Homecompatibilitate zodii Horoscopul iernii dezvăluie zodiile favorizate și pe cele care vor întâmpina provocări

Horoscopul iernii dezvăluie zodiile favorizate și pe cele care vor întâmpina provocări

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 776 views
Previziuni astrale pentru aceasta iarna. Zodiile avantajate si zodiile dezavantajate
  • Leii vor încerca să obțină tot ceea ce își doresc
  • Scorpionii vor începe să aibă alte interese
  • Capricornii vor afla cu ce lucruri au fost mințiți cu nonșalanță

Taurii vor înțelege că oamenii care se află în viața lor în prezent nu vor putea rămâne pentru totdeauna, balanțele vor accepta faptul că timpul nu este de partea lor și că nu vor putea face mereu lucrurile exact așa cum își doresc, iar săgetătorii vor fi copleșiți de un sentiment de dor pe care îl vor simți.

Berbec
Berbecii își vor da seama că au sentimente puternice pentru o persoană pentru care nu au crezut că vor putea simți așa ceva și vor încerca să își dea seama cum trebuie să acționeze de aici înainte, mai ales că au tratat-o cu indiferență în ultima vreme.

Taur
Taurii vor înțelege că oamenii care se află în viața lor în prezent nu vor putea rămâne pentru totdeauna și vor trebui să se obișnuiască foarte repede cu ideea aceasta.

Gemeni
Gemenii nu vor mai forța nicio relație și vor lăsa lucrurile să vină de la sine și nu se vor mai învinovăți atunci când anumite persoane aleg să iasă din viața lor. Nativii le vor da libertatea tuturor de a face ceea ce își doresc.

Rac
Leii vor învăța o lecție extrem de importantă în această iarnă, pe care o vor pune în practică în viitorul apropiat. Mai mult decât atât, nativii vor fi atât de mulțumiți de rezultate, încât vor vorbi despre ea și cu persoanele apropiate.

Leu
Leii vor încerca să obțină tot ceea ce își doresc, motiv pentru care vor accepta să facă niște compromisuri importante. Nativii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face acest lucru, întrucât este posibil ca imaginea lor să fie pătată.

Fecioară
Fecioarele vor începe niște discuții mai atipice cu partenerul de cuplu, întrucât își doresc să afle anumite lucruri și nu văd altă metodă prin care pot obține aceste informații.

Balanță
Balanțele vor accepta faptul că timpul nu este de partea lor și că nu vor putea face mereu lucrurile exact așa cum își doresc. Nativii nu se vor mai învinovăți, dacă nu vor putea urma întreaga listă pe care au planificat-o și vor accepta că au nevoie și de un repaus.

Scorpion
Scorpionii vor începe să aibă alte interese extrem de diferite față de interesele pe care le-au avut până acum, dar vor vedea că totul face parte din firul logic al vieții și nu se vor mai speria de ceea ce ar putea să urmeze.

Săgetător
Săgetătorii vor fi copleșiți de un sentiment de dor pe care îl vor simți față de o persoană apropiată cu care nu au mai vorbit de mult timp, motiv pentru care o vor căuta. Aceștia vor relua legătura și vor avea suficiente subiecte de discuție.

Capricorn
Capricornii vor afla cu ce lucruri au fost mințiți cu nonșalanță de către persoanele din jur și vor acționa în consecință, întrucât nu le vor mai da voie să facă astfel de greșeli. Nativii nu vor ierta pe nimeni, indiferent de cine va fi vinovat.

Vărsător
Vărsătorii vor începe să se documenteze mult mai mult despre un subiect care le prezintă interes, deoarece simt că și-au găsit o nouă pasiune pe care vor să o aprofundeze.

Pești
Peștii vor începe să evolueze din ce în ce mai mult și să urce din ce în ce mai multe trepte, întrucât își dau seama că, doar în acest fel, vor putea să dobândească multe cunoștințe ce îi pot ajuta pe termen îndelungat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed