Homecompatibilitate zodii Mercur Retrograd în luna Octombrie aduce o stare de neliniște pentru 4 zodii

Mercur Retrograd în luna Octombrie aduce o stare de neliniște pentru 4 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 752 views 3 minute timp de citit
Mercur Retrograd in luna Octombrie aduce o stare de neliniste pentru 4 zodii
  • Va fi o lună agitată atât de plan profesional, cât și sentimental pentru majoritatea zodiilor
  • Ar fi bine să se liniștească și să ceară ajutorul atunci când se simt depășiți de situație

Balanțele se vor simți nesigure, taurii au parte de mici incidente la locul de muncă, iar săgetătorii se gândesc să înceapă un nou program alimentar.

Berbec
Berbecii vor deveni agitați din cauza cerințelor prea mari de la locul de muncă, iar acest lucru va cauza în relația cu cei din jur. Ar fi bine să rezolve cu calm problemele întâmpinate și să nu devină nervoși, deoarece riscă să agraveze problemele deja existente.

Taur
Taurii se vor gândi să facă parteneriate cu diferite firme, în urma cărora vor obține venituri suplimentare care îi vor ajuta să își deschidă singuri propria afacere. Aceștia au de foarte mult timp un plan bine întemeiat și ar fi bine să îl respecte, dacă vor să aibă rezultatele mult dorite și să nu existe probleme.

Gemeni
Gemenii vor fi atrași de noi domenii de activitate, iar acest lucru îi va face să renunțe la domeniul actual în care activează, deoarece acesta nu este pe placul lor. Recomandat ar fi să se intereseze în detaliu de ceea ce vor să facă pe viitor, deoarece va fi o decizie care va marca foarte mult și viața personală.

Rac
Racii vor avea o perioadă în care se vor axa exclusiv pe viața de familie, deoarece au neglijat-o destul de mult și se simt foarte vinovați pentru acest lucru. De asemenea, vor acorda atenție si partenerului de cuplu, întrucât simt nevoie de afecțiunea acestuia. Ar fi bine să nu uite de activitățile de la serviciu.

Leu
Leii vor trece prin momente dificile cauzate de insuficiența banilor, întrucât vor avea foarte multe cheltuieli într-un timp relativ scurt. Ar fi bine să ceară împrumut familiei, deoarece aceasta îi va ajuta să treacă peste aceste probleme. Recomandat ar fi să nu depășească termenul de returnarea a banilor, întrucât pot exista supărări.

Fecioară
Fecioarele se vor distra foarte mult în perioada ce urmează și vor lega foarte multe prietenii. Ar fi bine să aibă grijă la limbajul pe care îl folosesc, deoarece acesta poate deranja anumite persoane și riscă să intre în conflicte. Recomandat ar fi să cedeze primele, în cazul unor astfel de incidente.

Balanță
Balanțele vor reuși să își pună la punct lista de activități pentru perioada următoare și acest lucru le va oferi o stare bună de spirit. De asemenea, se gândesc să petreacă mai mult timp acasă, deoarece în ultima perioadă au fost pe drumuri.

Scorpion
Scorpionii se gândesc să își cumpere o nouă locuință, deoarece actuala nu oferă spațiul necesar atât pentru muncă, cât și pentru relaxare. De asemenea, aceștia vor fi susținuți și de partenerul de cuplu, care va contribui material cu cât este necesar pentru îndeplinirea acestei dorințe.

Săgetător
Săgetătorii vor fi nevoiți să își schimbe locul de muncă, deoarece se vor muta cu familia într-un alt oraș. Ar fi bine să analizeze zona și să facă cea mai bună alegere. Recomandat ar fi să ceară sfaturi de la prieteni care s-au aflat în situația lor.

Capricorn
Capricornii vor fi implicați activ în proiectele partenerului de cuplu, iar acest lucru le va aduce aprecieri din partea mai multor oameni cu o influență majoră în domeniul în care activează. De asemenea, vor avea parte și de câștiguri financiare, ce le vor fi de folos pe viitor.

Vărsător
Vărsătorii vor avea o perioadă în care se vor simți triști și nemulțumiți de orice li se întâmplă. Ar fi bine să ceară sfaturile unui specialist, pentru a depăși aceste momente, întrucât singuri nu vor reuși. De asemenea, plimbările în natură și conversațiile cu oamenii dragi îi vor ajuta foarte mult la recăpătarea bunei dispoziții.

Pești
Peștii vor fi nevoiți să facă alegeri importante ce țin de viitorul apropiat în plan profesional. Aceștia vor avea propuneri de noi contracte de muncă și de salarii mult mai mari față de cel actual. Recomandat ar fi să se gândească foarte bine dacă vor să facă această schimbare, deoarece riscă să piardă unele prietenii de care sunt foarte atașați emoțional…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed