Homecompatibilitate zodii Horoscopul săptămânii vine cu schimbări de situație neașteptate. Scorpionii trebuie să-şi regăsească echilibrul.

Horoscopul săptămânii vine cu schimbări de situație neașteptate. Scorpionii trebuie să-şi regăsească echilibrul.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscopul saptamanii vine cu schimbari de situatie neasteptate. Scorpionii trebuie sa-si regaseasca echilibrul.
  • Horoscopul săptămânii pentru toate zodiile
  • Horoscopul săptămânii vine cu schimbări de situație neașteptate

Taurii sunt foarte motivaţi şi încrezători în forţele proprii, peştii doresc să-şi facă noi prieteni, iar scorpionii trebuie să-şi regăsească echilibrul.

Berbec
Nativii din zodia berbec sunt extrem de pesimişti în această perioadă. Au nevoie constant de cineva care să le aprecieze eforturile şi să-i încurajeze la fiecare pas. Trebuie totuşi să-şi regăsească stabilitatea şi hotărârea specifică zodiei berbec.

Taur
Taurii se simt siguri pe ei, hotărâţi şi extrem de încrezători. Sunt foarte motivaţi şi au o energie pozitivă care îi va ajuta să urce pe culmi. Succesul este destul de aproape, iar perseverenţa trebuie menţinută.

Gemeni
Gemenii sunt atraşi de un nou cunoscut. Le place să comunice foarte mult în acest timp, se dau peste cap şi tind să se laude cu reuşitele lor doar pentru a atrage atenţia. Vor avea parte de o săptămână activă şi destul de interesantă din punct de vedere sentimental.

Rac
Nativii din zodia rac profită de noile oportunităţi şi aduc un mic avantaj firmei şi celor din jur. Se bucură de succes, şi cu toate acestea nu se lasă pe-o ureche. Continuă cu munca şi se simt foarte motivaţi în a-şi atinge obiectivele.

Leu
Leii atrag invidia celor din jur şi tind să se afle în mijlocul unor dispute. Însă vor trata cu o reală indiferenţă aceste situaţii, fapt ce denotă că în cele din urmă apele se vor calma. Acest lucru îi va enerva pe cei din jur, ba mai mult unii vor aduce reproşuri leilor.

Fecioară
Ceva mai neobişnuit se va întâmpla pentru fecioare în această săptămână. Îşi vor lăsa activităţile de zi cu zi şi se vor axa pe un nou proiect. Destul de riscant cu asemenea schimbări, însă este foarte important ca fecioarele să îşi asculte intuiţia.

Balanţă
Nativii din zodia balanţă devin destul de suspicioşi şi stresanţi pentru partenerul de viaţă. Trebuie să aibe mai multă încredere şi să fie dispuşi să comunice mai mult. Lucrurile se vor calma spre sfârşitul săptămânii, datorită comunicării.

Scorpion
Scorpionii trebuie să-şi găsească echilibrul şi să-şi lase imaginaţia să funcţioneze. Şi-au neglijat prea mult propriile dorinţe, iar acum a venit momentul pentru anumite alegeri. Continuitatea şi echilibrul se bat cap în cap, din acest motiv, scorpionii trebuie să facă anumite sacrificii.

Săgetător
Săgetătorii vor să-şi asume anumite responsabilităţi care nu-i vor avantaja. Ba mai mult, cei din jur urmăresc doar profitul. Trebuie să fie mult mai atenţi la persoanele din jur. Dacă este nevoie, anumite persoane trebuie tratate cu totală indiferenţă.

Capricorn
Nativii din zodia capricorn sunt foarte sociabili şi deschişi noilor idei. Foarte pozitivi şi dedicaţi, hotărăsc să înceapă un nou proiect şi să se bucure de succesul lui mai apoi. Vor fi susţinuţi de către colectivul profesional şi de către cei din familie.

Vărsător
Vărsătorii se simt sufocaţi de către partener. Au nevoie de mai multă libertate şi din acest motiv riscă să creeze anumite discuţii. Se vor linişti în cele din urmă şi îşi vor planifica mai mult timp pentru persoana iubită.

Peşti
Peştii simt nevoia să cunoască oameni noi, să iasă din anonimat şi să se facă remarcaţi, lucru mai puţin obişnuit pentru aceşti nativi. Vor avea ocazia să-şi facă noi prieteni şi să descopere viaţa şi în alt mod..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed