Homecompatibilitate zodii Horoscopul pentru Weekend vine cu situații tensionate pentru 3 zodii

Horoscopul pentru Weekend vine cu situații tensionate pentru 3 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 912 views
Horoscopul pentru Weekend vine situatii tensionate pentru 3 zodii
  • Berbecii se vor simți obligați să întoarcă un favor
  • Gemenii vor avea parte de un weekend extrem de agitat
  • Leii vor avea suficient timp de introspecție în acest weekend

Taurii vor începe să aibă mai multă răbdare, racii vor decide să fie extrem de sociabili și să iasă mai mult, iar fecioarele vor începe să stea de vorbă cu o persoană extrem de interesantă.

Berbec
Berbecii se vor simți obligați să întoarcă un favor care le-a fost făcut de către o persoană apropiată, atunci când aceștia au avut cea mai mare nevoie, chiar dacă persoana respectivă va insista că nu este nevoie, nativii nu vor să rămână cu polițele neplătite.

Taur
Taurii vor începe să aibă mai multă răbdare și, înainte de a se mai enerva, vor încerca să-și dea seama care este motivul pentru care se izbesc de anumite probleme. Nativii sunt convinși că există un motiv foarte bine întemeiat pe care își doresc să îl afle.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de un weekend extrem de agitat, deoarece vor trebui să îndeplinească o sarcină care va apărea peste noapte. Nativii vor fi informați cu puțin timp înainte de schimbarea planurilor, ceea ce nu le va face deloc plăcere.

Rac
Racii vor decide să fie extrem de sociabili și să iasă mai mult, mai ales că cele două zile libere pe care le au le permit să se distreze foarte tare. Nativii s-au plictisit de munca pe care au avut-o de făcut și vor să aibă puțin timp și pentru ei.

Leu
Leii vor avea suficient timp de introspecție în acest weekend și vor lua la puricat fiecare decizie majoră pe care au luat-o în ultima vreme, pentru a se asigura că au acționat așa cum trebuie.

Fecioară
Fecioarele vor începe să stea de vorbă cu o persoană extrem de interesantă din punctul lor de vedere și vor încerca să îi afle povestea de viață, întrucât consideră că pot avea foarte multe de învățat de la ea.

Balanță
Balanțele se vor regăsi într-o persoană pe care abia o vor cunoaște și îi vor da câteva sfaturi importante. Deoarece persoana respectivă este mai mică de vârstă decât ele, balanțele vor reuși să o ajute în a evita anumite probleme.

Scorpion
Scorpionii vor reuși să-și dea seama care este domeniul în care vor să activeze pe viitor și se vor concentra în a da dovadă de reușite cât mai mari. Nativii își doresc să aibă o viață satisfăcătoare și din punct de vedere profesional și sunt dispuși să facă tot ceea ce este nevoie.

Săgetător
Săgetătorii vor da dovadă de mai mult curaj și vor confrunta toate persoanele care nu se poartă cu ei așa cum trebuie, indiferent de cine sunt acestea. Nativii nu consideră că au de ce să fie călcați în picioare, motiv pentru care vor reacționa.

Capricorn
Capricornii își vor da voie să simtă și lucruri negative și nu se vor mai purta ca și când ele nu există în viața lor. Nativii vor înțelege că negarea acestor evenimente nu îi va ajuta în a le depăși.

Vărsător
Vărsătorii vor decide să-și acorde câtva timp, în ciuda cantității destul de mari de lucruri pe care o au de rezolvat. Aceștia consideră că au nevoie de o pauză, motiv pentru care o persoană apropiată va face treburile în locul nativilor.

Pești
Peștii se vor gândi cum pot să iasă dintr-o situație tensionată, după ce au acționat la nervi și au stricat lucrurile. Nativii vor avea nevoie să stea doar ei cu gândurile lor, pentru a se asigura că nu o vor da din nou în bară…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed