HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOPUL MUZICAL: Eşti potrivit pentru a fi cântăreţ? Vezi ce spun astrele

HOROSCOPUL MUZICAL: Eşti potrivit pentru a fi cântăreţ? Vezi ce spun astrele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Eşti-potrivit-pentru-a-fi-cântăreţ-Vezi-ce-spun-astrele.jpg

Talentul muzical este un lucru cu care ne naştem sau nu, dar este şi un talent care, odată dobândit, trebuie lucrat şi antrenat. Dacă eşti potrivit să fii cântăreţ depinde şi de tine, de munca pe care eşti dispus să o depui pentru a cuceri publicul şi scena. Vezi ce spun astrele despre posibilitatea ca tu să fii potrivit pentru a fi cântăreţ.

Berbec

Încăpăţânarea ta îţi poate fi de folos într-o carieră de cântăreţ. Chiar dacă nu ai un talent ieşit din comun, eşti dispus să depui toate eforturile necesare pentru ca vocea ta să se facă auzită pe marile scene. Important este să nu încerci să faci mai mult decât îţi permite vocea, o carieră ca şi cântăreţ de operă nu este cea mai potrivită pentru tine.

Taur

Simţul tău artistic nu este foarte dezvoltat. Eşti un bun ascultător de muzică, dar asta nu te face şi un bun cântăreţ. Trebuie să fii conştient de acest lucru şi să fii mereu realist. Artistul din tine are mai multe şanse în domenii ca pictura sau poezia.

Gemeni

Muzica te reprezintă din toate punctele de vedere. Nu îţi imaginezi viaţa fără muzică, iar scena este cu siguranţă un loc în care te simţi în largul tău. Înconjoară-te de oameni dispuşi să te ajute care să fie profesionişti în domeniu. Ai nevoie de toate resursele pentru a te face remarcat.

Rac

Eşti un romantic înnăscut, iar muzica face parte din viaţa ta. Totuşi, nu ai neapărat talent în acest sens. Eşti fan al reprezentațiilor muzicale de orice tip, dar astrele te sfătuiesc să rămâi în public, căci nu ai calități de artist muzical.

Leu

Mai mult decât voce, deţii o prezenţă scenică aparte. Publicul va fi uşor cucerit de tine, iar dacă eşti dispus să investeşti timp şi bani în vocea ta vei reuşi să fii un artist complet şi admirat de toată lumea. Munca este cheia succesului în ceea ce te priveşte.

Fecioară

Eşti o persoană realistă şi nu pretinzi că deţii un talent muzical desăvârşit. Locul potrivit pentru tine este într-o formaţie unde să fii ajutat şi de alte voci, nicidecum să fii solistul principal. Atât timp cât rămâi cu picioarele pe pământ, poţi avea o carieră în muzică, dacă asta îţi doreşti.

Balanţă

Ai toate atuurile pentru a deveni un cântăreţ de succes: prezenţa scenică, vocea şi intuiţia de a face alegerile potrivite în tot ceea ce ţine de cariera ta muzicală. Nimic nu te poate opri să devii idolul a milioane de oameni.

Scorpion

Dacă nu renunţi la inhibiţii, nu vei reuşi niciodată în industria muzicală. Este important că vrei mereu să îţi respecţi principiile şi să îţi stabileşti nişte limite, dar atunci nu mai spera să cucereşti marile scene. Visurile mari implică şi sacrificii pe măsură.

Săgetător

Ai acel ceva care te face plăcut imediat. În plus, ai şi un gram de noroc care te va ajuta să ajungi sus în scurt timp în industria muzicală. Important este să nu ţi se urce la cap, ci să fii conştient de faptul că ai de muncit în fiecare zi pentru a te menţine acolo unde eşti.

Capricorn

Ambiţia te va ajuta mult într-o posibilă carieră de interpret muzical. Lumea te va plăcea imediat ce vei intra pe scenă, iar fanii nu vor întârzia să apară. Eşti carismatic şi muncitor, important este să nu devii prea plin de sine căci acest lucru nu dă bine la public.

Vărsător

O carieră în muzică se va dovedi un traseu sinuos pentru tine. Vor fi foarte multe suişuri şi coborâşuri. Dacă ai un psihic dispus să suporte toate aceste oscilaţii, vei reuşi să ajungi acolo unde îţi doreşti în domeniul muzical…

Peşti

Deşi ai talent în ceea ce priveşte muzica, pare că nu ai destul curaj să intri pe o scenă şi să îţi demonstrezi abilităţile. Ideal ar fi să iei nişte cursuri care să te ajute să scapi de aceste temeri, iar apoi să încerci să intri în industria muzicală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed