Homecompatibilitate zodii În această toamnă zodiile vor avea o perioadă fantastică

În această toamnă zodiile vor avea o perioadă fantastică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 995 views
In aceasta toamna zodiile vor avea o perioada fantastica

Odată cu sosirea toamnei nu doar frunzele se schimbă ci și situația zodiilor. Echinocțiul, care presupune că ziua are aproximativ aceeași durată ca noaptea, reprezintă în plan astrologic, începerea sezonului Balanței. Acest lucru înseamnă că unele zodii vor avea mai mult succes decât altele.

Berbec (21 martie- 19 aprilie)
Această perioadă se caracterizează pentru tine ca fiind binecuvântată. Cariera merge pe calea cea bună, sănătatea va fi excelentă, iar cu cei apropiați vei avea cele mai bune relații. Ar trebui să fii recunoscător și fericit pentru persoanele pe care le ai în jur, deoarece te ghidează spre căi propice. Asigură-te că îți îmbunătățești viața prin a fi o persoană mai bună.

Taur ( 20 aprilie- 20 mai)
Ascultă-ți instinctul, așa cum mereu obișnuiești să faci. Există persoane care vor să te rănească, dar ești pregătit să le confrunți și să le faci să înțeleagă care este rolul lor în viața ta. Vei întâmpina probleme cu unii dintre membrii familiei, la capitolul comunicare, nu excelezi nici în relația cu partenerul.

Gemeni (21 mai- 20 iunie)
Nu te mai subestima, căci datorită ție, ai ajuns la acest nivel. Este recomandat să ajungi la un consens cu familia și colegii de muncă. Nu poți fi la infinit împotriva tuturor. Totul este sub control, dar nu deprecia puterea Universului. Gesturile romantice nu te fac vulnerabil, îndrăznește!

Rac (21 iunie- 21iulie)
Vei întâmpina probleme pe plan academic, atenție sporită la examene. Sănătatea îți va da de furcă și sunt necesare investigații amănunțite. Nu te schimba pentru nimeni, e o lecție pe care o înveți toamna aceasta, dar, totodată, trebuie să accepți persoane noi, dă-le o șansă. Pune bani deoparte.

Leu (23 iulie-22 august)
Mariajul va ajunge la apogeu, deoarece plănuiți să aveți un copil sau mai mulți. Trebuie să lucrezi la toate aspectele pentru a duce o viață cât mai bună. Cariera merge pe făgașul normal, iar latura amoroasă asemenea. Din punctul de vedere al sănătății, o duci relativ bine, însă trebuie să elimini mâncarea nesănătoasă pe care ai introdus-o recent în dieta ta.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
O perioadă plină de succese și reușite pentru tine. Nimic nu vine ușor, dar ești dispus să faci sacrificii atât pentru tine, cât și pentru persoana iubită. Ești un bun ascultător, dar în sfârșit găsești pe cineva dispus să te asculte la rândul lui. Pe plan financiar scazi îngrijorător, ai mai mare grijă la cheltuieli.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)
Faptul că vei călători mult, îți va aduce beneficii majore. Acceptă ajutorul persoanelor dragi, oferă atenție sănătății unora dintre membrii familiei tale. Ar fi fost prea frumos, dacă totul mergea fără cusur, viața de cuplu scârțâie din cauza lipsei de comunicare. E necesar să pui bariere, dacă nu se modifică nimic.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)
Oamenii se arată a fi încântați să se asocieze cu tine, deoarece ești responsabil și ai un temei în viață. Mereu gândește pozitiv și fii optimist în ciuda problemelor pe care ți le dă viața. Fii fericit pentru că beneficiezi de suportul emoțional al partenerului și familiei.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)
Succesul este ceva la care aspiri și pentru care ești dispus să muncești. Atât de mult dorești să avansezi pe acest plan, încât neglijezi restul domeniilor: familie, casă, prieteni, relație. Însă sesizezi acest lucru și te ocupi numaidecât. Vestea bună este aceea că descoperi spiritualitatea și cât de eficientă este.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)
E timpul să pui punct acelei relații toxice care te-a oprit să devii persoana care ți-ai dorit mereu să fii. Familia ta se va confrunta cu o serie de probleme legate de bani. Sănătatea îți pune bețe în roate și e nevoie să-i acorzi mai multă atenție. Sunt șanse mari să obții o promovare la locul de muncă. Aceasta ar rezolva multe dintre problemele pe care le ai în prezent.

Vărsător (20 ianuarie-19 februarie)
Trebuie să faci acel pas mare pentru a evolua pe plan personal. Nu te mai lăsa condus de opiniile celorlalți, deoarece îți influențează în rău perspectiva pe care deja o ai. Ai mare grijă la cei din jur, căci te conduc spre faliment. Partenerul este mai recunoscător ca niciodată că îi ești alături. Este recomandat să vizitezi medicul, dacă nu te simți în regulă.

Pești (19 februarie- 20 martie)
Ești hotărât să te axezi doar pe aspectele pozitive ale vieții. Urmărești să finalizezi toate proiectele în care ești implicat, pentru a-ți lua timp pentru tine și pentru evoluția ta energetică și spirituală. Vei avea probleme în familie generate de diferențele de vârstă..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed