Homecompatibilitate zodii Luna Nouă din Octombrie aduce tensiuni și evenimente neprevăzute pentru zodii

Luna Nouă din Octombrie aduce tensiuni și evenimente neprevăzute pentru zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 534 views 5 minute timp de citit
Luna Noua din Octombrie aduce tensiuni si evenimente neprevazute pentru zodii

Luna Octombrie ne provoacă să descoperim echilibrul fin dintre a înțelege și a acționa. Mercur va sta în Retrograd până la începutul lui octombrie, încâlcindu-ne gândurile și aducând în viețile noastre persoane din trecutul îndepărtat. Nativii din zodiile Balanță, Gemeni și Fecioară vor simți cel mai puternic efectele acestui tranzit, în special în aria comunicării cu cei din jur. Mercurul în Retrograd aduce, în același timp, și o perioadă de introspecție de care nu trebuie să ne temem.

Berbec
Nativii zodiei Berbec vor întâmpina probleme în a se face înțeleși, lucru care ar putea porni conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerul de viață. Pentru a trece cu succes de luna Octombrie, Berbecii trebuie să își cântărească cu atenție cuvintele și să se abțină din a face atacuri gratuite la adresa celorlalți. Cuvântul-cheie pentru o viață socială armonioasă este introspecție.

Taur
Așteptați-vă ca luna Octombrie să vă aducă în program multe evenimente neprevăzute. S-ar putea ca multe planuri de călătorie să nu mai aibă loc din motive obiective. Vor apărea sarcini neprevăzute, întâlniri. Această perioadă nu va dura mult, deci bucurați-vă de evadarea de la rutină și nu luați lucrurile foarte în serios.

Gemeni
Nativii Gemeni vor trece printr-o perioadă tensionată amplificată de Mercur în Retrograd. Deși influența lui Marte vă va împinge să fiți asertivi, încercările dumneavoastră de a vă afirma pot fi interpretate de cei din jur ca fiind agresive. Încercați să evitați să vă puneți în poziția persoanei care pornește conflicte. Nu trebuie, însă, să vă reprimați cu totul impulsurile – folosiți această energie marțiană puternică în activități fizice. Este ocazia perfectă să vă faceți un abonament la sală sau să mergeți într-o drumeție la munte.

Rac
Influența lui Saturn vă oferă diligența de care aveți nevoie în proiectele în care sunteți implicați. În această lună sunteți calmi, metodici, atenți la detalii, lucru pe care superiorii de la locul de muncă îl vor observa și aprecia. Cuvântul-cheie este responsabilitate. Atât parteneriatele profesionale, cât și persoanele cu care luați legătura sunt persoane demne de încredere. Până la sfârșitul lunii, un prieten vechi își va face din nou intrarea în viața dumneavoastră într-un mod neașteptat.

Leu
În Octombrie, Leii vor deveni mai stricți în viața lor personală – își vor reorganiza programul, vor renunța la activitățile care nu le mai fac plăcere și la cheltuielile care nu li se mai par necesare. Este începutul unei etape de strâns economii care se vor dovedi utile în viitorul îndepărtat. Înlocuiți temporar ieșirile la restaurante cu serile petrecute în tihnă cu familia și prietenii apropiați.

Fecioară
Sub influența lui Mercur în Retrograd, nativii Fecioară vor întâmpina probleme de comunicare. Conversațiile superficiale vă vor irita în această perioadă mai mult decât de obicei – veți dori să vă cheltuiți energia socială pe lucruri cu adevărat importante. În schimb, veți simți nevoia de a vă retrage în sine. Ascultați-vă intuiția – această retragere se va dovedi foarte benefică. Nu vă ascundeți de emoțiile puternice pe care le va aduce luna Octombrie, ci investigați-le cu răbdare.

Balanță
Pentru nativii zodiei Balanță, luna Octombrie va aduce transformări bruște în sfera casei și familiei. Fiți pregătiți pentru mutări neplanificate, schimbări în viața domestică sau chiar dezvăluiri din partea membrilor familiei. În timpul acestei perioade, este important să vă petreceți timpul într-un loc în care să vă simțiți în siguranță și în care să vă procesați emoțiile în tihnă.

Scorpion
Ați petrecut o perioadă lungă îngrijorându-vă pentru resursele financiare de care dispuneți. Veți întâmpina provocări în sfera cooperărilor profesionale care vă vor împinge să faceți compromisuri. Din fericire, luna Octombrie vă va oferi oportunitatea de a vă întoarce la acel hobby care vă aduce satisfacție, dar pentru care nu găsiți niciodată timp. Este important să vă întoarceți la acest hobby, căci talentele pe care nu le valorificați de obicei se pot transforma în surse importante de venit în această lună.

Săgetător
Săgetătorii vor face gafe la locul de muncă. Verificați de două ori conținutul unui e-mail înainte să apăsați „trimite”. Persoanele publice sau care administrează conturi de social media trebuie să fie mai atente decât de obicei la postările pe care le publică. Din fericire, simțul umorului și șarmul de care dispuneți vă salvează din aproape orice situație. Călătoriile și cărțile vă vor aduce împlinire în această lună.

Capricorn
Pe nativii Capricorn îi așteaptă o etapă lipsită de griji, în care interacțiunile sociale sunt mai plăcute decât de obicei. Vă este ușor să fiți voi înșivă, lipsiți de filtre, să fiți expansivi în plan social. Profitați de această energie benefică în a vă consolida relațiile la locul de muncă și a lega noi prietenii. Nu ezitați să inițiați o conversație cu persoana de care sunteți interesați în mod romantic. De asemenea, sârguința pe care o demonstrați la locul de muncă va fi apreciată.

Vărsător
Intuiția dumneavoastră este mai ascuțită decât de obicei. Sunteți capabili să treceți de aparențe și să ghiciți intențiile adevărate ale oamenilor din jurul vostru. Este, însă, important să nu vă lăsați ghidați de suspiciuni nefondate. Provocarea acestei luni este să găsiți un echilibru între vocea subconștientului și ancorarea în realitate. Luna Octombrie va însemna o perioadă prolifică și armonioasă în parteneriate, în special în relațiile romantice. Vărsătorii care sunt în relații de lungă durată se pot aștepta la începutul unei logodne.

Pești
Influențați de Luna plină din 9 Octombrie, nativii Pești vor atinge un punct de armonie între subconștient și lumea exterioară. Contactul cu lumea lor emoțională va fi mai intens decât de obicei, ceea ce îi va ajuta în procesul lor de introspecție și autocunoaștere. Această perioadă va aduce vise premonitorii și va dezgropa anumite secrete. În Octombrie, Peștii își vor folosi resursele materiale pentru a achiziționa lucruri care să le aducă confort emoțional…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed