Marți, miercuri și joi, 5 zodii își vor suplimenta veniturile și primesc și bonusuri

Share

  • Leii vor trebui să se odihnească
  • Săgetătorii s-ar putea simți destul de iritați
  • Vărsătorii simt că se apropie o oportunitate foarte mare pentru ei din punct de vedere profesional

Berbecii vor reuși să își suplimenteze veniturile, după ce afacerea pe care au deschis-o începe să le aducă bani, Racii vor reuși să facă mai mulți bani, deoarece vor primi unele bonusuri destul de consistente, iar Fecioarele își vor suplimenta veniturile, întrucât vor semna un al doilea contract de muncă.

Berbec
Berbecii vor reuși să își suplimenteze veniturile, după ce afacerea pe care au deschis-o începe să le aducă bani. Ideile pe care nativii le-au avut au fost cele câștigătoare, iar munca lor începe să fie răsplătită.

Taur
Taurii nu au nevoie să facă anumite compromisuri de care s-au temut, întrucât astrele se vor asigura că îi vor ajuta să găsească soluțiile cele mai rapide.

Gemeni
Gemenii vor vedea că oportunitate se va întrevedea în viitorul apropiat, motiv pentru care se vor pregăti pentru a o primi cu brațele deschise. Nativii știu foarte bine ceea ce vor să facă și nu vor să lase nimic să le scape printre degete.

Rac
Racii vor reuși să facă mai mulți bani, deoarece vor primi unele bonusuri destul de consistente. Aceștia reușesc să se bucure de rezultate foarte bune la locul de muncă, iar efortul nu va rămâne nerăsplătit de către superiori.

Leu
Leii vor trebui să se odihnească și să fie mai atenți la timpul pe care îl vor petrece în fața calculatorului, deoarece riscă să se epuizeze chiar mult mai multe decât ar fi cazul. Aceștia nu trebuie să își neglijeze sănătatea, deoarece au mai avut unele antecedente.

Fecioară
Fecioarele își vor suplimenta veniturile, întrucât vor semna un al doilea contract de muncă ce le va aduce bani mulți, într-un timp destul de scurt, mai ales că nici volumul de muncă nu va fi prea mare.

Balanță
Balanțele vor începe să facă mai mulți bani, deoarece vor deveni parteneri de afaceri cu o persoană în care au foarte mare încredere. Aceștia s-au pregătit din timp pentru respectiva oportunitate și vor să dea dovadă de tot ceea ce au ei mai bun.

Scorpion
Scorpionii își vor suplimenta și ei veniturile, deoarece vor cere o mărire salarială, dorință ce va fi aprobată. Aceștia vor avea argumentele cele mai bune care îi vor ajuta să obțină ceea ce își doresc.

Săgetător
Săgetătorii s-ar putea simți destul de iritați din cauza unei persoane care va începe anumite conversații. Chiar dacă nativii nu au niciun motiv real, intuiția lor le spune că ceva este în neregulă cu persoana respectivă.

Capricorn
Capricornii au șanse foarte mari de a începe un nou capitol în viața lor, deoarece au știut ce trebuie să accentueze în ultima vreme și nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

Vărsător
Vărsătorii simt că se apropie o oportunitate foarte mare pentru ei din punct de vedere profesional, motiv pentru care vor începe să fie extrem de atenție la modul în care se vor comporta, deoarece sunt înconjurați de multe persoane cu influență.

Pești
Peștii își vor da mai mult timp pentru a înțelege lucrurile care încep să ia o întorsătură nouă în viața lor, pentru a digera informația așa cum trebuie și pentru ca nimic să nu le scape…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news