HomeHoroscopcompatibilitate zodii Lucrurile cunoscute cel mai puţin despre Săgetători

Lucrurile cunoscute cel mai puţin despre Săgetători

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cele-mai-puţin-cunoscute-lucruri-despre-săgetători-1.jpg

Săgetătorul este o zodie de Foc guvernată de Jupiter, iar datorită acestui motiv nativii se bucură de noroc în toate domeniile vieţii şi au parte mereu de oportunităţi care îi ajută să ajungă acolo unde şi-au propus.

Faptul că se află permanent într-o continuă schimbare îl face pe nativul din această zodie să caute să experimenteze cât se poate de mult din fiecare domeniu al vieţii şi, mai mult decât atât, să facă sacrificii destul de mari pentru a mări sfera explorată până acum. Cotidianul este, pentru acești nativi, un aspect pe care încearcă cu tot dinadinsul să îl schimbe şi să îl adapteze nevoilor lor, motiv pentru care îşi vor pune creativitatea la treabă şi vor modela viaţa aşa cum îşi doresc.

  • PRINCIPALELE TRĂSĂTURI ALE FEMEII  SĂGETĂTOR

Aspectul fizic al acestei native este dominant de o delicateţe desăvârşită, căreia i se mai adaugă şi o eleganţă greu de egalat. Mai mult decât atât, prezenţa ei în societate stă sub semnul sociabilităţii care îi face pe cei din jur să o considere o fire deosebit de empatică, ce reuşeste să intre sub pielea oricui.

În mediul ei şi departe de ochii lumii, vei putea observa cu uşurinţă câteva aspecte mai puţin plăcute ale ei, cum ar fi încâpăţânarea în momentul în care îşi doreşte cu adevărat ceva sau lipsa diplomaţiei atunci când iscă discuţii destul de aprinse în momentele în care nu reuşeşte să obţină ceea ce vrea.

Totuşi, există calităţi care ies la iveală, iar cele mai importante ar fi capacitatea de a spune lucrurilor pe nume şi faptul că nu va încerca să îi schimbe pe cei din jur, acceptându-i cu propriile lumini şi umbre.

  • CELE MAI POTRIVITE MESERII PENTRU NATIVELE ACESTEI ZODII

Călătoriile reprezintă punctul central în care ar trebui să graviteze jobul lor, dar şi scopurile nobile sunt o variantă demnă de urmat. În acest sens, meseriile precum: profesoară, învăţătoare, educatoare, ghid turistic, stewardesă, manager al unui lanţ hotelier sau chiar ambasador şi înalt funcţionar sunt cele mai bune alegeri.

  • PRINCIPALELE TRĂSĂTURI ALE BĂRBATULUI  SĂGETĂTOR

Simţul aventurii domină în viaţa lui, iar drept urmare, rutina nu are ce căuta. El va căuta mereu mijloace noi de a petrece timpul şi nu îl vei vedea vreodată că stă degeaba. În acest sens, acest nativ va fi mereu implicat în proiecte care mai de care mai palpitante şi, câteodată, va fi greu să ţii pasul cu el.

Un punct forte al lui este reprezentat de faptul că prezintă un simţ al dreptăţii pe care cu greu îl vei mai găsi la alţii, iar ca o consecinţă, te vei putea baza mereu pe el atunci când vei avea nevoie.

  • CELE MAI POTRIVITE MESERII PENTRU NATIVII ACESTEI ZODII

Un bărbat Săgetător va dori întotdeauna să aibă un venit cât se poate de mare, însă nu se descurcă la a face economii, motiv pentru care este de preferat să aibă o sursă de venit mai modestă care să nu îl determine să devină cheltuitor…

Simţul lui pentru tot ce e nou şi distractiv îl face să devină un candidat foarte bun pentru postul de jurnalist, pilot, şofer sau chiar sportiv de performanţă. Mai mult, simţul său estetic este deosebit de dezvoltat, motiv pentru care poate deveni şi un cântăreţ apreciat atât în ţară, cât şi peste hotare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed