de luni

Greu de crezut, dar se pare că începutul săptămânii este una dintre cele mai favorabile perioade din săptămână pentru tine. Este o ocazie bună să te apuci de proiecte noi, iar partea sensibilă a ta este la nivel maxim în această zi.

Leu: ziua de duminică

După ce ai „luptat” toată săptămâna, ziua de duminică este prilejul ideal pentru a te putea odihni și a-ți realimenta puterile pentru a putea face față unei noi săptămâni. Această zi îți va stimula toate simțurile și vei putea să te lași pradă tuturor poftelor tale.

Fecioară: ziua de miercuri

O zi de echilibru, iată că este și ziua care este în favoarea ta. Vei avea ocazia să te bucuri din plin de stabilitatea de care ai parte și vei simți că nimic nu îți poate sta în cale. Orice îți propui, vei reuși să duci la bun final în cursul acestei zile.

Balanță: ziua de vineri

Din nou, ziua care anunță weekendul este ziua care este și de partea ta. Starea ta generală este una de invidiat în această zi și o vezi ca o zi destinată sărbătoririi și relaxării. Socializarea, care este punctul tău forte, are și ea un mare avantaj în cursul acestei zile și va merge mult mai bine decât în restul zilelor.

Scorpion: ziua de marți

Dacă ai un scop deja propus, în această zi vei simți că nimic nu te poate opri în a-l atinge. Vei lăsa frica de-o parte și vei acționa fără nicio urmă de îndoială în capacitățile și forțele tale. Poți implementa noi strategii și căi de acțiune și vei avea parte de mult spor.

Săgetător: ziua de joi

Orizonturile tale vor fi larg deschise în cursul acestei zile și vei avea ocazia să aduci un plus de bogăție culturii tale. Este o zi plină de optimism pentru tine și nimic nu poate să îți aducă norii negri pe cerul tău senin.

Capricorn: ziua de sâmbătă

Prima zi a weekendului pare să fie ziua din săptămână care este de partea ta. Energia de care ai parte în cursul acestei zile îți va fi un real sprijin în a „finisa” micile detalii ale proiectelor derulate și vei putea aduce îmbunătățiri căminului tău.

Vărsător: ziua de miercuri

Este o zi în care poți reflecta asupra succeselor de care ai avut parte până în prezent, dar și asupra perspectivelor de viitor și a oportunităților de pe urma cărora ai putea profita. Te simți în largul tău și poți socializa cu o mare ușurință în cursul acestei zile, comunicarea fiind la limita ei maximă…

Pești: ziua de joi

O zi a anticipării, ziua de joi se pare că este ziua în care te poți bucura din plin de armonie, receptivitate, dar și de stabilitate pe toate planurile. Încrederea de sine atinge cote maxime în această zi și ești sprijinită să duci la bun sfârșit orice proiect sau activitate, din acest punct de vedere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed