Homecompatibilitate zodii O călătorie astrală către abundență: 6 zodii intră în era cumpărăturilor

O călătorie astrală către abundență: 6 zodii intră în era cumpărăturilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Vin cateva zile in care 6 zodii fac achizitii masive. Capricornii arunca cu banii in stanga si in dreapta
  • Racii vor fi atrași de noi tipare de oameni
  • Fecioarele vor avea parte de o mai mare claritate în viața lor
  • Peștii vor vedea cum o persoană apropiată încearcă să le pună piedici

Berbecii vor achiziționa o locuință, Taurii își vor achiziționa o nouă mașină, iar Gemenii vor face o achiziție importantă care, pe viitor, le va aduce și mai mulți bani.

Berbec
Berbecii vor achiziționa o locuință, deoarece își doresc să o renoveze, ca, mai apoi, să o închirieze sau să o vândă. Nativii vor să facă ceva în sectorul imobiliar și acesta va fi primul pas.

Taur
Taurii își vor achiziționa o nouă mașină, deoarece își doresc un model mai bun și care să le satisfacă și mai mult dorințele. Aceștia au strâns banii necesari și sunt pregătiți pentru a o cumpăra.

Gemeni
Gemenii vor face o achiziție importantă care, pe viitor, le va aduce și mai mulți bani. Nativii își vor folosi resursele economice cu cap și vor fi foarte atenți la ceea ce vor alege.

Rac
Racii vor fi atrași de noi tipare de oameni și vor vedea cât de multe vor avea de învățat chiar de la persoanele de care fugeau până acum. Nativii își vor da seama că au judecat greșit și vor încerca să vadă doar partea bună a situației.

Leu
Leii și-au dorit de ceva timp să facă o achiziție importantă, care le va solicita portofelul destul de mult, dar, pe termen îndelungat, îi va scuti de alte cheltuieli care ar fi avut un preț mult mai mare.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de o mai mare claritate în viața lor și vor putea să vadă lucrurile exact așa cum sunt, fără a mai implica sectorul emoțional. Nativii vor fi mai raționali, iar schimbarea se va vedea mult mai repede.

Balanță
Balanțele știu că au multe lucruri de făcut, însă nu au tragerea de inimă necesară cât pentru a se apuca, așa că vor încerca să paseze responsabilitățile unei alte persoane.

Scorpion
Scorpionii vor începe să fie mai atenți la lucrurile pe care le vor lăsa să se știe despre ei, deoarece erau cât pe aici să se încreadă într-o persoană care are alte intenții decât cele care par la prima vedere.

Săgetător
Săgetătorii vor face și ei o achiziție masivă, deoarece vor avea oportunitatea de a se alia cu o persoană, pentru a demara o afacere pe care o vor construi treptat.

Capricorn
Capricornii vor arunca cu bani în stânga și în dreapta, deoarece vor vrea să-și satisfacă o dorință pe care o aveau de multă vreme. Nativii trebuie să fie chibzuiți, deoarece tot ei vor avea de suferit mai târziu.

Vărsător
Vărsătorii vor achiziționa câteva lucruri ce îi pot ajuta să se dezvolte din punct de vedere financiar. În ciuda faptului că efortul va fi unul destul de mare, nativii vor culege roadele rapid.

Pești
Peștii vor vedea cum o persoană apropiată încearcă să le pună piedici, deoarece nativii au început să ia avânt, iar persoana respectivă nu este mulțumită de acest lucru…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed