Homecompatibilitate zodii Iubirea intră în casa celor 5 zodii care au cerut-o. Evenimente total neașteptate

Iubirea intră în casa celor 5 zodii care au cerut-o. Evenimente total neașteptate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Iubirea intra in casa celor 5 zodii care au cerut-o. Evenimente total neasteptate

Gemenii vor cunoaște o persoană care le va da lumea peste cap, racii vor primi inelul mult așteptat, iar săgetătorii vor primi iubirea cu brațele deschise în viața lor.

Berbec
Berbecii vor decide să încheie relația pe care o aveau, deoarece nu mai sunt mulțumiți de modul în care aceasta evoluează. Nativii consideră că au făcut suficient cât pentru a încerca să rezolve problemele și, văzând că nu primesc același răspuns din partea partenerului, vor încheia definitiv.

Taur
Taurii vor accepta să meargă la o întâlnire aranjată de cineva apropiat cu o persoană despre care știu foarte puține. Aceștia vor să experimenteze și astfel de situații, fiind încrezători că lucrurile vor merge în favoarea lor.

Gemeni
Gemenii vor cunoaște o persoană care le va da lumea peste cap și care le va demonstra că unele concepții pe care le aveau erau total neadevărate. Aceștia vor începe un nou capitol în viața lor, plin de iubire și de înțelegere.

Rac
Racii vor primi inelul mult așteptat, care va veni din partea persoanei iubite, după o perioadă destul de lungă de așteptări. Aceștia vor fi surprinși plăcut de cele întâmplate, mai ales că nu credeau că acest lucru se va întâmpla prea curând.

Leu
Leii vor începe să aibă de-a face cu anumite consecințe ale faptelor lor, întrucât au început să își trateze partenerul altfel decât ar fi normal.

Fecioară
Fecioarele vor căuta înțelegerea în brațele persoanei iubite, deoarece trec prin niște momente destul de greu de gestionat. Aceștia au nevoie să spună ceea ce îi doare, întrucât nu au cu cine vorbi.

Balanță
Balanțele vor începe să acorde o atenție mai mare nevoilor persoanei iubite, întrucât își vor da seama că au neglijat destul de mult acest aspect. Nativii vor să repare situațiile create și îi vor pregăti chiar și o surpriză.

Scorpion
Scorpionii vor avea o discuție serioasă cu partenerul de viață în legătură cu aspectele care nu le fac plăcere, deoarece s-au săturat să vorbească singuri și se simt neascultați.

Săgetător
Săgetătorii vor primi iubirea cu brațele deschise în viața lor, după ce îi vor da o șansă unei persoane despre care nu aveau o părere prea bună. Aceștia își vor da seama că au judecat-o greșit și vor vedea cât de frumos se poartă aceasta cu ei și ce intenții pozitive are.

Capricorn
Capricornii vor deschide un subiect destul de interesant în ceea ce privește relația lor de cuplu și vor cere niște sfaturi, deoarece nu știu exact cum ar trebui să procedeze. Nativii își doresc foarte mult că situația dintre ei să revină la normal, dar nu pot face acest lucru de unii singuri.

Vărsător
Vărsătorii vor relua legătura cu o persoană pe care o cunoșteau de mai mult timp. Aceștia ar fi putut să fie împreună, dar nativii s-au răzgândit, iar, acum, vor începe din nou să vorbească.

Pești
Peștii vor începe să pună mai multe întrebări persoanei iubite, deoarece cred că aceasta le ascunde ceva. Nativii vor să afle despre ce este vorba, deoarece cred că partenerul de cuplu are o suferință despre care nu vrea să vorbească…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed