Homecompatibilitate zodii Luna Plină de pe 23 Mai și Impactul Asupra Zodiilor

Luna Plină de pe 23 Mai și Impactul Asupra Zodiilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 207 views
Luna Plina de pe 23 Mai si Impactul Asupra Zodiilor

În seara de 23 mai, va fi Lună plină, o Lună mare, strălucitoare și frumoasă. Aceasta este perioada în care ne arată întreaga sa față de pe Pământ și va face acest lucru în constelația siderală a Balanței. Fiind situată în această parte a zodiacului, are diverse semnificații și efecte astrologice pentru fiecare dintre cele douăsprezece zodii ale zodiacului. Să explorăm ce efecte va avea lumina puternică și energia Lunii Pline din Balanță asupra noastră:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Această Lună Plină îți alimentează dorințele pasionale și sensul scopului în viață, Berbec. Energia ta exuberantă și atitudinea pozitivă ating noi culmi. Folosește acest impuls lunar pentru a face pași semnificativi către ceea ce ai dorit cu adevărat.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Luna Plină în Balanță pune accent pe centrul tău senzual și fizic, Taur. Simplul fapt de a exista în pielea ta îți oferă acum o mare plăcere. Este în regulă să te răsfeți puțin și să te bucuri de luxul și confortul caracteristic ție.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Deși dualitatea specifică Gemenilor poate fi fascinantă, această Lună Plină îți sugerează să alegi un singur drum de urmat. Crede-ne, va funcționa mai bine pe termen lung.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Luna în Balanță îți îmbunătățește capacitatea deja bine dezvoltată de a trăi viața la niveluri emoționale profunde, Rac. Acordează-te la vibrațiile tale interioare și lasă-le să umple colțurile goale ale amintirilor tale dragi. Locurile singuratice sunt cele mai sacre acum.

Leu (23 iulie – 22 august)

Această Lună Plină în Balanță, deși este mereu specială cosmic pentru tine ca dătător intens de viață, marchează și potențialul nelimitat al spiritului tău creativ, dacă vei lăsa să se manifeste în cheia bucuriei pure și a plăcerii inventive. Bucură-te de lumina reflectoarelor, dar folosește-ți avantajul pentru a te exprima virtuos.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna Plină în Balanță se află în a Doua Casă a valorilor, posesiunilor și resurselor tale – spectrul a ceea ce deții, trup și suflet. Începi să vezi clar pentru ce merită să lupți, să îți pui toate resursele și să te implici total. Hai, Fecioară, mergi înainte!

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Deși faza de Lună Plină este un moment în care ne uităm adânc în natura noastră emoțională, ai niște lucruri uimitoare care se întâmplă în sfera ta interpersonală acum, Balanță. Fii conștient că o schimbare emoțională profundă ar putea să-ți îmbunătățească considerabil relațiile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Această Lună Plină din 23 mai 2024 te îndeamnă să rupi unele tipare emoționale vechi și stagnante, Scorpion. Știm că pare un pic înfricoșător și cu siguranță necesită multă muncă, dar intensitatea ta emoțională există tocmai pentru a servi unei transformări profunde, parte a contractului sufletului tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna Plină în Balanță de pe 23 mai luminează a Șaptea Casă a parteneriatelor tale unu-la-unu. Este foarte probabil ca deciziile pe care le iei în legătură cu acestea să constituie un angajament continuu de a menține atât niveluri mai înalte de libertate personală, cât și un set mai înalt de etică în relațiile tale.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Această Lună Plină în Balanță este spectaculoasă în Casa Parteneriatelor, Capricorn. Cu alte cuvinte, ai ocazia să arăți potențialilor parteneri de ce ești un camarad atât de valoros.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luna Plină în Balanță în a Șasea Casă a muncii și sănătății tale îți spune să pui un accent considerabil pe menținerea acestora, pentru că dacă nu o faci, efectele pot fi destul de puternice. Dacă te simți obosit, Vărsătorule, astrele te îndeamnă să consulți un medic sau un terapeut fizic și să te pui la punct cât mai curând.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Această Lună Plină luminează și accentuează tot ce trebuie să știi despre ceea ce te reține de la a fi nativul Pești care trebuie să fii. Este timpul să lași timpul să vindece răni mai vechi care încă îți ocupă gândurile….

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed