Homecompatibilitate zodii Îndemnul astrelor pentru zodii în luna August. Peștii au nevoie să se detașeze emoțional

Îndemnul astrelor pentru zodii în luna August. Peștii au nevoie să se detașeze emoțional

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Indemnul astrelor pentru zodii in luna August. Pestii au nevoie sa se detaseze emotional
  • Astrele îndeamnă zodiile în luna august să fie mai hotărâte
  • Să facă tot ceea ce își doresc și să trăiască clipa

Gemenii trebuie să se lase ajutați de cei din jur. Scorpionii trebuie să învețe să își controleze furia, iar Peștii au nevoie să se detașeze emoțional de oamenii care le fac rău.

Berbec
Fa tot ce nu ai făcut și îți dorești să faci. Investește multă fericire și pozitivitate în toate activitățile și momentele pe care le petreci alături de cei dragi. Nu regretați ceea ce ați fi putut face și nu ați făcut pentru că nu ați avut o zi bună.

Taur
Încearcă să trăiești clipa. Nu mai cronometra TOTUL. Este foarte obositor și tu știi asta. Muncești prea mult pentru ca totul să meargă așa cum vrei tu.

Gemeni
Lasă-te ajutat. Lasă-te sfătuit și, mai presus de toate, lasă-te iubit. Fii puțin mai responsabil cu propria viață și cu sănătatea ta și începe să scapi de responsabilitățile care nu sunt doar ale tale. Dacă ai multe lucruri de făcut, cere ajutor.

Rac
Nu te întoarce la zilele, momentele și orele în care încrederea interioară a dispărut. Aveți încredere că veți ajunge să aveți ceea ce vă doriți atât de mult. Ai încredere în puterea ta, în sinele tău interior, în acel al șaselea simț .

Leu
Învață să spui NU o dată pentru totdeauna vechilor iubiri care ți-au sfărâmat inima. Hotărăște odată pentru totdeauna cine intră și cine iese din viața ta și nu lăsa ușa larg deschisă.

Fecioară
Lasă-te în voia sorții, exprimă-te mult mai mult (chiar dacă în felul tău, puternic, rece și ferm), dar arată că inima ta este blândă. Încearcă să te relaxezi mai mult.

Balanță
Ești foarte transparentă în legătură cu unele lucruri, dar când vine vorba de „exprimarea sentimentelor tale în fața lumii” ești un adevărat zid. Exprimă-te fără să apelezi la acele hieroglife ale tale pe care nu le înțeleg nici măcar cei mai inteligenți oameni de pe pământ.

Scorpion
Te sfătuim să încerci să-ți controlezi furia în timp și să accepți consecințele care apar atunci când nu o poți controla. Trebuie să înveți să gestionezi acele stări de spirit pe care le ai atunci când nu mai poți suporta.

Săgetător
Fă-ți o favoare și fii o persoană mult mai selectivă pentru orice. Va fi în beneficiul dumneavoastră. Nu da totul din prima clipa și lasă puțin mister în jurul tău.

Capricorn
Învață să împărtășești tot ce simți, e o modalitate atât de sănătoasă de eliberare… Învață să iubești și să TE IUBEȘTI. Învățați să vă folosiți cel de-al șaselea simț mai inteligent. Știți foarte bine că poate detecta oamenii răi în câteva secunde.

Vărsător
Ar trebui să înveți să exprimi mult mai bine ceea ce simți cu adevărat. Nu poți să fii mereu în acea buclă de mister și libertate maximă și să nu lași pe nimeni să te ajute și să te asculte. Ieșiți în oraș, distrați-vă.

Pești
Trebuie să înveți să te detașezi emoțional de locurile și persoanele care te fac să te simți rău. Să nu-ți pară rău că nu poți fi acolo sau că ești egoist și că ai grijă mai întâi de tine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed