Homecompatibilitate zodii Iubirea și fericirea în cuplu își fac loc în viața a 5 zodii. Cei singuri își vor găsi jumătatea până la sfârșitul anului

Iubirea și fericirea în cuplu își fac loc în viața a 5 zodii. Cei singuri își vor găsi jumătatea până la sfârșitul anului

autor Elena Yvette
847 views 3 minute timp de citit
Iubirea si fericirea in cuplu isi fac loc in viata a 5 zodii. Cei singuri isi vor gasi jumatatea pana la sfarsitul anului
  • Berbecii nu prea mai au chef să se țină de promisiunile pe care le-au făcut
  • Balanțele se simt destul de plictisite și parcă nicio activitate pe care o fac nu le poate schimba starea
  • Vărsătorii își doresc foarte mult să înceapă o relație și au toate șansele ca acest lucru să se întâmple

Gemenii vor reuși să rezolve toate problemele care apăruseră între ei și între partenerul de cuplu, Scorpionii vor avea parte de foarte multă fericire în cuplu, iar Capricornii vor avea parte de foarte multă fericire în cuplu.

Berbec
Berbecii nu prea mai au chef să se țină de promisiunile pe care le-au făcut, motiv pentru care vor începe să bată în retragere. Cu toate acestea, nativii ar trebui să se remobilizeze cât mai repede, deoarece de ei depinde modul în care vor fi văzuți și pe viitor.

Taur
Taurii își doresc foarte mult să aibă parte de o nouă experiență în viața lor care să-i solicite și care să-i scoată din zona de confort. Nativii trebuie să mai aștepte puțin, deoarece s-ar putea ca acest lucru să aibă loc.

Gemeni
Gemenii vor reuși să rezolve toate problemele care apăruseră între ei și între partenerul de cuplu, ceea ce va face ca relația lor să redevină armonioasă.

Rac
Racii se vor gândi la o modalitate prin care pot scăpa de anumite persoane din viața lor, deoarece au aflat că nu se pot baza pe acestea și nu vor să le mai aibă în preajmă.

Leu
Leii vor reuși să fie mai fericiți decât au fost până acum, deoarece vor avea parte de o realizare extrem de importantă. Aceasta le va readuce zâmbetul pe buze și schimbarea va conta foarte mult.

Fecioară
Fecioarele au toate șansele să întâlnească o persoană ce le poate da viața peste cap, mai ales că au reușit să treacă peste o despărțire pe care au avut-o.

Balanță
Balanțele se simt destul de plictisite și parcă nicio activitate pe care o fac nu le poate schimba starea. Câteva persoane apropiate se vor autosesiza și vor încerca să reînvie atmosfera.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de foarte multă fericire în cuplu, deoarece un eveniment foarte frumos care va avea loc îi va face pe aceștia să se bucure din nou de relația pe care o au.

Săgetător
Săgetătorii vor încerca să se folosească de toată energia pe care o au, într-un mod pozitiv. Aceștia vor să demareze un proiect ambițios și își vor pune toate lucrurile la punct.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de foarte multă fericire în cuplu, deoarece aceasta va veni odată cu o surpriză pe care o vor primi din partea persoanei dragi. Nativii își vor îndeplini o dorință pe care o aveau de multă vreme.

Vărsător
Vărsătorii își doresc foarte mult să înceapă o relație și au toate șansele ca acest lucru să se întâmple, deoarece au și pus ochii pe cineva care le-a atras atenția, iar sentimentul pare să fie reciproc.

Pești
Peștii se vor bucura de momente foarte frumoase în relația de cuplu, deoarece vor reuși să ajungă la un numitor comun cu persoana dragă, după o perioadă în care certurile au tot fost prezente.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed