Home compatibilitate zodii Marte în Gemeni vine cu situații cheie pentru zodii. Fecioarele își vor dori o schimbare de carieră

Marte în Gemeni vine cu situații cheie pentru zodii. Fecioarele își vor dori o schimbare de carieră

autor Elena Yvette
181 vizualizari
Marte in Gemeni vine cu situatii cheie pentru zodii. Fecioarele isi vor dori o schimbare de cariera
  • Marte în Gemeni vine cu situații cheie pentru zodii
  • Apar mai multe schimbări pentru zodii
  • Marte în Gemeni de pe 20 august 2022 până pe 25 martie 2023

Gemenii fiind în semnul lor vor simți o încredere sporită dar și o stare de neliniște, Racii vor fi ajutați de Marte să-și păstreze mintea deschisă pentru noi oportunități, iar Fecioarele își vor dori o schimbare de carieră.

Berbec
Este deosebit de important să fii plin de tact și amabil. Nu te grăbi și nu vorbi fără să te gândești. Este posibil să te bucurați de o perioadă aglomerată și plină de aventură, cu multă socializare și distracție.

Taur
Te vei simți motivat să-ți crești veniturile și să-ți reduci cheltuielile. Poți decide să reduci cheltuielile inutile care se tot adună. Prezența lui Marte este de fapt o oportunitate excelentă pentru o abordare mai corectă și mai atentă a bugetului tău.

Gemeni
Când Marte tranzitează propriul tău semn vei simți o încredere sporită dar și o stare de neliniște. Încercă o schimbare în rutina ta, sau o schimbare de aspect. Și nu uita că orice schimbare începe din interiorul tău. E timpul să elimini orice negativ.

Rac
Când Marte tranzitează Gemeni, păstrează o minte deschisă și nu-ți fie teamă să experimentezi, să încerci lucruri noi sau să întâlnești oameni noi. Marte te poate ajuta să-ți păstrezi mintea deschisă ca să poți vedea toate oportunitățile pe care viața ți le oferă.

Leu
Vei simți o energie care te ghidează spre fapte bune. Îți va plăcea să lucrezi cu organizații caritabile, să participi la evenimente de strângere de fonduri sau poate să strângi bani pentru o cauză socială.

Fecioară
Marte te ambiționează să dorești o schimbare de carieră și poate să-ți perfecționezi unele abilități necesare. Aceasta este o perioadă bună pentru că, Marte îți aduce încredere în propriile tale forțe și o atitudine care ar face față schimbărilor dorite.

Balanță
S-ar putea să-ți dai seama că dorești să cunoști și să vezi locuri noi și persoane noi. Poți ieși în oraș, poți merge într-o vacanță sau chiar într-o simplă plimbare. Odată cu intrarea lui Marte în Gemeni vei avea mult mai multă energie pentru a explora lumea.

Scorpion
Acest tranzit, Marte în Gemeni îți activează zona de adevăr. Vei descoperi unele adevăruri pe care poate nu ți-ai fi dorit să le știi. Concentrează-te mai degrabă pe propria persoană, decât să te bagi în intimitatea altora.

Săgetător
Marte se află în zona ta de dragoste și viața ta amoroasă va primi o doză majoră de energie. Vei avea parte de multă pasiune și emoție. Dacă ești singur, este momentul potrivit pentru a întâlni pe cineva.

Capricorn
Vei fi mult mai organizat și determinat, iar mintea ta va fi plină de idei uimitoare care te vor ajuta să-ți planifici mai bine munca. Marte te ajută să te organizezi și să rămâi organizat, pentru că se întâmplă atât de multe în creierul tău.

Vărsător
Marte îți activează zona de creativitate și distracție. Probabil că este timpul să petreci și să profiți cât mai mult de această energie cât mai durează. Acum este momentul să te bucuri de distracție!

Pești
Când Marte este în Gemeni, ar putea apărea unele dezacorduri în familia ta. Încearcă să păstrezi o atmosferă cât mai calmă posibil și rezolvă toate problemele prin comunicare. Găsește o modalitate de a-ți exprima gândurile și sentimentele care să nu afecteze pe nimeni…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies