Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie aduce momente tensionate în viața a 4 zodii. Leii vor avea parte de momente tensionate

Share

Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie aduce momente tensionate în viața a 4 zodii. Leii vor avea parte de momente tensionate, săgetătorii se vor lăsa influențați de persoanele nepotrivite, iar vărsătorii vor întâmpina anumite momente tensionate la locul de muncă.

Berbec
Berbecii vor avea parte de episoade tensionate în momentul în care vor afla că o persoană apropiată le-a împărtășit secretele și altor persoane. Aceștia se vor simți extrem de trădați și vor cere socoteală pentru cele întâmplate.

Taur
Taurii vor reuși să se redreseze din punct de vedere financiar, deoarece vor primi ajutorul unei rude. Aceștia vor primi o sumă de bani cu care vor începe să achite o mare parte din cheltuielile restante.

Gemeni
Gemenii vor începe să fie mult mai profunzi și să gândească lucrurile mult mai în detaliu, pentru a reuși să ia cele mai bune decizii. În acest fel, nativii vor putea să încheie problemele mult mai repede și nu vor fi nevoiți să se reîntoarcă asupra lor.

Rac
Racii vor începe să fie mult mai deschiși, deoarece vor găsi persoanele în care să poată avea încredere. În acest fel, nativii vor putea să depășească temerile pe care le aveau legate de împrietenirea cu noile persoane.

Leu
Leii vor avea parte de momente tensionate în ceea ce privește relația cu câteva persoane din anturajul lor, deoarece aceștia nu vor mai fi pe aceeași lungime de undă. Nativii nu trebuie să-și impună punctul de vedere atunci când vor vedea că nu li se va da dreptate.

Fecioară
Fecioarele vor începe să comunice mult mai ușor cu persoanele din jur, motiv pentru care vor putea să se exprime mult mai pe îndelete. Mesajul lor va fi înțeles foarte bine și discuțiile vor decurge mult mai natural.

Balanță
Balanțele vor începe să fie mult mai respectate de către cei din jur, întrucât acestea vor începe să impună limite și nu vor mai permite nimănui să se poarte cu ele altfel decât ar merita să fie tratate.

Scorpion
Scorpionii vor începe să se bazeze și mai mult pe intuiția pe care o au. Aceasta le va da oportunitatea de a lua cele mai bune decizii.

Săgetător
Săgetătorii se vor lăsa influențați de persoanele nepotrivite, chiar dacă acestea vor face în așa fel încât să pară că sfaturile pe care le vor da nativilor vor fi cele potrivite. Din nefericire, săgetătorii vor trebui să rezolve singuri aceste probleme.

Capricorn
Capricornii vor începe să aibă parte de mult mai multă intimitate în viața lor, deoarece vor decide să nu se mai deschidă în fața persoanelor nepotrivite. Aceștia se vor baza mai mult pe propria persoană și vor vedea că nu vor mai exista fel de fel de probleme.

Vărsător
Vărsătorii vor întâmpina anumite momente tensionate la locul de muncă, deoarece vor trebui să găsească o modalitate prin care să se poată înțelege cu toți colegii. Nativii vor trebui să lucreze împreună la mai multe proiecte de echipă, chiar și cu unii colegi pe care i-au tot evitat.

Pești
Peștii vor avea parte de mai multă liniște în viața lor, întrucât lucrurile se vor așeza așa cum este cel mai bine pentru ei. Din fericire, nativii vor avea șansa de a trece peste toate momentele tensionate…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news