Homecompatibilitate zodii Iubești un bărbat în zodia Balanță? Vezi ce trebuie să faci ca să-l ții lângă tine!

Iubești un bărbat în zodia Balanță? Vezi ce trebuie să faci ca să-l ții lângă tine!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
Iubesti un barbat in zodia Balanta

Bărbații din zodia Balanță sunt firi foarte echilibrate, raționale și cu capul pe umeri. Este destul de ușor să cucerești un bărbat în zodia Balanță, dar este mai dificil să îl păstrezi alături.

Cu toate că este un familist convins, stabilitatea emoțională nu îi poate aduce împlinire mereu, din acest motiv trebuie să știi cum să îl ții cât mai aproape de tine.

  1. Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a cuceri un bărbat din zodia Balanței este inițierea unei discuții incitante. Trebuie să reușești să-l cucerești cu o discuție inteligentă, care să-i atragă atenția în totalitate. Balanțele, în general sunt foarte sociabile, adoră să iasă în societate, să se facă cunoscute și, mai ales, să inițieze conversații inteligente. Mai mult decât atât, bărbații din această zodie vor fi foarte atrași de persoanele care prezintă încredere în sine și care știu să se facă remarcate în public.
  2. Detaliile contează pentru bărbatul Balanță. Este mereu atent la partenera sa și are anumite așteptări de la aceasta. Trebuie să fii foarte atentă cu el, să îl alinți, să îi oferi multă afecțiune, ba chiar să fii cât mai romantică. Toate eforturile tale vor fi răsplătite și trebuie să știi că un bărbat Balanță știe cum să-și facă partenera fericită și împlinită.
  3. Libertatea este un alt indiciu de care trebuie să ții cont dacă vrei să păstrezi lângă tine un bărbat în zodia Balanței. Cu toate că Balanțele sunt dependente de partener, există momente când au nevoie de libertate, de singurătate. Nu trebuie să îl sufoci cu dragostea ta, la fel cum nu trebuie să-l neglijezi. Există un echilibru pe care trebuie să-l regăsești alături de bărbatul Balanță, echilibru care vă va aduce liniștea și împlinirea deplină.
  4. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este conviețuirea. Dacă alegeți să faceți pasul acesta, trebuie să știi că bărbatul Balanță este extrem de băgăreț, curios și cu siguranță îți va invada spațiul personal. În astfel de cazuri, trebuie să tratezi situația cu mult tact și dexteritate. Nu îl lăsa să-și dea seama că ai fost deranjată de călcarea intimității tale, ba, mai mult, fii deschisă cu el și acordă-i încredere. Prezintă-i principiile și valorile tale, credințele și prejudecățile, iar atunci când acesta va simți că te cunoaște cu adevărat, își va ghida acțiunile în funcție de tine.
  5. Ultimul, și poate cel mai important pas în cucerirea unui bărbat din zodia Balanței, este stabilitatea. Este destul de greu să îți stabilești prioritățile atunci când ești într-o relație cu o Balanță. Dar lucrul cel mai important pe care trebuie să-l știi este că Balanțele vor să fie mereu pe primul loc într-o relație, de aici și nevoia lor dependentă de stabilitate, precum și dorința aprinsă de a-și forma o familie…
  6. Comunicarea este la fel de importantă pentru Balanțe, deoarece vor mereu să știe în ce stadiu se află relația lor. Au nevoie lângă ei de cineva extrem de hotărât, puternic și loial.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed