Iubire și afecțiune pentru 5 zodii în prima săptămână din Decembrie

Share

Prima săptămână a lunii decembrie se caracterizează prin romantism. Cinci nativi ai zodiacului au parte de escapade romantice și de surprize din partea persoanei iubite. Gemenii sunt productivi, Fecioarele își măresc randamentul la locul de muncă, iar Capricornii primesc un cadou sau o sumă de bani.

Berbec
Un început de săptămână energic pentru Berbeci. Au bateriile încărcate la maxim, și-au ierarhizat proprietățile și au o bună productivitate la locul de muncă. Fac mai multă mișcare fizică și petrec mai mult timp înconjurați de oameni. Interacțiunile îi animă și le dau o dispoziție foarte bună.

Taur
Taurii au parte de o săptămână plină de romantism. Există posibilitatea să plece într-o escapadă în doi, însă mai au câteva chestiuni de rezolvat înainte. Se simt mai apropiați de partener, iar flacăra iubirii pare să ardă cu o intensitate mai mare. Renunță la orgoliu și își manifestă disponibilitatea de a construi o relație solidă și de lungă durată.

Gemeni
Prima săptămână a lunii este una productivă pentru Gemeni. Scapă de factorii care le afectau eficiența la locul de muncă și se remarcă în fața superiorilor. Laudele și complimentele nu întârzie să apară, lucru care îi face mai deschiși la provocări și noutăți.

Rac
În această săptămână, Racii se ocupă de problemele de cuplu. Ultima perioadă a fost destul de solicitantă, însă găsesc timpul necesar pentru a discuta despre lucrurile care nu merg bine. Relația evoluează într-un mod pozitiv, iar partenerii se apropie emoțional și intim. Iau decizii împreună și își fac planuri de viitor.

Leu
În această săptămână, Leii primesc vești bune din partea unor persoane cu care urmează să colaboreze profesional. Ideile lor sunt puse în practică și li se propune o poziție de conducere, având în vedere aptitudinile pe care le posedă.

Fecioară
O săptămână în care Fecioarele se concentrează pe randamentul la locul de muncă. Vor să demonstreze că sunt persoane capabile și că merită încrederea care li s-a încuviințat. Efortul lor este remarcat și au parte de un feedback pozitiv din partea superiorilor.

Balanță
În această săptămână, Balanțele își schimbă atitudinea față de persoanele care le-au greșit în trecut. Nu mai privesc lucrurile la fel de radical și acceptă, în sfârșit, ideea că greșelile s-au produs de ambele părți. Acest gând îi determină să se schimbe în bine și să evite astfel de situații în viitor.

Scorpion
Pentru Scorpioni, dragostea plutește în aer în această săptămână. Întâlnesc o persoană cu care au multe lucruri în comun și își fac curaj pentru a-și exterioriza sentimentele. Situația e reciprocă și se simt în al nouălea cer. Legătura dintre cei doi parteneri este puternică, iar viitorul cuplului pare extrem de promițător.

Săgetător
Săgetătorii au parte de o săptămână plină de schimbări. Avansează într-o funcție de conducere și se raportează diferit la unii colegi de la locul de muncă. Dorința de a-și schimba domiciliul este pe cale să se concretizeze.

Capricorn
În această săptămână, Capricornii primesc un cadou sau o sumă de bani. Simt nevoia să se răsfețe, chiar dacă există unele cheltuieli mai prioritare. Sfatul astrologilor este să dea dovadă de cumpătare și să se încadreze în bugetul disponibil.

Vărsător
În această săptămână, Capricornii își recuceresc partenerul de viață. Fac gesturi pline de romantism, ceea ce face ca relația să evolueze într-un mod pozitiv. La rândul ei, persoana iubită îi va surprinde plăcut. Poate fi vorba despre o excursie romantică sau o cină în doi.

Pești
În această săptămână, Peștii sunt dominați de o stare de bine. Au parte de echilibru pe toate planurile vieții și reușesc să depășească cu brio orice obstacol le apare în cale…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news